ואווווווווו......... לא יודע למה, אבל אני אוהב להסתכל על מטוסים של אלעל יותר משל חברות אחרות.
N ny22 New member מנהל 12/1/05 #52 ואווווווווו.........../images/Emo2.gif לא יודע למה, אבל אני אוהב להסתכל על מטוסים של אלעל יותר משל חברות אחרות.
ואווווווווו.........../images/Emo2.gif לא יודע למה, אבל אני אוהב להסתכל על מטוסים של אלעל יותר משל חברות אחרות.
א ארזS New member 12/1/05 #22 וחידת זנב אחת - לחובבים בלבד ! למי הוא שייך ? זאת לא תהיה חוכמה אם אחד מהמומחים יענה. אנא השאירו לחובבים באמת שינסו לענות. תודה !
וחידת זנב אחת - לחובבים בלבד ! למי הוא שייך ? זאת לא תהיה חוכמה אם אחד מהמומחים יענה. אנא השאירו לחובבים באמת שינסו לענות. תודה !
א ארזS New member 12/1/05 #30 חוכמה גדולה... ברור שהתשובה נכונה, אבל את לא חובבת... את נחשבת למומחית... ולכן לא נהגת לפי מה שביקשתי
חוכמה גדולה... ברור שהתשובה נכונה, אבל את לא חובבת... את נחשבת למומחית... ולכן לא נהגת לפי מה שביקשתי
א אהוד דור New member 12/1/05 #37 זה נראה כמו המסלול בעין שמר אם זה אכן עין שמר, זה צולם לפני 7 שנים לפחות, מאז אסור לאף אחד לנחות בעין שמר וחבל
זה נראה כמו המסלול בעין שמר אם זה אכן עין שמר, זה צולם לפני 7 שנים לפחות, מאז אסור לאף אחד לנחות בעין שמר וחבל
א ארזS New member 12/1/05 #24 וזה זנב.... שהבריטים החליטו לבטל משום מה ולצבוע בצבע הסטנדרטי והמשעמם שלהם...
א ארזS New member 12/1/05 #58 כפי שכתבתי... חזר ל זאת אומרת שהוא חזר לאל-על וצבעו אותו בצבעים של אל על.
א ארזS New member 12/1/05 #65 המטוס במקור של אל על הופעל בחברת הבת סאן דור שבצבעיה אתה רואה אותו כאן. לאחרונה נצבע שוב בצבעי אל על. זהו...
המטוס במקור של אל על הופעל בחברת הבת סאן דור שבצבעיה אתה רואה אותו כאן. לאחרונה נצבע שוב בצבעי אל על. זהו...