שירשור ליום חמישי

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםם

איזה יום מבוזבז ללכת לבצפררר!! שעתיים ראשונות היו לנו שיחות עם המחנך שלי. שעתיים אמצעיות היה לנו שיעור חופשי כי המורה לא באה. שעתיים אחרונות לקחו את כל הבנות למקלט. יום מבוזבז. היום היה היום האחרון בכיתה
מיום ראשון אני בכיתה החדשההההה!!!!!!!!!!

יעל 13

New member
אה וגם...

ההורים שלי קנו לי מצלמהלמחשב הנייד בגלל שהלך לי טוב ביום הורים
ואמא שלי קנתה לי שתייה עם אלכוהול כי ביקשתי ממנה
המחנך שלי היה מזה עצוב שאני עוברת לכיתה אחרת...הוא אמר אתמול ביום הורים "את זוכרת שבחופש הגדול בפגישה שלנו היו מבחנים ואמרת 'אני לא יודעת כלום'?" אמרתי לו "כן..." אז הוא אמר "תראי מה יצא ממך. כמה שלא ידעת כלום תראי כמה הצלחת. תראי איזו התקדמות" מזה אכפת למורים שם מכל תלמיד. הם יעשו הכל כדי שנצליח.

hila846

New member
צהריםם../images/Emo80.gif

ואי איזה יום מטורף היה אתמול
הגעתי הביתה ב-5 אכלתי ב-5 וחצי חברה שלי באה אלי ועד 11 הייתי בסניף הגעתי נכנסתי למקלחת וחיכיתי עד שההורים שלי יחזרו(מאילת) הם חזרו באיזה אחת בלילה וראיתי מה הם קנו לי
(2 זוגות מגפיים מהממותת סוף סוף כבר שנים אני מחפשת:p) והיום גם הולך להיות מטורף נראה לי אני אחזור רק בבוקר אבל יהיה כיף
יום שני-מבחן בנביא יום רביעי-מבחן בלימודי א"י:( יום חמישי מבחן בהיסטוריה קשה בטירוף על פוול חומר משעמם ואני חייבת להתחיל לחרושש:p יאללה עפתי יומטובב

יאא בהצלחה ../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif

ותהני מלאאןןן:] אני אתמול הייתי כל היום בסניף עד 1..אני אכתוב כבר בצהריים שלי

היללי 2

New member
צהריםם../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

חזרתי כבר מזמן מהבצפר.. אני מתתה מעיפות אני עפה לי לישון כמה שעות טובותת אין לי כח להוריד עכשיו ת'עדשות
אתמול שמרתי על ילדה הכי יפה בעוולםם
היא בת שנתים וחצי כזה עם ענים תכללת ושיער בלונידי חלק כזאת מאמיי היא מתוקהה והיא כזה אמריקאית אז היא דיברה איתי באנגליתת ואי איזה מדהימה היאא
צילמתי אותה קצת בפלא... יאלה יומטוב

למעלה