שירשור חיובי

hodayoyo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

וקבלת ת'ד"ש הזה רק בגלל שאני ואח שלי היינו אצל אחותי לארוחה בשישי בערב והדרך חזרה ממנה אלינו הביתה עוברת איפה שהחבר'ה של בנ"ע נפגשים אז נשארנו שם (אחרי שנתיים שלא הייתי!) ומתישהו יצא לי לדבר קצת עם חן, והקטע שהוא שואל אותי אלעד ***? (השם משפחה שלך) ואני כזה המ כנראה... ואז הוא התחיל עם הקטע שמאיפה אנחנו מכירים ולא יודעים מה השם משפחה אחד של השני או משהו כזה

eladi88

New member
עכשיו תור אני...כן...עברית שפה קשה

ראשון- מסיים ב 6...באמצע הולך לתל השומר בפעם ה 50!!!! אלה והבדיקות שלהם....ובערב חורש למתמטיקה שני- מסיים ב 6...איזה כיף נכון?? פשוט אושר....ובערב יש אצלנו אורחים ואמא שלי כולה בסרטים שלישי- מבחן מתמטיקה....אני לא יודע כלום....בע רביעי- מסיים ב 1 וחצי woohooooooooooooooo בטח אח"כ חורש לעוד מבחן במתמטיקה שהוא ביום ראשון חמישי- אממממ סיור ברמת הגולן עד 10 בלילה....אמור להיות נחמד.... שישי- חופש...וחורשים קצת מתמטיקה שבת- לישון!!! ולחרוש למתמטיקה
ואיפשהו באמצע כל השבוע הזה אני אמור לסיים פרויקט באנגלית....סעמעמקקקק בעעעעעעע איזה שבוע בעעעעעעעעעעע

eladi88

New member
באנגלית?

על השוואה בין אולימפיאדה בעת העתיקה לבין האולימיפאדה המודרנית...

להלהלהלהלה

ראשון- המ. זה מחר. קבעתי עם חברה להסתובב לחפש בגדים לחורף חחחח.. ולירוני כפרעליה מתגייסת ;[ שני- האאאא! כמה אני מחכה ליום הזה! החברים הכי טובים שלי כפרעליהם חוזרים מפולין!!! :) יוווו שיגיע כבר :) שלישי- אני הולכת לקנות עם אימא את כל הדברים שבחרתי ביום ראשון חחחח
רביעי- מתחילה ב-9 שזה כבר משו חיובי :) ושאר היום אמממ.. לאדעת חמישי- בע. אין כלום חיובי ביום הזה שישי- זה יום שישי זה כבר טוב
יוצאים בערב וזה וזה.. שבת- הממממ לישון כל היום, בערב פעולת שכבה, ואז ברקה :)

hila3000

New member
עונה ../images/Emo9.gif

ראשון- מחר - חוזרת לבסיס
.. ולירון מתגייסת
שני - בצבא, כרגיל. שלישי - בצבא כרגיל, אבל חוזרת הביתה.. החלטתי שפעם בשבוע אחזור הביתה, יהיה לי יותר כיף ככה
רביעי - בצבא, כרגיל חמישי - בצבא, ואז יוצאת הביתה. אחח, חמשושים
שישי - בבית, אין תכנונים עדיין שבת - כנ"ל אחלה שבוע הא? פשוט..מגוון.

Bitch47Percents

New member
מושלם לי. לגמרי. [-:

ראשון- המון סידורי רופאים, עבודה אצל אבא וכנראה פוגשת אותו [[-:] שני- לא ידוע שלישי- לא ידוע רביעי- כנראה עובדת בכנס מעצבים חמישי- לא ידוע שישי- מסיבה בקולטורה ככל הנראה שבת- פנטזי במדיטק ווהו. אתם לא מבינים כמה כיף לי [-:

Mosh28

New member
שבוע מעפן אש../images/Emo10.gif

ראשון- לומדים ואז שיעור נהיגה..ולא יודע מה נעשה בערב שני- לומדים ואז הולכים להתנחל אצל חבר שלי
שלישי- לומדים עד מאוחר..שוב..ומקווה שם נספיק לשחק כדורסל או משו בקאנטרי..הרבה זמן לא יצא לי
רביעי- 2.11, מבחן בפיסיקה
בהצלחה שיהיה לי
חמישי- הולכים לשוווווווק..נבריז קצת בבוקר
שישי- אנאערף, נשב בבית נראה סרטים, מתחיל חורף אין כוח לצאת
שבת- אולי בראקה לא יודע קיצור שבוע מעולה שיהיה לכם

למעלה