שירשור יומי*.*

Buyo H

New member
הידד*_*

הפקצה לכולם היא מביאה אוכל, ולמירוקו פחית?..
קירארה קצת מפחידה#.# מירוקו די טיפש
כולם הורגים מלא יוקאים, ורק הפקצה יורה ביוקאי אחד
מאו.. טוב, לא היה פרק כל כך מעניין
אוי, הפריוויו ממש מצחיקXD "קאגומה, נאראקו החזיר לחיים כוהנת מרושעת!" "אוי לא! הפסדתי יותר מידי שיעורים|
פרק 63 מתקרב^___^ ייאי^^

פולי3

New member
פרק חסר משמעות בצורה מטורפת.מחכה ל

מחר, אולי יהיה פרק טוב יותר.

PakoLina

New member
כשאגדל, לא ארצה להיות כמוהו!../images/Emo187.gif

XDDDD פרק יפה, סך הכל.. אבל.. מיריק.. נכון שלא דאגת לסאנגו? נכון שאמרת את זה רק כדי שהיא תתקרב אלייך ותוכל לנשנש לה את התחת?
מחר אמור להיות פרק יפה ^.^

The Snow fox

New member
סאנגו!!!../images/Emo99.gif../images/Emo63.gif

איזה פרק מקסים!! ומירוקו וסאנגו כלכך חמודים ^_____________________________^ והייתי רושם תגובה יותר אינטלגנטית, אבל כל מה שאני מצליח לחשוב עליו זה "יאיייייייייי!"

XDDDDD

כשקומה יצאה עם השקים האלה, אני כזה מה לעזאזל היא הביאה?! פחחח, טוגנים לאינו, סוכריה מסתובבת לשיפו. איזה חמודי ^_^ תמיד אמרתי שסאנגו היא אצילה כזאת, אמיצה, בחורה כלבבי
יו, היא כזאת מדהימה! ומירוקו...אוי מירוקו, הוא יודע לדבר לבחורה כמו שצריך, אבל מה, רק בשביל הצרכים של הידיים התאוותניות האלו! אררג. (אבל זה חמוד ^^ ) סאנגו
סגידה לסאנגו! סגידה! >_<

לי Li

New member
יהיה משהו על איזה כוהנת

שהייתה בכאסח עם קיקיו ועכשיו נאראקו מחזיר אותה. בקיצור, פרק עם עוד מזימה של נאראקו נגד קאגומה. והראו את קאגומה מכוונת חץ וקשת לאינויאשה 0.0 נראה מעניין ^^ אגב, שמתם לב שגאדומה לא אמרה לאינויאשה "שב" בפרק הזה? =O הללויה! ~_~ בואי לצ'אט

מית צאן

New member
תשובה

(חיקוי של ג'אקן): אההההה הפרק הבא... *משתעלת* אז ככה, נאראקו מחזיר לעתיד כוהנת רעה מלפני 50 שנה, הוא גורם לה לשלוט בקגומה והיא כמעט יורה חץ באינויאשה
לאאאאאאאאאאאא אינויאשה שליייייייייייייייייי
ויש גם משהו שקגומה מפספסת לימדוים...

לי Li

New member
XD מירוקו באמת יודע לדבר

אבל גם לגעת >_>; לא שיש משהו רע בלגעת, רק שהוא עושה את זה בדרך הפחות רצויה >_>;

לי Li

New member
יו! איזה פחד שולט ^_^

סאנגו ומירוקו כאלה חמודים ביחד *.* אני אוהבת את כל הפרקים שעוסקים בשניהם ^____^ בכלל, סאנגו הייתה היום כ"כ שולטת. והסיום היה יפה מאוד ומצחיק XD אני רוצה תמונות תקריב של סאנגו ומירוקו מהפרק ^_^ למי שיש שיפרסם בבקשה |מלאך| והמ, מה עוד? אה כן, שתי הבנות היו מצחיקות, איך שהגדולה תמיד הרביצה לקטנה וגרמה לה להשתחוות XD ואיך הן ניתלו על סאנגו כשהן ניסו לשכנע אותה לעזור להן XD זה היה פרק שולט ביותר
אהבתי

לי Li

New member
פחד = פרק*

אין לי מושג מה הקשר בין שתי המילים ולמה התבלבלתי 0.0;

למעלה