שירשור יומי

חחחחח אחד המצחיקים!!!!!../images/Emo6.gif

אין אין זה היה פרק קורע, ממש לקראת הסוף! אוף עם קוגה הזה, קרצייה שכזאת. איך אהבתי שמירוקו אמר "עוצמתו של אינויאשה גוברת ככל שהוא רוצה להגן על קגומה"
אוווו, כל כך יפה מצידו
ומירוקו ^_^ איך שהוא הגן על סאנגו, ואיך שהיא רצתה לטפל בפצעים שלו
מחר נאראקו
למה קאגורה לא באה היום??? כל פעם שקגומה אמרה "שב!" חחח זה היה מצחיק, לא מבינים אותי בבית למה אני צוחקת כמו מפגרת. אוייי, אני מתרגשת. חחח נסחפתי
טוב זהו.

לי Li

New member
XDDD

גם נסחפתי בפרק הזה וצחקתי כמו לא יודעת מה 0.0"" נמ, וזהו, אני לא כל כך בטוחה שהייתי צריכה לחלוק את המידע הזה עמכם 0.0;;;;

חחחח למה? שתפי בכיף../images/Emo24.gif

בשביל זה קיים הפורום, כדי שנשת, את מה שאנחנו חושבים, לא? ^_^

keshush

New member
פרק יפה

היה מזה מצחיק בסןף שהם עוד הפעם רבו ומירוקו וסנגו הולכים ואז שיפו כזה תלמדו מהם וסנגו ממש מצחיקה.
??? לדעתי בפרק הבא יהיה שידור חוזה של "עשית את "זה" לפני קגומה" יכול להיות שאני צודקת???? הסיכום שלי- פרק יפה ומצחיק בטירוף

keshush

New member
כשקיקיו רצתה קחת את אינויאשה

לגיהנום אז הם התנשקו והנה השיחה בין אינויאשה למירוקו מירוקו: מה עשית עם קיקיו אינויאשה: מה שאתה עושה עם כולן מירוקו: עשית את "זה" לפני קגומה??? או משהו דומה זה כמעט בדיוק

loligoth

New member
../images/Emo54.gif פרק שולט ^_^

ומצחיק :] מחק נאראקו
- ותגידו, איך מגדירים/קוראים למקות הזה שנאראקו שוהה בו? ארמון? o_O [זה חשוב]

Fay Wood

New member
היה פרק כל כך מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!

קוגה
חתייייייייייייך!!! חמוד כזהההה!!!! "קגומה את האישה שלי" חחחחחחחחחח חמודדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח ואיך אינויאשה כזה אומר לה- "ראיתי אותך מפלרטטת איתו... זה עשה לי בחילה" קגומה מסתכלת עליו במבט רצחני "אני חוזרת חזרה!!!!!!!!!!!" **מדלגת על קטעים** סאנגו ומירוקו כזה הולכים ושיפו אומר להם להתבגר כבר... חחחחחחח זה היה כל כך קורעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!! אבלבל איפה לעזאזל קגורה וסשומארו?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ואיך לעזאזל הבומרנג של סאנגו חזר לעצמו?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? וה... משמו הזה של נאראקו היה כל כך מעצבן!!!!!!!!!!
בעעעעע מה שיצא לו מהפה היה דוחההההה!!!!!!!!!!!!! כשאני אזכר בעוד קטעים אני ארשום ^_^ והיה כל כך כיף במפגש פורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אידיוט מי שלא בא!! ^_^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו|סוגוי,סוגוי,סוגוי~! D:

פרק כה יפה *.* אני אוהבת כשאינו וקוגה רביםXD. ואני אוהבת שאינו מקנא לקאגו D: ואני אוהבת שאינו נפצע וקאגו מטפלת בו:}~ ואני הכי אוהבת את העובדה שאינו כה בישי
ומה אני שונאת? את "קיקיו" *חמץ*חמץ*~! >_______< אני שונאת אותה~! שתתרחק מאינו <.< בלעכס, יש לי בחילה ממנה. אה, וסאנגו ומירוקו חמודים ^^ לסיכום- פרק מקסים :]

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| המפ.

יש כאלו שטוענים שבישי זה בן נשי ^^ זה קיצור של בישונן, כמדומני. אבל אני משתמשת במילה זו במשמעות של חתיך P:

sintesis

New member
הסוף היה גדול!

טוב, גגם פירטו את זה פעם אחת ואין לי כוח, אבל זה היה סוף מעולה! וגם אני מה זה אוהבת שקוגה יוצא אידיוט.. *צחורק מרושע* וזה קורה הרבה פעמים.. איזה כף לי.. בלה בלה..

נ ו ע

New member
פרק יפה!!

סאנו ומירוקו כ"כ חמודים ביחד XDXD גוקה חמוד, אבל הוא... ערס P: וטיפש.

למעלה