אוקי אני אכתוב את המגילה שלי...
לפתיחה היה דיי יותר מידיי שיפו..... זה עשה לי דיי כאב ראש אבל אני מזה אוהבת את העיניים שלא, צרות כאלה ויפות...
אני מתה על אינויאשה
הוא היה כזה חמוד, אדיש וסגור כתמיד. איך שיפו אמר לו: "אולי אני מאוהב בה אבל אתה עם הבעיות שאני קופץ בין קגומה וקיקיו..." *פלאקקק* *מראים את שיפו שוכב עם בומבות בראש*...
הוא היה אדיש וחמוד כתמיד...
איך מירוקו אמר שנתפצל ואז סאנגו הלכה אחריו והיא אמרה: "אתה רוצה שנתפצל ואז תתחיל עם בחורות..." אז הוא עשה: "אני מרגיש שד
" *היא מסתכלת* *הוא בורח...* נעם, הנסגד שלך...
איך הזוחל הענק הזה אינויאשה בא אליו והוא ניסה להשמתש בגל ההתרעה וזה לא נתן לו, אז הוא אומר: "אוי לא, אני לא יכול להשתמש בגל ההתרעה כי הוא חלש מידיי..." אז הוא כזה: "מה אמרת עלי?!" ואינויאשה התעצבן, נתן לו אגרוף וצעק: "שאתה חלש מידיי
" חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואיך בהתחלה שהוא ראה אותה הוא הפך לדבר הענקי הזה והפחיד את הילדים שהתעללו בה, מניאקייייייים
ואיך הוא עשה עם הרוח הענקים הזאת והלטאה התעצבנה עליו, ואז עם הסוס הזה...
אני מודה שקגומה קצת הגזימה הפעם, למה להגיד ישר אוסווארי
אבל זה היה מצחיק שהיא חלמה על המספרים האלה וגנחה כאילו מישהו מכאיב לה ואז היא אומרת: "אני שונאת גיאומטריה..." חחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי...
מסכנה הילדה הזאתתת *עוד לא קלטתי את שמה*.....
איזה חמוד שיפו, אהבה ראשונה, מה לעשות... איך הוא דאג לה כל כך ומתישהו הוא החל להזות כזה אז הוא מרביץ לעצמו ואומר: "למה אני כזה פזיז
"*תוך כדי הפלקות לעצמו*.
חבל שאין באמת שיפו...
*מכניסה משהו לתוך השמיכה*
*השמיכה תופחת*
*אני צועקת: לא שיפו לא את התרגיל הזה
*
*השמיכה נרגעת*
*מבט תמים*
ארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררג
הם לא הראו תקציר לפרק הבא, אני עוד ארצח מישהו נשבעתתתתתתתתתתתתתתתתתת אתם יודעים
איזה כיף
אחותי הגדולה ראתה איתי היום פרק שלם, בסופו היא אמרה: "זה ממש טיפשי אבל ממכר לאללה.."
למרות שהיא אמרה שזה טיפשי שמחתי כי היא... אררררררג עם הקשיחות הזאת שלה והאמירה של "אני-בוגרת-מידיי-לדברים-האלה" היא סוף סוף הודתה....
בקיצור- פרק שולטטטטטטטטטטטטטטטטט
*טוב כמו כל הפרקים של אינויאשה שליייייייייי*