שירשור יומי

love Jay

New member
שירשור יומי

אחרי התלבטויות רבות...אבל אף אחד לא פתח...

special girl1

New member
חחח

בדיוק חשבתי "בטח יש אנשים שלא הלכו למפגש, אז כדאי לפתוח ועוד לא פתחו... טוב נעשה רענן ונראה.. אם לא אז אפתח..." למה בכלל כולם ממש רוציפ לתוח שרשור יומי?

harar8

New member
אוף אני רציתי לפתוח../images/Emo10.gif

חיכתי עד 20:30 כי אמרו שרק בשעה כזאת אפשר לפתוח
והקדימו אותי שוב

love Jay

New member
אמרו שאפשר משמונה ורבע אבל כל

הזמן אמרתי לעצמי שעל בטוח משהו יפתח אבל לא פתחו אז פתחתי...

חחחח אוי כמה הזוי מצידי בכלל לחשוב

ש"הנה זאת הזדמנות מוצלחת לפתוח את השרשור!" מרוב הלחץ התפקשש לי בלחיצות על קישורים שונים ומשונים מלבד "הוספת הודעה" דמט!
אבל יפה לך:) והשעה שבירה לחלוטים, אני רוצה לראות איך מתלוננים עליה! צפייה מהנה לכולם

לי Li

New member
מה שעדיין לא הבנתי

זה למה כולם רוצים לפתוח את השרשור השבועי ^^" מקבלים על זה פריווילגיות מיוחדות שלא ידעתי עליהן?
(זה לא נאמר מתוך רצון למתוח ביקורת
סתם מתוך סקרנות... ^^") בכל אופן, צפייה נעימה לכולם

פולי3

New member
אוי, היה פרק נורא חמוד !

עדיין האוסאיי מצחיק אותי נורא [= חחחחחח. איך אני שונאת שקוגה ואינו רבים. הרי ברור שאינו יותר
!!!!

love Jay

New member
היא התכוונה לאוסוורי...חחח

התפקשש לה... איזה פרק חמוד!!! איזה חמודם אינו וקוגה שהם רבים...
אבל אני לא סובלת את קוגה שהוא מתנשא....

special girl1

New member
איזה פרק!

איזה יפה היה!!! קוגה חמוווד
איך שהוא ואינו רצו להציל את קגומה... חח... מצחיק כששניהם ביחד עם קגומה... ואיך שקגומה אמרה לו פעמיים "שב!" ודיברה עם קוגה והוא קינא ^^ פרק מדהים!

פרק מהממם!!!

אהבתי איך שאינויאשה וקוגה דואגים לקאגומה ורבים אלייה כל הזמן!!! איזה קנאי אינויאשה. אוף עוד פעם קיקיו מופיעה מחר והיא ואינויאשה יתחבקו אוף אני כל כך שונאת אותה למה תמיד שהם מתנשקים או מתחבקים קאגומה המסכנה צריכה לראות את זה!!!

love Jay

New member
אפשר גם להגיד...

למה אינו וקיקיו כל הזמן מתנשקים ואינו וקגומה לא...?

היה יפה ../images/Emo58.gif בנוגע לפרק יום ו

ביום ו הולך להיות הפרק הכי יפה, אחרי שראינו שמחר אינויאשה הולך לחבק את קיקיו [המניאקית] אז הוא יבחר בין קיקיו לקאגומה אגודת שונאי קיקיו לשילטון וכדאי לכם לחפש על אינויאשה בקאזה, אל תורידו סרטים ופרקים תורידו שירים עם קליפים כגון november rain-guns n roses עיזבו שזה שיר מצוין עשו לזה קליפ של אינוישה וכך עוד הרבה שירים

Hadassmn

New member
השיר הכי יפה שעשו לקליפ

של אינויאשה (אני מדברת על השיר של על הקליפ עצמו) זה bye bye boy friend של Fefe Dobson שיר מהמם!

למעלה