שירשור יומי

MayaChan

New member
פרק חמוד!

אחרי שלא כתבתי פה הרבה זמן...הנה,חזרתי! דרך אגב-אתמול אינויאשה סוף זוף צחק!!! הוא היה כל כך מאמי!
וגם היום הוא היה כ"כ חמוד! ולמה עוד פעם לא הראו מה יהיה מחר???!!! אני מקווה שזה לא יהיה ככה תמיד... =/

מית צאן

New member
אוקי אני אכתוב את המגילה שלי...

לפתיחה היה דיי יותר מידיי שיפו..... זה עשה לי דיי כאב ראש אבל אני מזה אוהבת את העיניים שלא, צרות כאלה ויפות...
אני מתה על אינויאשה
הוא היה כזה חמוד, אדיש וסגור כתמיד. איך שיפו אמר לו: "אולי אני מאוהב בה אבל אתה עם הבעיות שאני קופץ בין קגומה וקיקיו..." *פלאקקק* *מראים את שיפו שוכב עם בומבות בראש*...
הוא היה אדיש וחמוד כתמיד...
איך מירוקו אמר שנתפצל ואז סאנגו הלכה אחריו והיא אמרה: "אתה רוצה שנתפצל ואז תתחיל עם בחורות..." אז הוא עשה: "אני מרגיש שד
" *היא מסתכלת* *הוא בורח...* נעם, הנסגד שלך...
איך הזוחל הענק הזה אינויאשה בא אליו והוא ניסה להשמתש בגל ההתרעה וזה לא נתן לו, אז הוא אומר: "אוי לא, אני לא יכול להשתמש בגל ההתרעה כי הוא חלש מידיי..." אז הוא כזה: "מה אמרת עלי?!" ואינויאשה התעצבן, נתן לו אגרוף וצעק: "שאתה חלש מידיי
" חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואיך בהתחלה שהוא ראה אותה הוא הפך לדבר הענקי הזה והפחיד את הילדים שהתעללו בה, מניאקייייייים
ואיך הוא עשה עם הרוח הענקים הזאת והלטאה התעצבנה עליו, ואז עם הסוס הזה...
אני מודה שקגומה קצת הגזימה הפעם, למה להגיד ישר אוסווארי
אבל זה היה מצחיק שהיא חלמה על המספרים האלה וגנחה כאילו מישהו מכאיב לה ואז היא אומרת: "אני שונאת גיאומטריה..." חחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי...
מסכנה הילדה הזאתתת *עוד לא קלטתי את שמה*.....
איזה חמוד שיפו, אהבה ראשונה, מה לעשות... איך הוא דאג לה כל כך ומתישהו הוא החל להזות כזה אז הוא מרביץ לעצמו ואומר: "למה אני כזה פזיז
"*תוך כדי הפלקות לעצמו*.
חבל שאין באמת שיפו...
*מכניסה משהו לתוך השמיכה*
*השמיכה תופחת*
*אני צועקת: לא שיפו לא את התרגיל הזה
*
*השמיכה נרגעת*
*מבט תמים*
ארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררג
הם לא הראו תקציר לפרק הבא, אני עוד ארצח מישהו נשבעתתתתתתתתתתתתתתתתתת אתם יודעים
איזה כיף
אחותי הגדולה ראתה איתי היום פרק שלם, בסופו היא אמרה: "זה ממש טיפשי אבל ממכר לאללה.."
למרות שהיא אמרה שזה טיפשי שמחתי כי היא... אררררררג עם הקשיחות הזאת שלה והאמירה של "אני-בוגרת-מידיי-לדברים-האלה" היא סוף סוף הודתה....
בקיצור- פרק שולטטטטטטטטטטטטטטטטט
*טוב כמו כל הפרקים של אינויאשה שליייייייייי*

HANSAMA

New member
פרק יפה!!!

פרק יפה, שיפו לא חזק!! וכמו שאני תמיד אומר SCHIFFMAN LAWRENC. סתם סתם זה מעבודה שאני מדפיס לאימי

איררון

New member
איזה פרק מצחיק ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif |נמנם|

שיפו מאוהב
ומה הקטע שהם מורידים את התקצירים של הפרקים הבאים?
מי שבידו הידיעה על הפרק הבא, נא לכתוב. |נמנם|

מית צאן

New member
פרק הבא:

פרק 56: מירוקו נחלץ לעזרתו של כפר, שכל הגברים שלו נעלמו ביער, לאחר שפותו ע"י נסיכה יפהפייה. האם הוא יצליח להתגבר על יצרו
האם סאנגו תגיע בזמן

לי Li

New member
ייאי! (../images/Emo58.gifקטן ולא משמעותי ממש)

פרק עם מירוקו וסאנגו ^_______^יהיה מעניין. אבל רגע, מחר אין פרק, לא? ; ;

PakoLina

New member
נאמפ.2../images/Emo187.gif

אווו הפרק הזה היה כל כך קאוואיי
אוי.. שיפו והילדה הזאת (עוד לא הספקתי לקלוט את שמה..) כל כך חמודים ביחד! אין כמו אהבה כזאת של ילדים קטנטנים
פעמיים ברצף כבר! אי איפשר! ערוץ הילדים המעצבנים האלה כל הזמן קוטעים את מה יהיה בפרק הבא..!

keshush

New member
היה פרק קורע מצחוק!!!!!!!!

שיפו פשוט מתוק!!!!!!!! איזה מצחיק כשבלילה קגו חולמת על גאומטריה.... ושיפו כשוהו בדק את כולם ואז אינו כזה בא אליו ותפש אותו שיפו אומר לו- את זה שמדבר קופץ כל הזמן בין קיקיו לקגומה *שיפו על הרצפה עם זבנג גדול על הראש* וכששיפו מצא אותם קגו שואלת איך מצאת אותנו הוא אומר חיפשתי את הבית הכי עשיר כי בו יש שדים.... ומירוקו עם הפרצופים שלו וכשמירוקו אמר בואו נתפצל וסאנגו הולכת אחריו היא כזה אתה תלך למצא בנות *מירוקו מזיע מאוד מאוד* מירוקו- הנה שד *בורח* *אנגו רודפת אחריו* *אינו מוציא את התיק של קגו* קגו- אתה בטוח שאין שדים- אינו- אם היו הייתי מריח אותם- קגו אז מה תעשה תתבטל???- *אינו שוכב על השמיכה וקגו יושבת לידו* איזה מתוק שיפו!!!!!!!!!! מתה עליו איזה מצחיק כשקגו עשתה לאינו- אסווארי!!!!!!!!!!! הפרקים האחרונים פשוט קרעו אותי... איזה מצחיק עם השדשהוא חשב שאינו זה שיפו, ואינו שניסה לעשות עליו את הגל התראה אבל החרב הצתמקה ואינו כזה- הוא חלש מדי *השד עם הבעה מוזרה ביותר* אם כתבתי יותר מדי אז תסבלו קצת לא יזיק... סתם, סתם...

לי Li

New member
איזה פרק יפה! ; ;

שיפו לשם שינוי לא היה מעצבן
הפרצופים של אינו ומירוקו פשוט קרעו אותי לאורך כל הפרק. במיוחד כאשר שיפו בא לגנוב מקאגומה את רסיסי האבן ואז אינו תפס אותו XDDD זה היה קטע כזה קורע XDD בכלל, כל הקטע הזה היה מלא בקטעים מצחיקים. הפרצופים של שיפו גם היו מצחיקים, שהיא קראה לו "דביבון" XDD אה, ואיך שהם ירדו על מירוקו על זה שהוא הלך לבית הכי עשיר ונדהמו שבאמת היה שם שד XDDD אוי, פרק שולט, רק מה הקטע של ה"שב" שקאגומה אמרה לאינו? ~_~ זה היה כזה לא במקום... ~_~ אה, ואינו היה חמוד בפרק הזה, פשוט שולט ^_^ איך שהוא אמר שכשהוא הגיע השד היה כבר חבול. ושיפו סוף סוף הבין שהוא סתם נדחף ולא מועיל כי הוא לא יודע להלחם XD מסכן. אה! ועוד קטע! כאשר אינו נסה לנסות את "גל ההרתעה" והתעצבן כי השד חלש מידי XD איזה פרצוף היה לו XDDDD נמ, דיי, פרק שולט
אם הייתי כותבת את כל החלקים הטובים הייתי עושה תעתיק של הפרק ^^" כמה עצוב שכבר נגמרו 2 עונות ;;

לי Li

New member
כן כן ^_^

באמת היו לו פרצופים קורעים, במיוחד שכולם כזה אמרו "באמת היה כאן שד? =OOO" וכשהוא ניסה לעבוד על סאנגו "אני מרגיש שד מתקרב!" *מצביע לאוויר* *סאנגו מסתכלת* *מירוקו מנסה לברוח* XD

^_^ (התמונה 18 ומעלה..)

איזה יופי!! למרות המבחן מחר במתמטיקה עזבתי הכל כולל העבודה במדעים והמבחן בצרפתית וראיתי אינוישה! איזה פרק kawaiiii! מירוקו כל כך מדהים.. וקורע וחכם.. וגם אינוישה.. אינוישה ומירוקו ביחד בלי.. בלי כלום חוץ מתכשיטים.......... אוי נו! באמת!!.. עכשיו אני צריכה ללכת למתמטיקה אחריי זה?! איך אפשר?!?!?!... TT^TT אני חייבת.. בלב כואב וביגון רב אני הולכת לי ללמוד מתמטיקה בלי להסתכל עוד פעם אחת על אינוישה ומירוקו... טוב נו רק פעם אחת... ועוד פעם... ועוד פעם... ריקו תשטלתי על עצמך!! אף אחד לא ימחוק לך.. לא רגע עם אבא שלי יראה את זה.. טוב לא משנה..מבחן מבחן מחר!!.. אוף נו שאני אכשל!!!!!!! מירוקוווו!!! T_T.. הלכתי

ketty the sheep

New member
אני לא מאמינה שאני עושה את זה -

אבל מחקתי את התמונה שצירפת. עד כמה שאני אוהבת יאוי והכל, זה לא המקום לתמונות כאלו. ;; (אלוהים אני עדיין לא מאמינה שמחקתי. *הולכת לחלון לבדוק אם חזירים התחילו לעוף*).

חחחחח ^_^

כן סליחה.. פשוט הייתי חייבת זה כל כך יפה!!!!.. רגע אפשר סתם שהם מתחרמנים??? ב'קשה!!!!

ketty the sheep

New member
אפילו מומלץ. ../images/Emo8.gif

נייה, כמה מגניב, אני יכולה לקרוא כמעט את כל מה שכתוב שם. 3:

למעלה