שירשור ליום חמישי

גם אותנו שחררו לפני:p../images/Emo205.gif

כי המורה למץמטיקה לא הגיעה
||לומדת לנביא - מחר המבחן|| אח"כ אני נוסעת לתל אביב:]

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

חזרתי עכשיו מהבצפרר יווםם רגיל
בסוףף היוםםם ראיתי את שלומי הוא חזר מהיום שדההההה
איזה מושלם
מחר יש לי מבחן בהיסטורייה ובקושי למדתי משהו אז אני עפהה ללמוד כי בערב יש מסיבת גיס לבת דודה שלי
מקווההה שאני אצליח ללמוד הכל בע"ה אוהבתותכםםםם

תמונה מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo205.gif

וכל השאר גם מהממות:) יקיר - אתה יותר מדי גבוהה:|

צהריים..=]../images/Emo41.gif

היה יום בסדר..סביר..היה וטוב שנגמר.. הייתי קצת בבאסה היום מי שיודע יודע..אינלי כוח להתחיל לדבר עלזה סורי אז לאמשנה... היה באנגלית הכי מצחיק שיש..בשעה אחרונה..חחחחחח..המורה שלנו הייתה מאוד מצחיקה..חחחחחח..ומסכנה הפרעתי לה בשיעור דיברתי מלא והיא הסבירה משו לא לדבר וזה וכל מיני והיא מסתכלת עליי ואני עוד שנייה מתפוצצת לה מצחוק בפנים..חחחחח..אבל היא מזה מורה חמודה..הלכתי בהפסקה בדיוק היא יצאה מהחדר מורים אמרתי לה הא מנשמע אורלי?אז היא אמרה ליי איי הכול טוב מה שלומך?אמרתי לה הכול חרא ורע אז היא שאלה למה חמודה שלי?אמרתי לה לא עזבי לאמשנה אז היא התחילה ללכת אחרי אבל למה שירוש מקרה?אז אמרתי לה סתם משו לא מה שבאמת הייתי ככה בגללו...אבל היא המורה הכי חמודה שישש..=] ובפיזיקה יש 3 בנות בח' שאני מכירה אחת מהן ספיר ויש 2 שקוראים להן יובל ומלאני בקיצר הם באו אלינו ודידברתי שניה עם ספיר ואז אמרתי למורה שאני יוצאת אני לא מרגישה טוב..אז ספיר סגרה ת'דלת ותקעה אותי ואת יובל בפנים כזה אז יובל מנסה ולא מצליחה אז אמרתי לה זוזי תני אני יפתח באתי בוםם פתחתי חצי דלת ואז לא הלך אז יובל ואני יחד דחפנו ונפתח אז ספיר מזה התעצבנה..חחחחחח...היא לא הבינה איך היא דחפה אתזה..חחחחחח..ואז באה מלאני וזה והם הלכו בשלישייה הייתי לפניהן וירדתי לשתות ועליתי והלכתי לקולר השני והם מאחורי ואז סתם ירדתי במדרגות והם היו מאחורי וכמעט החלקתי שמה..ואני כולי מפודחת...חחחח..ואז כזה מלאני עושה להם אבל בואו כבר אמא שלי בחוץ יובל אז הם הלכו אז סידרתי ת'נעל..חחחחח..כמעט עפתי שמה..חחחחחחחחחח וסתם היה חרא של יום וגם סבבה ביחד.. זיווש אהובתיי מתעלייך ושמחה שנהנת יפתיי דבריתי במסן אח"כ נשמה שלי אוהבתותך מלאא מלאא חיימשלייי הילוש דבריתי מאמי מוואה שריתוש אוהבתותך תודה רבה מאמיי שליי מתעלייך! המשך יום מקסים.. -שירק'י-

למעלה