שירשור ליום חמישי

צהריים טובים :p

סיון הולכת היום לטינה 2 עם עוד שתי חברות
כל היום הם "נו שרית בואי איתנו.. בואי.. מה אכפת לך" הן רעות :( הן בכוונה עושות את זה כדי שאני יפחד :( שאני יתחיל לצעוק להם כל הסרט חח כמו פעם שעברה.. הם אומרות שזה היה מצחיק *הצעקות
* סתומות.. מי יילך איתם :S יומטוב לכולם! ובהצלחה במבחנים וכו'

חחחחחחחחחחחחח שריית../images/Emo110.gif

אמאאללהה בול כמוניי חח חברה שלי שאלה אותי אם אני צה ללכת איתם לטינההההה 2:p יש לה כרטיס פנויי:p חחח גמאנייי מפחדת! וגם חברה שלי אומרת שהצעקות מצחיקווות:p חחח זה מפחיד רצצצחח:| וסיון תהניי

חחחחח רק מפחידד??

הם הכריחו אותי לראות הטינה 1 שנה שעברה כל הסרט רק צעקתי :| או שהתחבאתיי מאחורי חברה שלי
חחח והן רק צוחקות עליי... וכל האולם הסתכל וצחק :( לא הבנתי כלום מהסרט ועדיין אין לי מושג על מה זה היה :S רציתי לצאת באמצע והם לא נתנו לי הרעות האלה.. חחח כמעט הצלחתי לברוח בהפסקה.. אבל בסוף לא.. :p

../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמעליייי כולם צרחו שצעקתיי:( חחחחחחחחחחחח אבל בתכלס כולם צועקים ואז צוחקים על עצממםם
סרטי אימה זה סתםם לענות את עצצצמךך:p זה לא טובב:p חחחחחחחחח הטינה 1 אמאלהה

איי איי אייייי../images/Emo204.gif

שמעתן על הסיפור שלי על הסרט אימה שראיתי
? אוקי.. הסרט פשוט נגמר נורא מהר כי כל השחקנים מתו! זה היה נוראי.. אני חבייפם לא הולכת ללונא פארק, למיטת שיזוף.. לא הולכת ליד רובה סיכות.. כלוםם!!. אני פוחדת להתקלח מאז::p. אני נוראית בקטע הזה. אתמול המנורות נדלקו והתכבו בכיתה.. אני : "גם זה היה בסרט כככככככככהההההההההה" וכמעט התחלתי לבכות::p. יש לי הזיות ופחדים. לא לראות סרטי אימה!! תזכירו לי!!

שירוש 221

New member
עכשיו אני נוסעת לבר מצווה

של דוד שלי מקווה להנות ולכיף עד 1 וככה ב-2וחצי אני יכולה לראות את אגמי בטלוייזיה בערוץ 7 לילה טוב לכולם

אני מהמחשב של המון- כנסוו../images/Emo4.gif

היה ממש כיףףףףףףףף ואחלה מלון באמתת אבל מה שהיה עם שילגיה ממש עיצבן אותי
שעות אני משכנעת את ההורים שלי שיקחו אותי לשליגיה בסוף הם היתשכנעו נינכנסנו כולנו לאוטוו לקחנו מפות חח לבדוק איפה זה שאלנו אנשים והכלללל אנחנו באיםם אני כולי מתרגשת כזההה מה אומרים לנו ההצדעה ב-20.11 כאילו עוד חודשששששש!!!
פשוט זה לא פייר!!!
גם באתר של ההצגה גם בנענע גם בידיעות אחונות בכולם היה כתוב שזה היום!! אני לא יכול הלהגיד לכם כמה התבאסתיי!!

אייללוש

New member
זיווש אהובתי אני פה לכמה שניות../images/Emo9.gif

אני אצל חברה שלי הנשמה[ראיתי אצלהן את הפרק של האונס...]
אמא
וואי אנשים אני מתגעגעת אליכם בצורה לא נורמליתתתתתתתתתת
!|
|
אמממ זיווש אהובתי התמונות פצצות יקיר ורון [יקיר בעקרון שראיתי]מתה לראותותכם שובבבב
יצאתם מדהימים
ומזה החלוק ההוא שהיא לובשת שם
והיא קצת הרגיזה אותי על מה שהיא אמרה עלי
ומאשוש דברי איתי נשמה שנפגש מחר
אוהבתותכם ברמות שלא תבינו
ארני
נ.ב
עינבוש ורעותוש אתן פשוט לא מאמינותתתתתתתתתתתתתתתת
ברו אייתי ודחוווווווווףףףף

למעלה