שירשור הפרק היומי!

Fay Wood

New member
הוא יחזור והיא תחזור על בטוח...

הם חייבים...
איזה פרק קורעעעע!!!! יוווו אני עדיין נשפכת על הרצפה מרוב צחוק..!!!

פולי3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח, היה פרק מעולה מש

! חחחחחחחחחחחחחחח, הוא היה כזה מצחיק ! במיוחד הסוף, כשהם "רבו" ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אחד הפרקים הטובים ... מצחיק, מצחיק ממש !! דפנה: (אני אצל נגע (דופיאשה)) היה פרק פשוט מממממממממממממממממממעעעעעעעווווווווווולהההההה הסוף היה כזה מצחיק "בבבבבבבאאאאאאקקקקקהה" חחחו איזה טישיפ אינויאשה וקאגומה אלוהים חיחיחעחעחעחע אין זה היה בין הפרקים הכי טובים אם לא הפרק הכי טוב.

איזה פרק מצחיק!!!!!!!!!!!

אינויאשה היה ממש עצבני היום לא???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר.... אני רוצה סשומארו !!!!!!!!

ליסאן

New member
איזה פרק קורע ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

קוגה הזה הדבר שהוא הכי טוב בו (בעצם הדבר היחיד שהוא טוב בו) זה להצחיק... והיה שווה לצפות בפרק ולו רק בגלל המבט של קאגומה כשהוא הצהיר על אהבתו כלפיה.... והפרצוף של אינו' בסוף "היא בכלל לא מפחידה" כולו משקשק ומחזיק באבן ...

harar8

New member
ממש פרק יפה היה היום

היה מצחיק איך כשקאגומה אמרה בסוף באקה ובאמת היא מפחידה לפעמים

HAN2005

New member
היה פרק יפה חוץ...

מהסוף.. בסוף קאגומה עיצבנהה אותיייי

NOYMAN12

New member
איזה פרק ענקי !!

הוא היה כזה מצחיק עם השב של קגומה !!! חחח איזה צרחני היא ושהיא מעצבנת היא מפחידה רצח !! חחח..... איזה מאמוש קוגה !!!!!!!

../images/Emo6.gifראיתם איזה פרק יפה

וראיתם איך שקגומה צעקה על אינויאשה ואיך שהם רבו זה היה מצחיק ח...

נ ו ע

New member
פרק יפההההה

אהבתי את הפרצופים של קאגומה ואת הקטע האחרון רק קיבלה רסיסים כבר חוזרת הביתה, הא?

פרק קורעעעע!

איך שקגומה החטיפה לקוגה כאפה וכולם ככה "היא החטיפה לקוגה..... זה ממש לא טוב..." והתרחקו.... או כשקוגה זרק עליו את החזיר...... והפרצוץ שלה כשקוגה אמר שהוא אוהב אותה... וכשהיא אמרה קוגה יקירי... וכשהיא קראה לאנויאשה פני כלב בטעות.... וכל הבעות "אני מקנא" של אינויאשה... ואיך שהוא שאל אותה בסוף והיא התרגזה.... "בקקקקה!!!!!" ואיך שהיא אמרה לו אוסווארי! והיך שהוא שיקשק בסוף ואמר שהיא לא מפחידה בכלל..... וקוגה הזה.... דובר ערסית שוטפת! בקיצור פרק קורע!!!!

Fay Wood

New member
חחח "קוגה יקירי" חחחח!!!!

יווו איזה פרק ענק!!!!!!!!!!!!!! איך שקוגה אמר לה שהיא תהיה האישה שלו וקגומה נותנת לו כאפה!!!! חחחחח פרק קורעעעע!!!!!!

HAN2005

New member
חחח ביאסו אותי

אבל וואלה היא הרסה לי את כל הפרק הכפויית טובה המנייאקית הכלבה הזאת

למעלה