שירשור הפרק היומי! עשיתי את זה! אכלתם אותה! אני הצלחתי!!!
ט טלמנגXית Nוש2עת New member 17/4/05 #4 קוגה וקגומה לא יפתחו כלום נכון???? אני מקוווווה אינו+קגומה קוגה+מעריצות!!!
F Fay Wood New member 17/4/05 #2 בדיוק כשהתחלתי לחשוב "למה אף אחד לא פותח את השרשור?" חחחחחחחחח..... אחלה תזמון..... בכל מקרה היום פרק ענקק!!!!!! גוקה מתאהב בקגומה... חחח צפוי כל כך.... קוגה... *מזילה ריר..* טחחחח... שיגיע כבר הפרק!!! נווו למה הוא לא מגיע?!?!?
בדיוק כשהתחלתי לחשוב "למה אף אחד לא פותח את השרשור?" חחחחחחחחח..... אחלה תזמון..... בכל מקרה היום פרק ענקק!!!!!! גוקה מתאהב בקגומה... חחח צפוי כל כך.... קוגה... *מזילה ריר..* טחחחח... שיגיע כבר הפרק!!! נווו למה הוא לא מגיע?!?!?
F FireZeroX New member 17/4/05 #6 אל תשאלי... דיברתי איתו אתמול, אמר שהיתה לו תאונה, הוא נקע תרגל או משו, וחוץ מזה סבתא שלו, הפרק של דב"ז שגוקו הורג את פריזה כעבור 15 שנה, חולה במצב קשה בבית חולים מזקנה, אז תרחמי עליו קצת...
אל תשאלי... דיברתי איתו אתמול, אמר שהיתה לו תאונה, הוא נקע תרגל או משו, וחוץ מזה סבתא שלו, הפרק של דב"ז שגוקו הורג את פריזה כעבור 15 שנה, חולה במצב קשה בבית חולים מזקנה, אז תרחמי עליו קצת...
F Fay Wood New member 17/4/05 #14 לא כעסתי רק רציתי שיגיע כבר הפרק... כואב? ו-shukyyy לא התכוונתי אליך
F Fay Wood New member 18/4/05 #18 יוווו איזה פרק מצחיק!!! "אינויאשה!! שב!!" חחחחחחחחחחח ענק!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDD
א אינויאשה הכי שווה1 New member 18/4/05 #19 אוף קוגה יחזור?????../images/Emo10.gif אני רוצה קוגה! איזה פרק אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!! קאגומה תחזור לעידן של אינויאשה?????
אוף קוגה יחזור?????../images/Emo10.gif אני רוצה קוגה! איזה פרק אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!! קאגומה תחזור לעידן של אינויאשה?????