שירשור יומי

שיפו! שדון-שועלון!

חמווווד|! כמו בובת פרווה.... "אין לך מושג באהבה" "הי! זה אתה שמדלג בין קגומה וקיקיו!" *חוטף* איך שהוא עבד עליהם עם הבועה...חחחחח! שיפו! הלוואי שידעתי לעשות בובות פרווה.... הייתי עושה אחת שלך! "טוב, אני אלך לעבוד...." "הי! אתה רק תלך לחפש בחורות!!" "הנה שד!" "מה? איפה.!" *הולך משם|* *חוטף* ואתם אמרתם ששיפו חסר תועלת! הוא הציל את הילדה ההיא והחטיף ללטאה הזה כהוגן..... "אתה רוצה ללכת איתי מכות?!!!" אינוי, מדבר כמו ישראלי ממוצע... XDDDDDD פרק יפה.... כמו בבפרקים הראשונים, כשהם רק אספ]ו רסיסים ולא היה את העיניין עם נאראקו וכ"ו.... מעורר בי זיכרונות מפרק 12, עם מאיו, רוח הרפאים השובבה..... הוא קרא לו ילדון! צ'בי שד-שועל! חחחחח דביבון....

אווווו סטאסוקי הזאת ממש יפה! ^^

היא כזאת מהממת, וחמודה. היה מצחיק שהיא חשבה שהוא דביבון. ולמה לעזאזל קגומה חולמת על גיאומטריה? XDDDD מאיפה זה נפל!? ומירוקו! XD "יש לה פנים חמודות" או שלקראת הסוף "הוא גבר".

sintesis

New member
לא הבנתי משהו

הילדה היתה אומללה כי היא החזיקה רסיס אבן, אבל אם הרסיס בכלל לא היה אימתי, למה היא היתה אומללה? אם מישהו הבין את זה שיסביר לי

J e i n

New member
זה סתם היה שטות של שיפו כשהוא אמר

את זה, הוא חשב בטעות שהרסיס שלה אמיתי או משהו. לפי מה שאני הבנתי

פרק יפההה!!!

איזה גבר שיפו!!! גם לי יש 1240 סיוטים על גיאומטריה :) חחחחחחחחחחחחחחחח היה פרק קורע לשם שינוי יחסית לפרקים שהיו.... :)

Fay Wood

New member
אני והתגובה המאוחרת ../images/Emo3.gif

שיפו כזה חמוווווווווווד!!!! שהוא התאהב בילדה החמודה ההיא!!!!!!!!! ^_^ חמודדייייי!!!!! ה... אההה... "אביזרים" של שיפו כל כך חמודים!!!!! הסוף היה ממש עצוב וחמוד...- ששיפו אמר שהוא חלש.... אינויאשה היה כזה מתוק כשהוא ניסה לנחם את שיפו.... שיפו כזה חמוד!!!!!! פרק יפה... אבל ראיתי טובים יותר... ^_^" **ואני עכשיו רואה את הסרט הראשון (הורדתי את החלק הראשון של הסרט הראשון... ?) והוא ממש מוזר.... מה זה הציור הנורא הזה!?!?!? עיוותו לאינויאשה לסשומארו ולקגומה ת'צורה!!!!!!!!!! וזה סרט מוזר...
לפחות, זה מוזר לבינתיים....

Stinki Winki

New member
אני ונתגובה הסופר מאוחרת../images/Emo3.gif

פרק ממש חמוד^___^ הילדה טיפה עצבנה אותי>< השד נראה כמו הלטאה של נטוויז'ן
אני אוהבת את ההתקפות של שיפו אפילו שהן לא חזקות^^ ואיך שאינו' אמר לו שהוא ניצח את השד! מאמייייייייי

למעלה