שירשור ליום חמישי

ערבב../images/Emo110.gif

הייתי בקניון:p קניתי [סופסוף] חולצה ארוכה ממש יפה:p חחחחחחחחחחחח אני כבר איזה שבועיים מחפשת! וזייהו הבטן כואבת לי
יומטוב

אעע../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

הלכתי עם אבא כי רק היום הוא יכול לקחת אותנו ולע בשבת:p היה קטע שנשפכנו מצחוק כמו מפגרים ואח"כ נכנסנו לסופר פארם אז אבא שלי קנה משחת שיניים והוא כזה עשה לי בוםבום איתה [נו הוא כזה נענע אותה
סורי הייתי צריכה להגיד תמילה הזאת.] אזזזזזזז האישה שלידו בקופה הסתכלה עליו כזה בהרמת גבה כאילו הוא לא בסדר בראש ואני כזה עושה לאבא שלי "אבא" במבט של 'ת-פ-ס-י-ק!' ואז האישה שלידו עושה ?אתה אבא שלה?
" "כן למה?" "אתה נראה כמו אחייה הגדול" ואנחנווו רק צוחקיים
חחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

הצמיד האדום שלייי [נגד עין הרע] נפלללללללללללללללל!!!!!!!!!! יש לי אותו כבר איזה שנננההה! אני לא יכולה לצאת מהבית בלעדיווווווווו אני לא מוצאת אותוווווווווווווווווו

אויי מיכושייית:(../images/Emo205.gif

מקווה שתמצאי אותו
מקסימום תלכי לכותל לקנות
יש שם צמידים כאלה עם חמסה שעולים 5 שקל ניראלי
בכל מקרה, אני מקווה שתמצאי אותו
תגידי 3 פרקי תהילים ותמצאי אותו בע"ה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

מיכוש לונורא
היום בגלל מאאשהה
נהרס לי גם הצמיד

לדג שלי קוראים נתיבה!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

אני יודעת שזאת היתעללות נפשית קשה
אבל החלטתי שאני רוצה לקרוא לו נתיבה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נתיבה הדג

blue and pink

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:pD../images/Emo68.gif

ידעת שהיא הנכדה של אליעזר בן יהודה
?

אני!!

מה נשמע כולם??? התגעגעתי המוןן!!! בסוף לא נסעתי לנתניה ונשארתי בבית אבל יש לי מלא שיעורים לעשות אז אין לי זמן להיכנס... יום שלישי חזרתי מהטיול בהרצליה.. איזה חוף יפה.. החדר שלי היה בדיוק ליד הים ראיתי את הים ואת השריעה והזריחה.. היה מהמם!! שון מהפורום נכנסה לחדר שלה בלילה דרך החלון כי היא יצאה בלי רשות לחדר הבנים וכשקפצה על המיטה היא נשברה.. חחחחחחחחחחח היא באה לישון אצלנו בחדר...
קיצר היה לי שבוע מדהים היותר.. מקווה שגם לכם.. חן מקווה שנהנת בבת מצווה (נשיקות)

אמאל'הההההההה../images/Emo41.gif

אתם לא יודעים מקרה ליי..אני בהלםםם...עוד נרגעתי אבל אני מפחדת אמאל'ההההה אני ודבי היינו בגן שעשועים והיה איש אחד מפחיד שהוא שם תמיד עם כלב והייתי עם חצאית ומכנס למטה ככה שזה היה בסדר גמור..בקיצר אני ודבי באנו ודבי אמרה בואי בואי נלך לספסל השני וישבנו ואז הוא הסתכל עלינו אז אני ודבי קמנו והלכנו לשבת במקום אחר ואז הוא בא ועמד כזה ממול אבל רחוק אחרי המתקנים איפה שהוא תמיד ואז דבי אמרה בואי נלך שיר מחשיך אז התחלנו ללכת וראינו שהוא בא כזה אז דבי אמרה בואי נלך לליטל נחזור איתה...זאת ילדה אחת ששמרה על 2 בנות שאנחנו מכירות קטנות כאלו...בקיצר דבי רצה למתקן ואני הלכתי וסידרתי ת'מכנס הורדתי למטה יותר ואז הלכתי לעמוד ליד דבי והוא בא פתאום הוא עצר והוא הסתכל עלינו ודבי אמרה האא הנה אמא שלי אז אמרתי יאוו נכון ואבא שלי בול בא...וזה היה בכוונה והוא כזה התחיל לשאול למה אתם מפחדות ממני?אז אמרנו לא מפחדות אז הוא אמר למה כל פעם שאתם רואות אותי אתן הולכות אז אמרנו ככה ואז הוא אמר אתם פשוט מתנהגות כמו ילדות קטנות מה מפחיד בי?אז אמרנו כלום לא מפחדות ממך..ואז דבי עמדה ליד ליטל ואני זזתי כי הוא נכנס לחול ואני זזתי כזה והוא נעצר הוא עושה רק רציתי לשאול שאלה ואז הוא אמר אם אתן רוצות בואו נדון בזה בספסל ואני מתתי מפחד פתאום הוא עושה בואי תעמדי פה לידי ואמרתי לו לא רוצה אז הוא אמר האא את רואה את מפחדת מה מפחיד?אז אני אמרתי לו כזה זכותי לפחד ממי שאני רוצה וכמה שאני רוצה והוא כזה ניסה לדחוף מילים למה את מפחדת ממני מה מפחיד?ואני המשכתי ואמרתי לו אותי לימדו שעם אנשים זרים לא מדברים ולא מתקרבים לאנשים זרים וזכותי לפחד כמה שאני רוצה וממי שאני רוצה ואז נתנו טילללללל לבניין איזה ריצההה נתנוווו ימח שמוו אני מתה מפחד ממנווו...הוא מפחיד איך הוא אמר שאני יעמוד לידו...אז העמדתי אותו במקוםםםם ושיזהר פעם הבאה אני קוראת למשטרה...אני יגיד לו פעם הבאה אתה עוד פעם אחת מדבר איתי אני קוראת למשטרה..ואני יותר לא הולכת לגן שעשועים רק בקיץץ שיש אור..והיה גם קצת עוד אור לא היה חושך..איך רצנו אני מתתי מפחדדד ימח שמוו שישרףףף אם הוא היה נוגע ביי הייתי הורגת אותוווו הייתי ישר הולכת להתלונן עליווו...ימח שמווו אני מתה מפחד ממננוווו הוא מפחיד זכותי לפחד מי שואל אותוו!! זהו העיקר שהוצאתי אתזה..חחחחחח...שישרף אמא של דבי אמרה אם היא תראה אותו היא תצעק עלייוו שלא יעז להתעסק איתנווו...אם היינו לבד וואה וואה מה הוא היה עושהה... -שירק'י-

אוי מאי גאד../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

אתן בסדר?!?!?!? אני הייתי מפרדת לו את הצורהההה גרררררררררררררררררר ואי אם הוא היה נוגע בךךךך

אמאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

אמא'להההההההההההה איזה מפחיד זהההההההההה:S ואיייייייי:( כל הכבוד שיר שהגנת על עצמך ושהעמדת אותו במקום
אני ממש גאה בך

אמאל'ה

איזה מפחיד זה.. חשבתי אני קוראת סיפור אימה... סתם כל הכבוד שהעמדת אותו במקות.. מזה את חייבת לעמוד לידו?! אם הוא צריך לשאול משהו שישאל מישהו אחר.. איזה חצוףף!! מקווה שאת בסדר

למעלה