שירשור יצירות.

חעחע! ../images/Emo11.gif|ברק|../images/Emo122.gif

דבר ראשון- פאקו וגלצ'ע, הציורים של שתייכן מדהימים!! *________* דבר שני- סיימתי את השיר הגיי שלי!! DDDDD: זו הפעם הראשונה בחיי שאני כותבת משהו על הומואים! O: ונראה לי זה גם השיר הארוך ביותר שכתבתי XD http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=964550 ולמי שעצלן להיכנס לקישור- וש מאות שלושים וחמישה- גיי סטורי אני זוכר ימים של קיץ בין שתי ידיךָ החזקתַּ עציץ אני זוכר ימות חמה מתי שנפגשנו לראשונה אני זוכר שעברת לגור לידי הפכת להיות השכן שלי ואולי, אולי קצת יותר משלי אני זוכר אותך מחוץ למפתן ביתי אותך, ללא החולצה במכנסי החאקי ביקשת כוס סוכר אך גנבת את ליבי אני זוכר את הפעם שטענת, שהמזגן אצלך לא פועל ואיך שביקשת, בדירתי להתנחל ואני זוכר איך בתמימות נעורים הסכמתי ואיך.. איך ששמחתי ואני זוכר איך הכנתי לנו אייס-טי ואיך שעות דיברנו על מיסטר בין ואי-טי ואני זוכר איך את הקרח מתוך הכוס שלפת ואיך את הקוביה על הגופי החלקת ואני זוכר את הלילה הכי טוב בחיי כשהיית מעלי.. מתחתי.. ומכל צידיי הלילה הראשון מתוך שלוש מאות שלושים וחמישה הלילה בו סוף סוף.. הכרתי מהי אהבה ראשונה ואני זוכר שבלילה השלוש מאות שלושים ושישה אתה... אתה לא היית אתה לא היית לידי, לא היית במיטתי, במיטתנו השקט הכאיב לאוזניי עוד יותר כאב החסר, החסר בצחוקך המתגלגל המדף שלך בארון היה ריק מבגדים נשאר רק זוג אחד של תחתונים זה שנתתי לך לכבוד יום החצי שנה וכל מה שנשאר מהדהד בראשי היו הצעקות בבוקר יום שישי אמרת אתה צריך קצת מרחב ומנוחה ושהוריך עוד לא מוכנים למין קשר כזה ביני ובינך ושנהייתי קצת נודניק ושנמאס לך ממני השטוטניק לאן? לאן הלכת? לאן את המזוודה לקחת? ומה, מה עשית? מה עשית עם הלב הזה שגנבת? ואתה, כעבור שבוע חזרת בחגיגיות הכרזת, שאתה עוזב כאילו, בכלל לא שמתי לב.. הזמן חלף לו בגעגועים בינתיים מהעצים העלים נושרים המיטה קרה ללא נוכחותך ולצידי במראה, עוד משתקפת בועתך התחלתי לעבוד בבית קפה חשבתי למלצר זה לא כ"כ קשה אך לא ציפיתי שאפגוש אנשים שאיני רוצה אתה ישבת שם בשולחן מספר שלושים וחמישה לידך ישב בחור עם מבט מאוהב אני מוכן להתערב שהוא היה הדייט שלך פניתי לבוס, על ברכי ביקשתי שימצא לי מחליף כמו כן, לא ציפיתי שאותי כה מהר תחליף אך הוא סרב לתחינותי ושלח אותי לשולחן שלושים וחמישה "רוצה להזמין?" פלטתי בקול חנוק מדמעות בושה ואתה פקחת עייניך לרווחה כן, גם אני לא ציפיתי לראות פה אותך...

Nittle Grasper

New member
וואו מדהים O.O

ממש אהבתי. רק הציק לי *"חצי השנה" ולא "החצי שנה" (עזבו אותי יש לי בגרות בלשון ><) וניצן אהבתי את המזלות והזה מmy only king :ם

../images/Emo15.gif יאי התקנתי ת'סורק!

וועה אני אוהבת איך שהיא יצאה... זו קירה מ"אדונית הדרקונים" המיתולוגי שלי. צביעה ידנית בצבעי עיפרון... והיא ניראת יותר טוב, הסורק קצת קלקל אותה.

../images/Emo15.gif ועוד פנארט

של יאבאנה ומסוזאווה מ"טווינקל טווינקל הורוסקופ" (שזה סיפור מאנגה קצת מתוך my only king)

../images/Emo15.gif ואותו אחד צבוע...

שוב צבעי עיפרון, כי אני יודעת לצבוע הכי טוב איתם (כי אני עילגת שלא יודעת לצבוע בפוטושופ)

למעלה