שירשור חיובי

hadarisan

New member
וואלה איך חסר החמוס בכותרת והחייזר!

השבוע שלי: יום ראשון- מבחן ענקי על כל מה שלמדתי איי פעם בביולוגיה (2 ספרים 3 מחברות...האאאא),ופגישה במתנ"ס...ויום הולדת לחברי הטוב מישה יום שני-חרישה מאסיבית למתמטיקה כי חשבתי ששיהיה לי עוד זמן ללמוד ביום ראשון (נוט).... יום שלישי-חוץ מהמבחן המתמטיקה יש גם בחירות למעצה ויום הולדת לידידי יורי יום רביעי-מה אין איזה חג??? מה נסגר? יום חמישי- עוד בוחן בביולויגה (אל תשאלו אותי איך זה קורה) שישבת- ישששששששש רק שיגיע כבר! אני חיה משישבת לשישבת! אבל הכל חיובי באמת!!!! שבוע טוב!

השבוע שלי

יום ראשון-בוחן מעצבן, פגישה במתנ"ס, יומולדת למישה(סוף סוף קצת זמן איכות עם הדרי סאן!) ומתחילה שוב ללכת לאירובי יה! יום שני- פגישה בבצפר, אולי שוב אירובי יום שלישי- בחירות למועצה, יומולדת ליורי, ושוב אולי אירובי, רק הפעם מדרגה יום רביעי- מתחילה לחרוש לתיאוריה, צריך לעשות גם את זה מתישו יום חמישי- אממממ לוידעת, אולי שוב נגרור אנשים החוצה שישבת- ככל הנראה התנחלות אצל ידיד או משו... כבר עברו שלושה שבועות מהפסיכו, אז אולי הציונים שאולי יגיעו השבוע ישפיעו על התוכניותתת (נקווה שלטובה) שבוע טוב לכולם!

eladi88

New member
גם את עשית פסיכו??

זוהי התקווה היחידה שלי שיהיה משהו טוב השבוע וגם היא לא בטוחה! זאת לאחר שאת הטיול שהיה אמור להיות לנו ביום חמישי....דחו לשבוע אח"כ

eladi88

New member
אז ככה

המרכז מבטיח שהם יחזרו תוך 45 יום ממועד הבחינה בפועל לוקח להם בערך 30 יום... ככה שזה אמור לצאת השבוע..וגם כל החגים נגמרו וזה... מקסימום שבוע הבא

•No¥a•

New member
../images/Emo55.gif

ראשון- פעולה ראשונה ^_^ שני- נממ.. כלום שלישי- כנ"ל רביעי- כנ"ל חמישי- נראה כבר.. שישי- חופש [= שבת- כנ"ל

עונה גם וזה.. :]

ראשון שזה היום- היה יומ זהות מינית או משהו.. הביאו כמה הומואים ולסביות, היה מעניין דווקא ובסוף שעה 7 8 היה מבחן אבילי במתמטיקה. שני- יומקצר!! רק עד 1 :] שנ"צ מטורף ובערב הצגה בתלביב עם המגמת תיאטרון. שלישי- אולי אםרק את התיק מבראשית? ואסדר את החדר? ואנקה אותו? לא |: רביעי- כלום. חמישי- בערב קאמל קומדי קלאב :] זה צריך להיות טוב. שישי- בבוקר עבודה בגן.. בצהריים? שנ"צ?? ברור! בערב בטח נצא לאנשהו, אם יהייו מכוניות. שבת- שינה.. ובערב בטח נצא. זהו, לא סגורה עדיין על כמה הוא חיובי |: תחיל"ש טוב.. אוהבת במווון, אופיר

talba3

New member
אממ קצת לא קשור...

אבל גם לנו יש תלבושת אחידה לצערי חח

mory89

New member
באסההה אבל חפיף.. חוסך זמן בבוקר

(חח תירוץ עלוב כדי שלא תתבאס..)

eladi88

New member
לא לא....תתבאס

כל הזמן אותם בגדים מגעילים עם סמל מעפן כזה על הבגד... בע:-S