מטוס נחמד!
M MrHankeY New member 12/1/05 #40 אני לא זוכר את דגם המטוס אבל מה שאני זוכר שזה מטוס תובלה שהמריא משדה סמוך למיאמי והתרסק מיד לאחר ההמראה
אני לא זוכר את דגם המטוס אבל מה שאני זוכר שזה מטוס תובלה שהמריא משדה סמוך למיאמי והתרסק מיד לאחר ההמראה
א ארזS New member 12/1/05 #34 עוד זנב . . . של אחד המטוסים היפים והמיוחדים בצביעה שלהם [לדעתי לפחות].
N ny22 New member מנהל 12/1/05 #55 ארז - אתה ../images/Emo47.gif ממש ממש תודה על כל התמונות של הזנבות... הן ממש יפות.
א ארזS New member 12/1/05 #60 לא צריך להגזים... אני סתם אוהב לצלם. לפעמים מצליח יותר ולפעמים פחות... צילמתי את זה בנתב''ג פעם כשאישרו לי להכנס ולצלם. אבל בזמן האחרון לא מרשים...
לא צריך להגזים... אני סתם אוהב לצלם. לפעמים מצליח יותר ולפעמים פחות... צילמתי את זה בנתב''ג פעם כשאישרו לי להכנס ולצלם. אבל בזמן האחרון לא מרשים...
א ארזS New member 13/1/05 #76 רמי, איפה הרישום ? אני מחפש ומחפש...ולא רואה רישום. זה רק אני שלא רואה ?
ר רמי בר1 New member 13/1/05 #85 בתאריך הצילום,התקנה היתה שצריך רישום על צד אחד בלבד.כיום זה שונה וצריך בשני הצדדים. בכל מיקרה תגדיל את הצילום ותראה מהו הרישום הישראלי שעליו.
בתאריך הצילום,התקנה היתה שצריך רישום על צד אחד בלבד.כיום זה שונה וצריך בשני הצדדים. בכל מיקרה תגדיל את הצילום ותראה מהו הרישום הישראלי שעליו.