שירשור ליום חמישי

ערב טוב!=]../images/Emo41.gif

עכשיו אני מסיימת להדפיס בהיסטוריה ת'עבודה..=]לא הלכתי לחברה אחרי בצפר..היא התעכבה בפנים ועליתי כבר להסעה והוא נסע אז לא יכולתי לבוא אלייה ככה...אז לאמשנה ניפגש כבר..:/ היה מזה צחוקים בבצפר..חחחחחחחחח...יש ילד אחד עומרי הוא הרג אותי מצחוק..חחחח..מה הוא אמר למורה אחת..היא מורה סתומה כזאתי קצת..אז הוא עושה לה ליאורה יאוו את דומה לאלה מרמת-גן..אז היא עושה לו מה מי איזה ברמת גן?אז הוא עושה לה אלה אלה נו בגן חיות..ואנחנו כולם צוחקים..חחחחחחחחחחח...=] והיה גם קטע היו כל הבנים בפנים כזה איפה שיש מכונות וספריה וחדר מורים כזה בכניסה בערך אז הם עשו כאילו ילד אחד דוחף אחר והוא דופק ת'ראש אז פתאום מורה באה בדיוק שהוא דחף אותו והוא עשה כאילו הוא דופק ת'ראש וההיא לקחה רציני..חחחחחח..היא חשבה שזה אמיתי והוא כזה משחק אותה שכואב לו והיא עושה לו שרון בוא הנה שרון..ואנחנו צוחקים..חחחחח..והיא לא קולטת שזה בצחוק..חחחחחח..והיא ממשיכה היא עושה לו רז אתה עכשיו בא איתי לרחיל לשיחה מה זה צריך להיות?וכולם צוחקים כי זה בכלל היה בצחוק אפילו הוא לא דפק ת'ראש הוא רק עשה בום עם היד..חחח..והיא עושה ואם זה היה מתנפץ עליו והיה פותח ת'ראש מה זה..היה מזה צחוקים..חחחחחחח והיה מלאא..היה ממש כיף בקיצור!=] זיווש יפה שלי לא היה לי סוללה בדיוק שחיכיתי שאמרת שיר זה ניתק..ונכבה..סורי יפה שליי דבריתי חיימשליי התגעגעתי..דבריתי אהובתי..=] הילוש דבריתי נשמה שלי..=] ביוששש -שירק'י-

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחח נפגשתי עם הדס../images/Emo6.gif

איזה מצחיק היהההההההההה נתקענו במעליתשל עזריאלי
ואז פתאום נכנסה חבורה של תאילנדים והתחילו לדבר ולצחוק ואמרו "אהה!" חחחחחחחחחחחחחח כמה צחקנו יווו התפוצצנו להם בפרצוף! הדס תספר הכל עוד מעט אני עפה לישון. אני עובדת מחר 10 שעות ובשבת 6 שעות. אחלה כסף

ערבב../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחח הייתי בקניון עם חברה:p והדס ויעל נפגשו בקניון אחר:p ואחרי זה הדס באה לקניון שאני הייתי בו:p ואז פטרי באה עם עוד 2 חברות:p ואז הלכנו
היה אחלה:p קניתי חמסה חדשה לפלא
חח הדסי
ויעל גם כפרעלייך למרות שלא ראיתי אותך:p ערב טובב

יעל 13

New member
לכי!!! עד שאני בתל אביב את לא באה!!

פעם הבאה שאני והדס נפגשות את באה עם פטרי וכל העולם ברור?! אני ברכבת פתאום הדס עושה לי "נפגשתי עם מיכל" וואלה יופי באמת!

לילללההה..../images/Emo204.gif

הלכתי לעזריאלי לפגוש את יעלל.. נפגשנוו *נסעתי לבד באוטובוסססססססססססססס* לא היה לנו כל כך מה לעשות..אז שיגעתי את אביחי בפלאפונים.. יהיה טוב
. היה קטע שנכנסנו למעלית והיא נתקעה.. יעל התחילה ללחוץ על כ-ל הכפתוריםם.. זה לא נפתתתחחח |בוכה|. ואז זה נפתח ונכנסו אנשים תאילנדים:p והם עושים : "קוצו מוצו.. קוצו מוצוו... קוצו מוצצצו" ואני כמעט נקרעתתיי:p והסתכלתי על יעל והיא גם כמעט נקרעה.. ואז פתאום : "ק-ו-צ-ו- -מ-ו-צ-ו-!" ואז כל התאילנדים ביחד : "אחחחחחחחח" ואני ויעל על הרצפה
. אמממ ואז סתם יעל לא הסכימה לי להיכנס לשום *חנות
* ושוב שיגעתי את אביחי והפעם גם את רעות
. ואז נפרדנו יפפפההה.. *יעל לא הסכימה ללוות אותתי:(* בחיבוקיי ועליתי על האוטובוס ואז מיכי צלצלה ושאלה יאפה אני ואם אני צ'ה לבוא לקינון גבעתיים לפגוש אותה
אמרתי שאם הוא יעצור קרוב לגבעתיים אני יבוואא.. *האוטובוס כאילו..* ואז ראיתי אישה אחת שואלת את הנהג איךמגיעים לקניוןמתחנה כלשהיא.. וואני תפסתי על זה טמרפ
שירדנו שאלתי אותה כמו ילדהה מתוקה : "אפשר לעקוב אחרייך בבקשה?
" והיא הסכימה וצחקה
ואז ראיתי את מיכוווששש טחנה ת'שכל אבל מותק מותק מותק אני מתה עלייה ועל עלוושש
וגם טל הייתה עם מיכי.. חברה של מיכי כאילו.. היא מזה מותתקקק היא הייתה בצד שלי כל הזמן
ואז פתאום פטרי באה
היינו איתה 5 דקות כפרעליייהה
והלכתי הביתתתההה *לבד
* פטרי
מיכי
יעלווווווווששש
רעות תוססס
טללל
אביחי
חח סורייי:]
אממ זהו נדמה לי

היללי 2