זאת קאנה
Y Yoley New member 21/4/05 #38 פרק יפה! ^^ איזה מעצבנת קאגומה!! עכשיו באמת התעצבנתי עליה. >< היא רואה את אינו נלחם כשהוא חצי מת ועם יד שבורה, אבל איך שנגמר הקרב: "קוגה-קון! אתה בסדר?". ואחר-כך היא מתפלאת שאינויאשה מתעצבן מהאדישות שלה.
פרק יפה! ^^ איזה מעצבנת קאגומה!! עכשיו באמת התעצבנתי עליה. >< היא רואה את אינו נלחם כשהוא חצי מת ועם יד שבורה, אבל איך שנגמר הקרב: "קוגה-קון! אתה בסדר?". ואחר-כך היא מתפלאת שאינויאשה מתעצבן מהאדישות שלה.
S Stinki Winki New member 21/4/05 #39 סתם פרק מעצבן המון קרבות ובלה בלה בלה... היה יותר חכם לסאנגו ומירוקו אם הם היו שוברים פשוט את בובת הוודו... קוגה ממש חמוד, הגעתי למסקנה הזאת היום... קריאות הקרב של אינויאשה די מעצבנות אותי~.~
סתם פרק מעצבן המון קרבות ובלה בלה בלה... היה יותר חכם לסאנגו ומירוקו אם הם היו שוברים פשוט את בובת הוודו... קוגה ממש חמוד, הגעתי למסקנה הזאת היום... קריאות הקרב של אינויאשה די מעצבנות אותי~.~
L L 0 L New member 21/4/05 #46 פרק נחמד../images/Emo3.gif אני אוהבת את קאגורה היא מאגניבה והיא יפה... בפרק הבא הדמות החדשה הזאתי גם ממש יפה בא לי כבר לראות את הפרק של היום ...
פרק נחמד../images/Emo3.gif אני אוהבת את קאגורה היא מאגניבה והיא יפה... בפרק הבא הדמות החדשה הזאתי גם ממש יפה בא לי כבר לראות את הפרק של היום ...