שירשור ליום חמישי

תכירו את נמו../images/Emo13.gif|../images/Emo19.gif../images/Emo108.gif

תגידו יפה שלום לשלדג שלי ותכירו את נמו הדג הטן והחמוד שליי
טוב הוא לא ממש שלי
אחשלי טס לחול והוא עבר דירה אז אני עושה לו ביביסיטר על הדגים שלו
שנשארו רק שני
אחד מנקה ואחד זהב
אבא שלי פתאום נכנס הביתה עם אקווריום קטן חשמלי כזה וחשבתי שהוא קנה לי דגיםםם עד שקלטתי שזה של אחשלי
בקיצור שיהיה לו עד 120 ומקווה שהוא לא ימות לי פה
רעות את מוזמנת עם חיים

נצלש למי שגר בפ"ת!!!!!1111../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

יש עוד כמה זמן בהיכל התרבות ליד העיר ברחובב המכבים את ההצגה שליגיה
הם הגיעו לפתח תקווה
*יש* מי בא?

אתם רוצים שאנ יימותתתתתתתתתתתתתתתת

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ברורר שאני הולכתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףף אין לי שם פרוטקציותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אני ינססה להשיגגגגגגגגגגגגגג
אממממ מתי זה יהיה ועינב איך את יודעת?

../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

ליד הבית שלי יש גן ילדים ושעברתי משם היה שם את המודעות הגדולות האלה הדפים הענקים האלה שיש הצגות.. מכירים?
בכל מקרה היה דף ענק כזה שהיה שם כל מיני הצגות ילדים והיה שם גם את שילגיה והיה כתוב שההצגות האלה יהיו בהיכל התרבות בפתח תקווה והיה רשום מתחת תאריכים לא ממש שמתי לב לתאריכים
לבדוק?!

מאשה

New member
תיתלשי את המודעה וקחי לעצמך../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ככה יהיה לך פוסטר

רעיון מצויין מאשה!../images/Emo108.gif

את והרעיונות ההזויים שלך
"אני ארוץ עירומה ברחוב ויצעק נינט אני שונאת אותך"
:-

מאשה

New member
וזה "אני עוד אהרוג את נינט" לא

נינט אני שונאת אותך..אבל שניהם נכונים

יואווווווווו../images/Emo12.gif איזה גן זה?../images/Emo12.gif אני

ילך לשם תגידי לי איזה גן
אממ ותבררי את התאריך אם את יכולה

צהריים טובים!!=]../images/Emo41.gif

אני תכף יורדת למטה לעזור לחברה שלי..דבוש היא בז' היא צריכה עזרה..חחח..זה קל בטוח!!הלוואי עליי חומר כמו שלהם.. אח"כ אני נוסעת לסבתא ואני שמה עד מוצ"ש אולי אני יבוא לביקור קטן בבית לקחת משו אם יהיה לי חסר..אבל בעיקרון אני לא פה עד מוצ"ש כי אבא שלי אצל סבתא שלי שישי שבת בגלל סבא שלי ז"ל אז הוא שמה וזה חג אז אנחנו נשארים אצל סבתא שלי והיום כולם באים לסבתא שלי שפה קרובה..יהיה כיףף אני יראה את טלטולייי(טליה למי שלא הבין)איזה כיףף...ואז כבר נישאר לישון כי אבא ואמא הולכים להושנא רבא איך שלא כותבים אצל סבא שלי בבית כנסת שלו זה שנפטר..אז כולם באים לבית הכנסת שלוו...אז אני ואחותי ישנות פה אצל סבתא שלי הקרובה יותר..=]בקיצר אני לא פה עד מוצ"ש..מקווה להנות..=] אני מזה מתגעגעת לזיווש מחר היא חוזרת..יאיי אבל אני לא יהיה..=[טוב מי שיכול תמסרו לה שאמרתי שאני אוהבת אותה מאוד מאוד והתגעגעתי אלייה מלא ואני מקווה שהיא נהנתה ושתדבר איתי ותתקשר אם היא רוצה ושאני מתעלייה והתגעגעתיי...טנקס למי שיודיע!חחחח הילוש מתעלייך יפשיילייי אוהבת את כולם עד אינסוףףף.. חג שמח..=] -שירק'י-

למעלה