שירשור יומי

MayaChan

New member
פרק יפה ../images/Emo99.gif

אני אוהבת שאינויאשה מקנא!!! הוא כזה חמוד! ולמה לעזאזל הוא צריך שוב לחבק את קיקיו?!?!?

MayaChan

New member
פרק יפה ../images/Emo99.gif

אני אוהבת שאינויאשה מקנא!!! הוא כזה חמוד! ולמה לעזאזל הוא צריך שוב לחבק את קיקיו?!?!?

MayaChan

New member
סורי שיצא פעמיים...*תפוז_מטומטם*

ודרך אגב-היה ממש כיף במפגש פורום... שמישהו יפרסם תמונות...פליזזזז!

חחחח שמתם לב למשהו...

בכל פעם שקוגה מעורב בהגנה כלשהיא, אז בסופו של דבר קגומה מוצאת את עצמה תמיד *תמיד!* מאחורי אינו
כזאת מתוקה ^_^ אני אוהבת את קגומה

Hadassmn

New member
גמאני אוהבת את קגומה

היא חמודה נורא היה פרק ממש יפה! וקוגה לא ערס הוא ממש חמוד יחסית לדמות מצויירת (כמו כל האחרים שם.. חח) גמאני אוהבת כשאינויאשה מקנא בקוגה../לקגומה

בתת מודע שלו הוא פשוט לא יכול

בלעדיהO_O ועצם המחשבה שמישהו אחר יגן עליה או יחזר אחריה משרשרת מצידו תגובה שאופיינית לכולם - מרירות -_- חחחח אבל זה מצחיק אותי כל פעם מחדש:) אינווו! גאד תעשה לי ילד ומהר

לי Li

New member
היה פרק יפה *_*

LOL אהבתי את אינויאשה הדכאוני אחרי שקאגומה אמרה לה משהו, איך שהוא התיישב והעיניים שלו הצטמקו XDDD זה היה כזה קורע ^_^ נמ, בעיקרון, כל הפרקים שבהם אינויאשה וקוגה רבים על קאגומה קורעים. אהבתי את זה שקוגה ברח ואז חברים שלו אמרו לו "רגע, כשאתה משאיר את קגומה עם אינויאשה זה לא אומר שהיא בסכנה?" (ציטוט ממש לא מדוייק) אז קוגה כזה "0.0!!! *מרביץ להם* למה לא אמרתם לי קודם? *טס לקאגומה*" XDD זה גם היה מצחיק. ומה עוד? אוי, הקטע הנסגד בסוף. *אינויאשה וקאגומה רבים בלה בלה בלה ~_~* מירוקו: -.- סאנגו, אולי כדי שנלך? העינים פה מדרדרים מהר... סאנגו: כן, הפעם לשם שינוי אני מעדיפה לחבוש את הפצעים שלך -.- שיפו: *נדחף* אתם צריכים להתבגר וללמוד מהם! (לקאגומה ואינו) *סאנגו שמה יד על גבו של מירוקו (התפלאתי שמירוקו לא מישש לה את התחת בתגובה
) והם הולכים יחדיו* ^_^ חמודים ^_^ *אינויאשה וקאגומה עושים פרצוף מרוגז* XDDD אני אוהבת את הקטעים האלה
אכן, פרק שולט ^_^

לי Li

New member
אה, ושכחתי לציין

שהיצור הזה היה מוזר (הדבר השילדי הזה
) ולשני היה פוטנציאל להיות בישי (אבל לא בישי בישי, סתם בן נשי חמוד מעט ^^") אם הפה שלו לא היה זורח ולא היה גדל לו משהו דמוי רכיכה שילדית בבטן

הקטע עם שיפו מוזר O.O

כאילו, מאיפה הוא צץ!? פתאום מראים אותו יוצא מהכיון של קגו ואינו. חחח אהבתי את המבטים של סאנגו ומירוקו שהם כאלה כבר עייפים מהמצב המטשטש הזה של אינו וקגו ^^

לי Li

New member
זהו, לרגע חשבתי

שהוא התחבא בשיער של קאגומה XDDD כאילו, מאיפה היצור הזה מגיח? 0.0 (למרות שלפעמים הוא חמוד ^_^, כלומר, במקרים בהם הוא לא נדחף -.-")

חחח גם היה את הקטע

שאינויאשה התווכח עם קוגה, ושיפו נכנס באמצע, ואז ברגע של אי שליטה עצמית (שתמיד מציצה לה) אינו מגיב בצורה של אלימות כלפיו
זה רפלקס טבעי כזה אצלו. מסכן שיפו :|

Buyo H

New member
לא ראיתי...

הא! היום זה היה הפרק עם האיש המאגניב עם השיער הסגול?
רציתי לראות;; טוב, יש לי את זה על המחשב>_> מחר יש פרק טוב! מה שאינויאשה אומר לקיקיו... סוגויי*.* אני מקווה שאני אספיק לראות אותו.. ואם לא, יש לי אותו על המחשב>_>

מכריזה על יום אבל! יש אינו+*מצה מצה

*מתבלת בבגדים שחורים וצמה* היום הוא יום אבל לשונאי קיקיו.... אינו יחבק אותה, ואנחנו לא יכולים להאשים אותה! *בוכה כמו ג'אקן* להמנון הלאומי של שונאי קיקיו הקהל מתבקש לקום! מי שונא אותך יותר ממני?! מי שמח כל כך כשאת עצובה?! נו מתי כבר תישרפי?! מתי תעזבי את אינו שלי?!!! מי סוקל אותך יותר ממני?! מי שורף אותך כשאת עצובה?! נו מתי כבר תתפגרי?! אינו לא שלך תקלטי!!! תודה, הקהל מתבקש לשבת, תודה.

love Jay

New member
אוך...חחחח השיר הזה כל פעם מצחיק

אותי מחדש... אני מתה עליו...במיוחד בגלל שהוא קשור לקיקיו...

Fay Wood

New member
XDDDDD חחחחח זה קורע!!!!

ומסכנה קגומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא גם עומדת לראות אותם מתחבקים!!!!!!!!!!!! (זה לא ספויילר כי הראו את זה אתמול
) בעעעעעעעע למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? עכשיו כל הפרק אני אקלל את קיקיו "בת זונה בת זונה בת זונה" עד שאמא שלי תצרח עליי ותגיד לי "תראי מה את מלמדת את אח שלך!!!" כי הוא בן 3 והוא תוכי...
בעעעעעעע למה?!?!?!?!?!?!!? אינויאשה יא אידיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה?!?!?!?!?!??!
זהו הוצאתי הכל

love Jay

New member
לא שמתם לב

שאינו וקיקיו כל הזמן מתנשקים ומתחבקים בסידרה אבל קגומה ואינו לא??

למעלה