שירשור הפרק היומי!

עוריט

New member
חחח "את חוזרת למערה של קוגה"?

חחח היה כזה פרק שולט! "את האמת....מה עשית איתו?" "אינויאשה" *פרצוף חמוד* "אתה מטיל בי ספק!" *הולכת להרוג אותו* חה!

אויש, פרק מעולה.../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

"קוגה קון?!" "באקההההההההההההההההה באקההההההההההההה באקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!" ובעיקר הסוף - שיפו:"קאגומה ממש מפחידה כשהיא כועסת.
" איניאשה: *רועד ומחבק סלע* "היא לא מפחידה אותי!" חיחיחי, שניהם היו בלתי נסבלים.

shukyyy

New member
ימח שימו של קוגה!

הוא גרם לקאגומה לשנוא את אינויאשה! יייימח שימו!!!
קודם אני אדפוק לו
בראש ואז אחרי שהוא יראה כמו זה:
אני יזרוק עליו
ורק כשהוא יראה ככה:
אני יעזוב אותו!!!

J e i n

New member
היה פרק מדהים! קורע

כזה מצחיק! אני מתה על קאגומה! היא כזאת מתוקה! אכפת לה אפילו משבט השדים! ואני אוהבת כשהיא מתחילה להתעצבן.
אינו וקאגומה כאלה חמודים ביחד! איזה באסה שהם לא יתנשקו במהלך הסידרה!
מחר יהיה מעניין.. ומה אינויאשה יעשה אצל קאדה (הראו בסוף הפרק)????

Sakura Kinomoto

New member
חחחחXDזה היה פרק כזה מצחיייק!!!!!!!

לא יכולתי!!היו לי התקפי צחוק..חח אה ויש לי את הדף של המנגה מהקטע שקגומה השתגעה..לדעתי היא יותר מפחידה שם...0.0

HAN2005

New member
אני יסביר את עצמי

למה אני חושב שקאגומה מעצבנת.. 1)אחרי כל הזמן שאינויאשה לידה ועוזר לה כל הזמן אפילו בפרק הזה עצמו .. היא חראאאאא אליו (וזה אחד הדברים שאני הכי שונא בעולם). 2)היא עכשיו שונאת את אינויאשה. מי נתן לה זכות היא החרא בסיפור.. קוראת לו יקירי ורואה שאינויאשה מתעצבן מזה.. 3)היא אמרה לו שב.. אם הוא היה מת כי הזאב קפץ עליו.. זה היה על מצפונה... נשבע לכם אני עצבני כמו לא יודע מה עליה..\ אני במקום אינויאשה בחיים לא הייתי מציל אותה

~_~|דכ|

1)אחרי כל הזמן שאינויאשה לידה ועוזר לה כל הזמן אפילו בפרק הזה עצמו .. היא חראאאאא אליו (וזה אחד הדברים שאני הכי שונא בעולם). - אני מסכימה שהיא הייתה די כפויית טובה.
אבל היא לא ככה בדרך כלל, ואפשר לסלוח לה פעם אחת, נכון? מה גם שהיא הלכה לאינויאשה וניסתה לפייס אותו... 2)היא עכשיו שונאת את אינויאשה. מי נתן לה זכות היא החרא בסיפור.. קוראת לו יקירי ורואה שאינויאשה מתעצבן מזה..היא לא ראתה שהוא מתעצבן מזה. זאת אשמתה שאינויאשה מקנא? והיא לא שונאת אותו, היא כועסת עליו. והוא גם היה די מעצבן.
("עשית משהו עם קוגה?") 3)היא אמרה לו שב.. אם הוא היה מת כי הזאב קפץ עליו.. זה היה על מצפונה...מה?oO

Fay Wood

New member
חחח גם לי היו התקפים.. וזה היה קטע

כל כך קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו-אלוהים ישמור אותי ואת הסיניליות שלי- מה זה באקה?!

Fay Wood

New member
טיפשה דבר ראשון דבר שני

למי אתה בדיוק קורא טיפשה?!!?!?

Fay Wood

New member
חחחח סתם סתם.... זה הפירוש...

אוקי אני ממש ממש ממש מפגרת... נא לסקול אותי...

FireZeroX

New member
ספיילר לי בבקשה, מיזה הילד הקטן?

זה שמתחת לאינויאשה...

למעלה