שירשור הכרה

כותבת כאן מדי פעם.

אנה [זה שם מלא. כמו "מדונה". או "אסתר" אם נכנסים לדקויות], בת כמעט 16 מהרצליה. בקשר לדיסק האהוב עליי קצת קשה לי להכריע, בעיקר בגלל שאני עוד לא מכירה את כל האלבומים, אבל מאלו שיש לי אני משערת שדארק סייד וד'ה פייפר הם אלו שאני יותר מתחברת אליהם. על תמונה, מסנג'ר ואייסיקיו אני אוותר [תמונה ומסנג'ר פשוט אין בנמצא, והעתקת המס' של האייסיקיו היא טירחה גדולה מדי לשעות כאלה].

Hurakano

New member
../images/Emo26.gif

שם - עומרי גיל - 17 עיר מגורים - ראש העין דיסק אהוב - WYWH ודארק סייד... מקורי הא
אייסיקיו - 148187714

One Echoe

New member
אני.

שם מלא?..חח...גיל
גר באשקלון. דיסק אהוב...וואלה, אין לי כזה...אבל דיסק שאני ממש אוהב להאזין לו, הדויז'אן באל(את דוואל אני בחיים לא אשמע יותר) תמונה?...אני דומה לדיוייד גילמור, זה אומר משהו?! חחח.... מסנג'ר, איסיקיו... מי שירצה, שירשום לי במסר, בכיף אני אביא לו.

The Miller

New member
עידו

עידו מילר ירון 14 רעות wish you were here dark side of the moon הולך למסיבה אי סי קיו 202686877

N a V e

New member
אני

נוה בן 18 ( חודש וקצת לפני גיוס ) גר בקריות דיסק אהוב של פינק פלויד... ממ זה משתנה.אבל אני חושב ש Dark Side פשוט הכי טוב.

rainbow demon

New member
והנה תורי...

שם: אלוהים (כינוי חיבה - שגיא) גיל: רשמית 19.5, מעשית כמה מיליארדים (מי סופר...) עיר מגורים: חדרה או נשר, תלוי בעונה :) דיסק אהוב: יש הרבה, כרגע אני מתחרע על מדל. תמונה כרגע אין:)

א י ט י

New member
......

שם: איתי עיר : חדרה דיסק אהוב של פ"פ : כל פעם אני מתמכר לדיסק אחר..כרגע meddle אייסיקיו 155590293 נראה לי...

pink floydror

New member
אם כולם עושים, למה אני לא?

שם: דרור מקום מגורים:במושב אי שם בין הכנרת לים המלח, על הגבול עם ירדן (סנדלי שורש רולז!!!!) אלבום: The Dark SIde Of The Moon, עם כל הכבוד. גיל: מגרד ת'שבעשרה (יומולדת עוד חודש אתם מוזמנים לשלוח דיסקים ומתנות אחרות {דיסקים!!!}) הייתי מעלה תמונה אם הייתה לי במחשב (זה יותר מדיי קדמה בשבילי), הייתי מעלה מסנג'ר אם היה לי, שיהיה לכם אחלה סופשבוע.

neta00

New member
אני.

בת 13 עוד שבועין:) (הכי קטנה פה) מהדרום....... דיסקים-the wall,the dark side of the moon,wywh

oribarak

New member
טוב עכשיו תורי המהולל

שם:אורי ברק גיל:14, התאריך 1.7.90 עיר מגורים:ראשון לציון ואין שני לה דיסק אהוב: פומפיי(דיוידי), דרק סייד, חומה

One Echoe

New member
אם פומפיי נחשב כאלבום...

חשבתי פשוט שרק אלבומי אולפן, בלי ספק שזו אחת היצירות ההכי טובות של הפלויד.

oribarak

New member
../images/Emo3.gifסליחה????

איתי..מי צוציק מי?אני בן 14 ו3 חודשים!תן כבוד...מותר לי לשבת ליד הנהג סוף סוף ולעלות במעלית אז עשה לי טובה, אני לא צוציק!

למעלה