שירשור יומי*.*

לי Li

New member
יו, אהבתי ^_^

תודה רבה לך

GalaxyAngel

New member
וואיייייייי

איזה פרק חמודדדדדדדדדדדדד!!! סאנגו הייתה כזו מתוקה, והאחיות האלה.. לא'עת.. הן עצבנו אותי ס_ס" ומירוקו דאג לסאנגווווווווווו!!!!!!!! אווווווו, כל כך חמודים ביחד (נעם, לא לסקול! ><) ובהתחלה חשבתי שרק מירוקו בא לעזור.. אממ.. זה היה יותר שווה ככה.. למה אינויאשה קאגומה ושיפו היו חייבים להתקע ולעזור גם? (לא, במילה "לעזור" לא מתכוונים אליך, שיפו -.-) אוי, איזה חמוד היה שיפו "כשאני אגדל אני לא רוצה להיות כמוהו" אגב.. מתי תגדל כבר???????????? >.< מירוקו גם שאל את קאגומה... אמממ משהו כמו "את חושבת שזה פוגע במערכת יחסים אם ממששים את הישבן של האישה?" **יד על הכתף** קאגו: **מעיפה את היד שלו מהכתף שלה במבט של מוגבלת שכלית** XD מירוקו פשוט היה חייב למשש לסאנגו את התחת, פשוט חייב...
למה שלא יממש למישהו אחר??? למה להציק לסאנגו? זה גם הורס את עור הפנים של מירוקו XDD למה שלא ימשש את התחת למישהו אחר כמו... אמממ.. שיפו?? XD היה כזה חמוד בסוף: סאנגו: "תודה על דאגתך" =__= מירוקו: "אין בעד מה" "^^ XDD אתה באמת לא קולט, אה?

Stinki Winki

New member
פרק יפההה../images/Emo99.gif

מירוקו כזה חמוד ארר!! לאכול אותו!
סאנגו גם^___^ הבנות האלה טיפה מעצבנות
חחחחחח איך זה היה קיטשי וצפוי שהם יבואו להציל אותה ... בעע... שיפו מאמי עם הסוכריה^__^ חחחח כשהם רואים משהו מה"עתיד" הם מתלהבים לאללה וזה מצחיקXD הפריוויואים נהיו מדהימים, בעיקר הקריינות!

יוווו איזה פרק!!!

מירוקו כזה חמוד!!!! ושיפו " הסוכרייה זזה מעצמה!!" איזה "קסם"! מירוקו+ סאנגו לעד!!!

MayaChan

New member
מישהו יכול להיות נחמד... ../images/Emo10.gif

ולשלוח לי תקציר של הפרק שהיה היום...לא ראיתי
הקלטתי את זה וזה הפסיק מתישהו...בקטע ששתי הבנות סיפרו לסאנגו את הסיפור שלהן...מישהו בבקשה בבקשה יכול לספר לי מה ההמשך...אני כל כל עצובה בגלל זה...

MayaChan

New member
../images/Emo46.gifאנשים כאן רעים

אף אחד לא עונה לי! זה ממש חשוב לי! אני לא אבין כלום מהפרק היום!

מית צאן

New member
אוקי אני אסביר:

סאנגו הלכה לכפרה כדי לתקן את הבומרנג שלה (כידוע לך...)
שם, אחרי התיקונים קירארה פתאום סמרה ומישהו זרק עליה אבנים, קירארה התנפלה על בת אחת בגיע העשרה המאוחרות ועל ילדה בגיל העשרה המוקדמות, וסאנגו עצרה את קירארה לפני שהיא שיסעה את צווארם למוות...
הן סיפרו לה ששדים תוקפים את כפרם והן רוצות להיות מחסלות שדים. בהתחלה סאנגו מסרבת אבל אז היא משתכנעת ומלמדת אותן שיטה קטנה ולא משמעותית. בלילה הן גונבות נשק (חלק עוד לא טוהר) ובורחות.
מסתבר שהן מכפר נינג'ה ששד תקף את הכפר שלהן והן ברחו בלי לדעת שמלא שדים נמשכים אליהן בגלל הנשק...
סאנגו באה לעזור להם וכמעט היא והן נהרגות, ואז כל החבר'ה מגיעים ומצילים אותה
בהתחלה קגומה מביאה מהעולם שלה טוגנים לאינו ("יאמי
טוגנים
"*מתנפל*
) לשיפו סוכריה מסתובבת ("אהה קגומה! זה מסתובב לבד
"
) ולמירוקו פחית שתיה (אני באמת מעריך את זה...
) בסוף מירוקו אומר לסאנגו שהוא דאג לה והיא שואלת: "נזיר, באמת דאגת לי
" והוא אומר: "בטח, פרצופך לא מש ממחשבותיי..." וזה היה יפה רק המזמוז תחת והסטירה הרסו... גם בהתחלה כזה מירוקו שם ידו על כתפה של קגומה ושואל אותה: "קגומה, לדעתך ליטוף ישבן פוגע באמון שבין גבר לאישה
" *היא מורידה את היד* קגומה: "אמון נובע מכבוד הדדי..." מירוקו *מלטף את סנטרו*: "באמת
"
בקיצור- פרק חמוד אבל לא ממש משמעותי....
מקווה שעזרתי

GalBatz

New member
זה לא היה פרק חשוב בכל מקרה.../images/Emo3.gif

סאנגו חוזרת לכפר שלה עם קירארה כדי לתקן את הבומרנג ופוגשת שם שתי אחיות שמספרות לה ששדים תקפו את הכפר שלהן והן צריכות שהיא תלמד אותן איך להלחם בהם. סאנגו מסכימה בסופו של דבר, ובלילה אחרי יום האימונים הראשון היא תופסת את שתי הבנות גונבות נשק מהמחסנים של הכפר. הבנות אומרות שהן בעצם באו מכפר של נינג'ות, ואחרי שבני הכפר שלהם הרגו שד התחילו לבוא עוד שדים כדי לנקום והרגו אנשים רבים, כולל אבא שלהם. המילים האחרונות של אבא שלהם היו בקשה מבנותיו להיות חזקות. הן לקחו את הנשק וברחו, וסאנגו הבינה שחלק מהנשק, שעשוי מעצמות של שדים, עוד לא טוהר ולכן שדים ימשכו אל ההילה השדית שלו וירדפו אחרי הבנות. היא ממהרת אחריהן כדי לספר להן את זה ולהציל אותן, אבל זה כבר קצת מאוחר מדי ושדים מבחינים בהן ומתחילים לתקוף. האחיות רוצות להלחם בעצמן ומספרות לסאנגו על המילים האחרונות של אבא שלהן, וסאנגו אומרת להן שהכוונה שלו היתה שונה - הוא התכוון לחוזק נפשי ולאושר ולא לכוח פיזי. סאנגו וקירארה נלחמות בשדים אבל יש יותר מדי מהם והן בקושי מצליחות להתמודד איתם. פתאום בא מירוקו ואומר לסאנגו שהוא דאג לה ובגלל זה הלך לחפש אחריה. הוא עוזר לה להלחם, ואחריו מופיעים גם אינויאשה, קאגומה ושיפו וכולם ביחד מצליחים להתגבר על השדים בעוד האחיות מסתכלות עליהם בהערצה.
סאנגו הולכת למירוקו ומודה לו על כך שדאג לה בסצינה מרגשת למדי שנהרסת, כמובן, על ידי מירוקו שלא יכול לשמור על הידיים שלו. זהו, נדמה לי.^^

MayaChan

New member
וואו,תודה רבה לכן! ../images/Emo51.gif

זה לא היה פרק כ"כ חשוב אם ככה...אבל בכל זאת חבל לי שהפסדתי... תודה...הייתי נורא מבואסת!

Yoley

New member
פרק יפה! ^_^

סאנגו-צ'אן חמודה. איזה מצחיק שקאגומה הביאה לאחרים מתנות מהתקופה שלה XD (אינו: "טוגנים! יאאאאאמי!"; שיפו: "הסוכריה מסובבת בעצמה!" XD), ולמירוקו היא הביאה פחית משקה... XD (חשבתי בהתחלה שזאת בירה..) שתי הבנות האלה היו מעצבנות... =\ אבל כשסאנגו נלחמה בשדים האלה, ופתאום מירוקו והאחרים צצו והתחילו לעזור לה, אני קפצתי משמחה! כי חשבתי שלא יראו אותם בפרק הזה... * חבל, אז בסוף מירוקו לא יאמר את התקציר לפרק הבא בכל העונה... אבל בכל זאת התקציר היה ממש יפה, כשאינויאשה וקאגומה דיברו בו ביחד.. ^_^ זה יפה שכל פעם מישהו אחר מדבר מנקודת המבט שלו. שיבוא כבר מחר!

אוקי אז ככה...

ראית את כל הסיפור שלהן? אם לא אז גם ככה זה לא משנה כי זה היה סתם בולשיט!!!! הן התגנבו באמצע הלילה למחסן שבו היה את כל הציוד של מחסלי השדים ולקחו הכל!!! אבל כשהן יצאו מהמחסן סנגו גילתה אותן ושאלה אותן מה הן עודות ואז הן סיפרו לה את הסיפור האמיתי שלהן- הן באות מכפר של סמוראים שמותקף ע"י שדים כל שני וחמישי.(חיחי.. סתם..) והמשפט האחרון שאבא שלהן אמר היה "תהיו חזקות" ואז הוא מת. אז הבנות חשבו שהוא רצה שהן יהיו חזקות מבחוץ, אז הן גנבו את כל הציוד מהמחסן. אבל אז סנגו נזכרה שחלק מהציוד עדיין לא טוהר מרוחות רעות של שדים, ועכשיו הבנות בסכנה!!! אז היא עזרה להן להתגבר על כל השדים שהתקיפו אותם אחורי זה, והבנות כבר הספיקו להבין שאבא שלהן רצה שהן יהיו חזקות מבפנים ולא מבחוץ! אבל זה כבר היה מאוחר מדי וסנגו לא השתלטה על כל השדים האלה ואז באו כל החברים שלה לעזור לה ( מירוקו, אינויאשה, שיפו וקגומה) וביחד הם חיסלו את השדים. אחרי שהם נפרדו מהבנות, מירוקו לקח את סנגו לשיחה ( שאני לא ממש זוכרת מה הם דיבסרו שם) ובסוף מירוקו לא יכל להתאפק וליטף לסנגו את התחת!!חיחי... ואז שיפו אמר: "אני לא רוצה להיות כמוהו כשאגדל" ואינויאשה וקגומה מנענעים ת'ראש מאחוריו! חיחי זה היה מצחיק! אבל הכי מצחיק זה מה שיהיה היום! אינויאשה וקגומה סיפרו מה יהיה היום (ביחד) ושני הקטעים הכי מצחיקים היו שקגומה אמרה לאינויאשה שהחברות שלה אמרו שהוא אלים וגם- רוח ואז אינויאשה אוצה לה "מה עשיתי"??? ובסוף בסוף, קגומה אומרת: "אינויאשה! ברח! ואינויאשה הממי הזה: "למה"? חה! זה קרע אותי מצחוק..! טוף זה היה דיווח מפורט על הפרק של אתמול מבית היותר של "לירלירית בע"מ". איך אני בשבילך????

למעלה