שירשור ליום ראשוןןן

חחח וואיי

נראלי אני יודעת למי את מתכוונת מנולד לרקוד של התלתלים :p חחח אם זה זה שרקד באודישן עם הבת [עם התלתלים
] אז הוא רוקד מדהיםםם!! אחד היפים!! חבל על הזמן חח חח ומה הקשר פרעה
תהני מחר! :)

צהריים..=[[../images/Emo41.gif

אני לא ממש מרגישה טוב..האוטובוס עשה לי בחילה נוראייתתת..:/ שעה ראשונה היה שעתיים מתמטיקה חשבתי שאני מתה השתגעתי כבר שעה שניה ספרתי ת'דקות והזמן לא זז...בעעע ואז היה ספורט היה סבבה דווקא מזה צחוקים..חחחחח..בהתחלה קרה משו לחברה שלי תמר ולי היא אמרה סתם כזה מה שקרה בערך ואז לאמשנה בקיצ נשארנו אני טל ורותם בספסל ואז הם שיגעו אותי שאני יפזר ת'שיער אז פיזרתי והם רצו שאני ישאר ככה..אז נשארתי..חחחחח..ואז לקחנו כדורסל והתחלנו לשחק כזה בערך זריקות לסל ואז רצתי לקחת ת'כדור כי הוא עף והיה תורי ואז עף לי כזה השיער אז חברה שלי טל עושה לי "אחח איזה שיער יפה יאוו" ורותם כזה "יאאללה הלוואי עליי" ואני כזה טוב דיי להחמיאא..חחחחחחחח...זה מפדח כזה..חחחח ואז היה מדעים..השתגעתי היה כזה שעמוםםםם..ואז היה המבחן בלשון..ואז היה תנ"ך והייתי מתהה מתהה לפיפי לא יכולתי להתאפק ואז היא אמרה שאני יכולה ללכת ולחזור מהר כי היא מתחילה לקרוא..אז רצתי לשירותים בכיתות ז' כי שמה הרוב נקי אז נכנסתי והכול היה מים בתא ובשירותים עצמם היה מים וזה ואמרתי מה עכשיו אני ילך לח' אז עשיתי פיפי ורצתי ואני ברוב טמטומי עליתי מצד אחד וחזרתי בהפוך נראלי היא חשבה שעבדתי עלייה..חחחחחחחחחח ואז היה הפסקה והיה לנו פיזיקה אז היינו באשכול איזה צחוקים..חחחחח..השולחנות שם ענקיים וזזים אז שכבתי כזה על שולחן וחברה שלי ישבה לידי אז פתאום הוזיזו וכמעט עפתיי..חחח..והיה מזה כייףף היה הכי צחוקים..חחחחח..כל ההפסקה אני רק צוחקתתת..חחח..היה לי התקף צחוק לא הפסקתי לצחוקק..חחחחח..אני עוד נזכרת ובאלי להתפוצץ מצחוק..חחח ואז היינו במחשבים עשינו עבודה..ונגמר השיעור עליתי לאוטובוס והרגשתי מזה לא טובב..היה לי בחילות והרגשתי שבאלי להקיאא ונתקע לידי ילד אחד שהבושם שלו עשה לי סחרחורות ובדרך מהתחנה הביתה הלכתי כולי מצד לצד כזה מרוב שלא הרגשתי טוב..עכשיו אני יאכל וילך לנוח!!ואז אני יקום ללמוד למתמטיקה כי אין שיעורים חוץ ממתמטיקה ליום רביעי חלק וחלק לראשון..יאייי..=] יאללה אני זזה..המשך יום מקסים..=] זיווש תודה יפה שליי דבריתי אח"כ אוהבתותך מלאא שריתושש דבריתייי מיקמיק את תצליחי!!לאב יוו הילוש דבריתיי.. -שירק'י-

חחחחחחחחחחח מהממת שאת!!

לא רק השיער :p חחחח שמחה שנהנת :) וואי ההתקפי צחוק האלה חייבים להיפסקק... זה לא נורמלי חח
בהצלחהה!! ותרגישי טובבב!!!

hila846

New member
צהריים../images/Emo80.gif

אני חייבת לעוף ללמוד מחר יש לי מבחן בבקיאות ואני לומדת עם חברות שלי ואח"כ אנחנו נוסעות
מחר יש אסיפת הורים
נקווה שהיה טוב.. יאללה אני חייבת לסדר תחדר בטיל.. יומטובב

יעל 13

New member
צהריים../images/Emo9.gif

נכון המורה שלי שהתעצבנתי עליה ובאתי בהצהרה שאני לא מדברת איתה?
אז היום נכנסתי לבצפר והתיישבתי ליד חברה שלי ואז המורה שלי (מיטל) התקרבה אז אמרתי לחברה שלי שאני לא מתכוונת לדבר עם המורה הזאת. אז המורה באה ואמרה לי "יעלי איך היה הסופ"ש?" אני שותקת
אז היא אמרה "יעל? למה את מתעלמת ממני?" אז קמתי והלכתי משם
אחר כך היא נכנסה לכיתה ואמרה לכיתה שבשעתיים האחרונות היא תעשה שיחות אישיות והסתכלה עליי
אז עשיתי לה פרצוף שתפסיק להסתכל והיא הפסיקה
אחר כך ישבתי ליד שולחן אז היא באה והתכופפה ואמרה "יעלי אני אוהבת אותך ואת יקרה לי, אני מצטערת על מה שאמרתי ביום חמישי, זה לא נכון בכלל" ואז היא עשתהלי סימן לקום והתחבקנו
כפרעלייה
אחר כך היא עושה לי "אז איך באמת היה הסופ"ש?
" היא מזה חמודהההה

חחחחח איזה חמודה.. ו........ ../images/Emo26.gif

אני לא רוצה להגיד אבל.. אמרתי לךךךך!!! חעחעחעחע זה למה אתם צריכים להאמין לי כבר שאני נביאההה :( חח שמחה בשבילך שהכל הסתדר

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נביאה עלק
זה לא היה כל כך קשה לדעת שאני אדבר איתה בסוף
צאי מזה ומהר

תשתקי את הפה שלך [תסתמי אותו../images/Emo3.gif]

העיקר על ההתבכיינויות *
איך שלא כותבים את זה* שלך במסנ'..
יאא אני ידעתיי...

../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif

יכול להיות שאני אנהל את הפורום... פנו אליי מתפוז, ויש לי ריאיון איתם ביום חמישי זה כזה הזוי

למעלה