שירשור חיובי

hodayoyo

New member
שירשור חיובי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

הבטחתי לעדן שאני אפתח במקומה, אז ספרו מה הולך להיות חיובי השבוע
שלי: ראשון- חופש. נוסעת עם אבא לשים את אח שלי בישיבה ומקווה מאוווד לנהוג חזור (מקרית מלאכי... זה הרבה לנהוג
) ואחרכך אחותי באה לצבוע את החדר שהיה שלה שני- חופש. אין עדיין תוכניות. שלישי- באה לבצפר המתווחת של השירות לאומי. רביעי- חופש. אין עדיין תוכניות. חמישי- חופש. אין עדיין תוכניות. שישבת- כלום.

mory89

New member
../images/Emo15.gif

טוב, יומראשון הוא לא חיובי בכלל!! יש לי מבחן באנגלית, ואני צריכה לחרוש לתאוריה.. יומשני חח אני צריכה ללמוד לתיאוריה, וגם יש אסיפת הורים.. אבל זה לא מפריע לי.. שלישי רק לחרוש הרבה לתיאוריה..
רביעי בעע נגשת לתיאוריה, תאחלו לי בהצלחה!!
חמישי אממ.. הולכת לאיציק.. (כן, החמוד ההוא שחדש פה, הוא חבר טוב שלי..) שישבת אממ.. בטח אני אהיה איפשהו בשבת, נראלי אצל חברה שלי בפמיניה בכפ"ס.. שבוע טוב!

אמבלי

New member
שומדבר לא חיובי =/

חוזרים מחר לבסיס וכניראה סוגרים שבת יהיה חיובי רק אם אני אצא בשישי -הלוואיייי-

../images/Emo186.gif../images/Emo131.gif

ראשון- 7 שעות מדהימות של לימודים *מאוהב* [יא רייט:/] אירובי :) שני- כלום, ממש כלום זה בהחלט חיובי :) שלישי- צופים, אני מקווה לא להתעצל וללכת רביעי- אירובי :) הפלאפון חוזר מתיקון סוף סוף P: שיעור גיטרה ואירובי :) חמישי- יש משהו אני פשוט לא זוכרת אותו שישי- שום דבר מיוחד, אבל יום שישי זה כבר טוב שבת- שום דבר מיוחד שוב, נראלי :/ בעצם ביום שבת הזה נטפל בגינה ונגזום את הדשא עם אבא

talba3

New member
../images/Emo29.gif

ראשון- מגיש שני עבודות בהיסטוריה ובג"ג שני- עבודה במתמטיקה ובדיקות רפואיות לכושר קרבי (סיפרתי כבר על הדם מהפה???) שלישי- עובד על מתנה לידידה שלי מגרמניה (כן כן גרמניה) רביעי- אבא חוזר מח"ול וסוף סוף משדרג לי את הפלאפון. חמישי- מתכנן על משהו מעניין ללילה שישי- כנ"ל חמישי שבת- יום מנוחה לא? אז נחים (וכמובן רואה את אהובתי מכבי חיפה נגד הפועל פ"ת)

מילי17

New member
../images/Emo41.gif

ראשון-רואה את הדיימונז
בדיזנגוף. ייאי!
תקנאו! שני-נממ. הולכת למיכל שלי ומביאה לה את המתנה סוףסוף שלישי- טיול בגולן עם הערסים! ואולי אולי אראה גם את רותם שלי רביעי- נממ. אוכלת בטח. תמיד טוב. חמישי-הופעה של אביב ומטרופולין באונ ת"א. (יום הולדת לאפרת
) שישי- המחנכת לא נמצאת ולא צריך לבוא עם תלבושת שזה כבר דבר מצויין! שבוע משובח שיהיה.

מילי17

New member
ואת ממש תשמחי לשמוע

שיש לנו אשכול ענבים על הסמל. משהו הזוי לחלוטין.

mory89

New member
חחחחחחח מסכנים..

ואני אומרת.. לפעמים אני אומרת תודה על זה שאני לומדת בישורון..

hodayoyo

New member
גם אצלנו אין תלבושת../images/Emo60.gif

למרות שאת יכולה להסתכל על הקטע של החצאית וזה כתלבושת...

hodayoyo

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

כי אני לא יוצאת עם המשלחת לפולין?!
נמ צפה לד"ש מחר
(אם הכישרון יזכור
)

למעלה