שירשור הפרק היומי

Fay Wood

New member
יוווו איזה פרק מהמם!!!!!

ידעתי שנאראקו יצר את קאגורה ידעתי!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, פרק שולט!!!!!! קוגה כזה חמווודד..... ואינויאשה... למה קגומה לא התייחסה לאינויאשה??? איזו חמודה קירארה!!!!!!!!!!!!! נאראקוף הבן זונה הזההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם שאלה- איפה לעזעזל קיקיו?!!?!?!?!? ומה זאתומרת (כמו שאמרו בפרק הבא) מירוקו ביקש ממישהי לעשות לו ילד כשהוא היה בן 11?!?!?!?!? ומחר קאנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האאאאא היא כל כך יפההה!!!! וגם קאגורה...!!!! יאמממההההה אני מתה שכבר יגיע הפרק של מחר....!!!!!

ליסאן

New member
פרק יפה ../images/Emo41.gif

אני אוהבת את קאגורה בפרקים הראשונים היא מגניבה. אח"כ היא סתם מעצבנת וחוזרת על עצמה. עוד מעט קאנה....

פולי3

New member
פרק די בע, בסך הכל.

כי . . . הטירה (המזויפת) של נאראקו מפחידה אותי. אבל בעיקר הצחיק אותי מה יהיה בפרק הבא, חחח. "מירוקו, אתה סוטה !" חחחחחחחחחחחחחחח

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| פרק יפה ^-^

קאגורה בהחלט מאגניבה!
אינו' קון כזה בישי *-* מעו. קאגומה היתה מוזרה בפרק 0.0 לא יודעת.. שונה כזו XD~ אבל עדיין אני מתה עליה P:~ המפ. נאראקו בישי מניאק~>< מחר קאנה! מחר קאנה! ווייייייייי!~^^ בישית *-* יש לה שם כה נסגדXD; אהבתי את הסוף P: "מירוקו סאמה, אתה כזה חרמן!" XDDDDD טוב שגיליתם ~_~"

פרק יפה!!!

היה פרק ממש מרגש.... מחר רואים פרק על מירוקו ודמות חדשה... יופי יאי איזה כיף :)

Hadassmn

New member
כמה מילים

היה פרק באמת יפה! ועוד משהו על הרק של מחר (לא ספוילר) מירוקו ... אשכרהההההה סוטה! חחחחחחחחח הוא מרוקאי (המבין יבין בדיחה פרטית) ד"ש ךlein

y a m i girl

New member
קאגורה../images/Emo99.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

היא נסגדת! כל כך מסכנה! אני שונאת את נארקו! תחזיר לה את הלב שלה ותן לה ללכת יא חתיכת אידיוט! אתה שומע נארקו? תעזוב את אישתי! בכל מקרה, קאגורה שוןלטת כל כך! וקוגה דפוק. והייתה לו יד סגולהXD המפ... יש לי את הפרק הזה ואת השניים הבאים בדיוידי. הכרתי את הפםרק הזה טוב
מעו... מחר זו הפעם האחרונה שיהיה באינויאשה פיוקאי מורי! לאא! זאת אומרת, אני אוהבת את דירסט והכל אבל אין על פיוקאי

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| מעו ._."

מאגניב. מתחלף שיר פתיחה. אמ, ומתי יש את וואן דיי וואן דרים? ואת אוורי הארט? אני אוהבת אותם ;;

harar8

New member
היה פרק יפה

מה רק שהיה קצת מעצבן כי הרוב זה היה קרבות

אוווו

זה באמת היה פרק יפה :))) נורא אהבתי איך שעשו את הצלקת של הרוח..הייתי במתח :/ חחחע. חוץ מזה - מה פתאום קגומה הולכת לנחם את הזאב?! למה לא את אינויאשה? הוא כמעט מת! בלע. וילדה בת 11??? wtf!? טחחח יהיה טוף :)

Buyo H

New member
קאגורה נסגדת^_^

לנאראקו יש את הלב שלה;; ולקוגה היתה יד סגולהXD מחר יש קאנהD:

Fay Wood

New member
אין לי מושג.. אבל היא יפההההה!!!!!

יפ לה פרצוף כל כך יפה!!!! גם לקאגורה!!!!!! קאנה כזאת יפהההה....

רגע רגע

קאגורה זאת ההיא שנארקו יצר? ומאיפה צצה לה קאנה? זאת שמירוקו ביקש ממנה ילד בגיל 11? התבלבלתי!

Fay Wood

New member
לא לא... אתה תבין הכל מחר

אבל לבינתיים- מיקורו לא ביקש מקאנה שתעשה לו ילד!! ממישהי תקועה אחרת.. 0.0 לא נורא, יראות הכל מחר... **מחכה לפרק הזה דממממתתתת!!!!**

למעלה