שירשור הכריכים הגדול

l i o 1

New member
לגמרי במקרה היום קניתי ממרח חרובים חדש

היחיד שהיה בסופר מתוצרת B&D וכתוב שהוא מכיל שומן צמחי לא מוקשה (-:. אין לי שמץ של מושג מה טוב למה אבל כן ברור לי שזה פחות מזיק משוקולד. וד"א היום גם קניתי חלבה שכתוב עליה "חלוות טחינה נהדרת" (-:. היא מתוצרת איפשהו בשכם ולהפתעתי, אחרי שפתחתי אותה ולא התפוצצנו ביחד, התברר שהיא אכן נהדרת, טרייה וטעימה בטירוף !!! מצחיק שהתרגלנו לפסול על הסף כל אחד שמעיד על עיסתו (חלוותו). בהצלחה עם הנוטלה.
 

roniss1

New member
מוסיפה רעיונות בשמו של בעלי...הוא מכין בבוקר.

1. טוסט עם רסק גנינה צהובה זיתים ואורגנו את הטוסט הוא מקרר קצת ועוטף בניר כסף. 2. לחמניה טריה ולצד זה 2 אצבעות גבינה או 2 משולשי גבינה וירקות חתוכים. 3. לחמניה טריה עם חביתת ירק/פטריות/בולגרית/בצל 4. סלט אבוקדו עם ביצים אפשר לשלוח בקופסא קטנה עם כפית וחצי לחמניה בצד 5. תמיד בקבוק מים קרים מהתמי 4 וחטיף בריאות ליד. גם אני מודה לפעמים מכינה מדבקות חיכנים ובעלי מדביק על הכריך....
 
סנדוויץ' הנו אתר לאיסוף רשמי מתכונים לסוגי סנ

סנדוויץ' סנדוויץ' הנו אתר לאיסוף רשמי מתכונים לסוגי סנדוויצ'ים שונים. האתר "סנדוויץ'" נוצר על מנת להקל עליכם בשעת רעב או בגיוון ארוחות הצהריים בעבודה לאלו שאינם מעוניינים להתעסק בחימום מאכלים או להשקיע יתר על המידה. והעיקר - שיהיה בתאבון...
 

מיכלוש10

New member
ושכחנו משהו חשוב - הלחם עצמו!!!

ישנם כ"כ הרבה סוגי לחמים - לחם שחור, לחם דגנים, לחמניה, פיתה, לחם קל... מה הילדים שלכם מעדיפים? רק שתדעו פיתה היא כמו דבק, מים וקמח - לכן מומלץ להעשיר את הכריך ולהעדיף לחם מלא/שחור דגנים. איזה שרשור נפלא.
 

מיכלוש10

New member
ועוד משהו -טיפ קטן בעניין הירקות

מכיוון הילדים לא אוכלים את הכריך מיד אלא לאחר כשעתיים, לא מומלץ להכיס את הירקות לכריך. כדאי לצרף קופסא קטנה עם ירקות חתוכים, גם בריא, גם מזין, גם אסתטתי, ותאמיני לי - אני רואה את התלמידים אוכלים ככה מהקופסא, שאר החברים מאוד מקנאים ורוצים גם - אז לידיעתכם!!! בתאבון
 
למעלה