שירשור הכרה

עוד אחד

בעקרון אני לא כותב כאן רק מתעדכן במידע. אז ככה השם הוא רותם מגורים ברעננה דיסק אהוב ללא ספק אינמלס כבוד גדול גם לאטום ופיפר אך,כמה אני שמח שהם קיימים בעולם שלנו

שמיקי

New member
אני חדשה ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אממ אני חדשה..אבל אני קוראת פה הרבה..החלטתי לכתוב גם שם:טל גיל: עוד מעט 16 עיר מגורים:דימונה דיסק אהוב של פינק פלויד:אני מכירה בערך את כל הדיסקים אבל לא שמעתי לעומק את כולם..זה נורא קשה להחליט...אממ wish you were here,dark said....,meddle,animals אווף יש עוד מלא קשה לבחור..:) מסנג'ר:[email protected] ואיסיקיו:174171126

טוב לדעת שדברים כאלה קיימים

אפשר לבהות בכרטיס שלי לקבלת כל הפרטים הרלוונטיים.... לגבי אלבום...אני גם נאלץ לצמצם לשניים - Meddle ו atom heart mother

Nofar RHCP

New member
אני...

נופר כהן 14 גן יבנה בחירה קשה..דה וואל, וויש יו וואר היר דארק סייד אוף דה מון... אין לי כוח לאנגלית סורי... אייסי# 279238190 אין לי תמונה..!

afon

New member
אני אצטרף גם

נעם בן 17 מודיעין דיסק אהוב... כרגע אמא לב אטום

annagr

New member
למרות שרק חזרתי לפה..

שם: אנה ג גיל: 14 עיר: אשדוד, כמו רבים וטובים דיסק אהוב של פפ: אתם באמת רוצים שאני אחליט? אייסיקיו: 157298769

flowerboy69

New member
אני חדש אז הנה זה אני...

שם-דניאל גיל-24 עיר-פתח תקווה אומן כותב מצלם מנגן עוזר לנוער בסיכון ונפגעות אונס חוקר ואספן של פינק פלויד...נמשך לתקופת ילדי הפרחים... בתמונה נראה קצת כמו בוב דילן הצעיר... דיסק אהוב...final cut ולו רק בגלל המילים המרגשות בשיר הנושא... וגם דיסק אחד לא חוקי של ווטרס-ההופעה האחרונה ב2002 ששם הוא הזמין את ניק מיסון לנגן איתו...

flowerboy69

New member
אז ככה...

אני כמו שאמרתי נמשך לתקופת הפרחים בבנק אני פקיד אשראי ככה שאני עם מחוייט ועניבה ולא עם שיער פזור כובע ויחף...:)

נימרודל

New member
גיחי בדיחי ../images/Emo9.gif

הו אתה מגניב! חיחי
אולי... אולי תהיה האח הגדול שלי? (יש לי כבר שניים אבל חפיף)

flowerboy69

New member
חופשי אבל...

אף אחד לא מתקרב לאוסף!...אני מזה קנאי בקטע הזה אני עובד קשה מאוד להשיג הכל ומפחד שמישהו ישבור או משהו...

FloyDviR

New member
יאללה גם אני...

דביר נחמני 18, גן יבנה מתגייס רשמית מחר דיסק אהוב: מה שכתוב עליו Pink Floyd מסנג'ר למי שסתם בא לדבר פה ושם: [email protected]

flowerboy69

New member
ניל יאנג מה...

יש לך את כל 60 האלבומים?...או יותר נכון איזה אלבום הכי טוב שלו?אני מתלבט מזמן...

heaven is here

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

אמממ אני שירה עוד מעט בת 18 מראשל"צ והדיסק הכי אהוב עליי הוא The dark side of the moon בחו"ל גם קניתי איזה דיסק של פילהרמוניה שניגנה פינק פלויד אבל זאת רק המוזיקה ובכל זאת זה נחמד

brotos

New member
לבריאות.

יש לך אותו מזל כמו שלי. לא שזה אומר משהו, סתם יש לי בעייה להגיד 'ברוכה הבאה' בלי להרגיש אידיוט. אז... את כוסית? (כי אם כן, זה יופי).

למעלה