שירשור ליום ראשוןןן

היללי 2

New member
שירשור ליום ראשוןןן../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

התוכנית של אורי גלר כל פעם מפתיעה אותיי הכי אהבתי את אהוד שגב
יום שלישי יש לי מבחן ענקקיי בבקיאות ולא התחלתי ללמוד
פשוט אין לי זמן..אוףף מחר אני יתחיל... יאאלה שיהיה לכולנו שבוע מקסים
והרבה בהצלחה לכולם

אין.. הוא הפייבוריט שלי..

הלוואי הוא יזכה.. הוא כזה חמווווודד!!! הוא גם עושה דברים יפים... והעינייםםם
חחח :p בהצלחה מחר!!

בוקרררררר../images/Emo42.gif

בוחן בגאומטריה
מחר מבחן בהסטוריההההההההההההההההההההההה
חחחחחחבבבבבץץץץץץץ לא התכוננתי עודדדדדדדדדדדדדד והיום יש לי8 שעות אני ניכשלת במבחן הזה בדוקק!! וגם אני הייתי בעד אהודי
(באורי גלר)

זה שבכה פעם ששעברה ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

גמאניי ממשש התאהבתי בווו הוא עושה דברים י פים
ואייי שהיה צריךך למצוא תשרשרת אניי אמרתי שזה יהיה ב2 וצדקתיי

צהרייםםם../images/Emo110.gif

מחר מבחן במתמטיקה וזה הרבה יותר גרוע ממה שחשבתיי!! עזבווו 0.. זה יהיה מינווס.. חחח הלך עליייי אני לא יודעת כלום! אולי אני לא אלך מחר נראה
ואז יהיה לי פול זמן:]]]] מיכי עיייייייייף ולמיכי אין כח ללמוד! והוא בטח גם בקושי ילמד
יומטווווב

חחחח מיכליייי

תלמדי עכשיו... אל תעשי שטויות.. את בטוח יודעת חלק מהחומר.. קטן עלייך.. חח בהצלחה!!

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אני דעת רק משו פיצייי:p אני מחכה תכף להגיד לאמא:p הייתי אצל חברה ודי למדנו אבללללללל אני לא מוכנה אז עזבו:p תודה

היללי 2

New member
מיכלליי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

למה ניראלךךך?? את מקבלתת יותר מ85!!!! אני מכירה אותךךךך יאלה עווופי ללמוד.. חכמה אחת
בהצלחה מאמייי סומכת עליךך שתצליחיי
על איזה נושא זה??

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

באמת באמת שלאא אני לא עשיתי שיעורים אצלה פול זמןן ולךא הקשבתי ולא השקעתי בכלל במתמטיקה כל החודש וחציי האחרון. אני לא סתם אומרתת חח תודה הילווש

צהריים../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

חזרתיי מהבצפפפררר
היהה קורעע רצח
שתיי ילדים הלכו מכות בשיעור אנגלית ואני פשוטטט לאא הפסקתי לצחוקק זה היה ממש מצחיק והמורה כולה מנסה להפריד וכל המכות באו עלייה
אחר כך הלכנו לחלק חוברות של של"ח ואזזזזז נכנסנו לאיזה כיתהה ושלומיי היהה שם
הוא שוובב הסתפפרררררררר
איזה חתייך
והיה משהו בשיעור חינוך עם הנוער העובד והלומד....ואזז היה משחק כזה שצריך לתפוס תכיסאא לא משנה מסובךך ואז חברה שלי התיישבה מזה מהר כדיי שלא יתפסו לה תכיסא ונפלהה אחורההההה על הראש זה היה קורע
ואז אני וחברה שלי חזרנו ברגללל מהבצפפרר ושתינו מזה פחדניות כל אחת יותר מפחדנית מהשנייה ושתינווו גם בסרטים מבני סלע
פתאום שמענווו מוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ככה מתוך הצמחים אני הסתכלתי לשם וכולי הייתי מבוהלת ופתאום חברה שלי התתחילה לרוץץ ואני רצתיי גםםםםם רצנווו מללללאאאא
זה היה כל כך מפחידד עד עכשיו אני לא יודעת מה זה היה
ואז הלכתי אלייה ואכלנו (כרגיל) ולמדנו לספרות ועוד מעט אני הולכת אלייה שוב כי יש לנו חזרה חחחחח התנחלות
מחר יומולדת לאחותייייייי כאילו חוגגים לההה... :):) ועודד שבועע ויוםם אני מדריכה שוובבבב עם שלומי
יאללה עפתייי ללמוד קצת אוהבתותכםם ויומטוובב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.. עאלק מוווו :p חחחחח שמחה שנהנת :p בהצלחההה!! ומזל טוב!!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifצהריים...

היה ממש אדיר בבית ספר!! בשיעורים 3 ו4 הייתה לנו הופעה-הצגה כזאת של ילד חנון ששתי קבוצות של רקדני ברייקדנס מציקות לו ובהלה בלה בלה בסוף הוא משלים ביניהן... והיו 6 רקדנים בנים ורקדנית אחת והם רקדו כלכך יפההההההה
והיו שניים שכל הבנות נדלקו עליהם
בקיצצ.. בסוף ההצגה פתאום אחד מהם אומר "אהבתם את המופע?!?!" "כן..!" "אני רוצה לשמוע כן!!" "כןןןןןן!!!" ואז הוא כזה אמר "טוב, אז יש לי בקשה.." בקיצ שניים מהרקדנים שם הלכו לנולד לרקוד והוא ביקש מאיתנו להצביע להם
אחד כזה עם מלא שיער תלתלים כאלו כמו של כברה קסאי
[אבל הוא בן!!!!] והשני קוראים לו אורי
ניראה לי
.. אני הולכת להצביע להם!! אחכ בערבית דיברנו על המזרח התיכון ועל הארצות הערביות מי המנהיג שלהם מה העיר בירה ואיזה צורת ממשל יש שם.. אז במצרים אמרנו שהנשיא הוא לא זוכרת
ואז המורה שאלה "ומי היה לפניו?" אז איזה ילד אחד אמר "הממ... מממ פרעה!!"
אין לכם מושג שיעור שלם התפקעתי מצחוק
מחר יש טיול לעתלית על כל היום
להת'

למעלה