שירשור ליום ראשוןןן

לא../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif

אני בת 13, בגלל זה גם אני התפלאתי, אבל בכל זאת הם פנו אליי ומישהי שקוראים לה בתיה אמרה לי שלא משנה שאני לא בת 16 ויש לי ראיון ביום חמישי, נכון שזה הזוי?

נראלי../images/Emo14.gif

שהם הגיעו אליי ככה- יש לי קומונה דיי פעילה והם כנראה שמו לב אליה והם רוצים שאני אפתח לה פורום, ואז הם בטח ראו את הכינוי שלי והבינו שאני אוהבת
את אגם, ונזכרו שבפורום אגם אין כרגע מנהל\ת ושאלו אותי אם אני רוצה גם לנהל את הפורום, אז אמרתי שלא אכפת לי לנהל את הפורום...

היללי 2

New member
אחר הצצהריים...../images/Emo23.gif

ניראלי יש לי מונו.. אני עיפפהההה ממשש כל היום ריחפתיי היתי ישנונית לגמריי.. ואתמול ישנתי די מקודם!!ב11 ורבע בערך... ובבוקר קמתי ב7 ו40
יש לי עיפוותת וחשבתי שיש לי מבחן ביום שלישי חח היתבלבלתי והוא בשלישי הבא.. מחר מבחן בספוות..יהיה קלל.. עפתי לישון

../images/Emo12.gif חססס וחלילההה ששש....

לא לדבר ככה!! חח אל תפתחי ת'פה.. את עייפה בגלל הלימודים! חחח אל תדאגי.. יהיה טוב :) חח בהצלחה מחר!!

היללי 2

New member
חחחחחחחחח איזה חמודההה../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

חח תוודהה.. ואמממ אני באמת עיפפה מללאאא אין לי מושג למהה יהיה טוב.

קמתי משינה אבל..:/../images/Emo41.gif

קמתי משינה..אבל עדיין אני לא הכי מרגישה טוב..ישלי קצת כאבי ראש ובטן..וממש ממש קר כאן...והשאירו אותי לבד..=[ ולא הספקתי ללמוד למתמטיקה עדיין..:/אני נראלי חוזרת לישון עד 6 וחצי ככה שיחזרו ואז אני יגיד לאמא שליי...ואז אני ילמד למתמטיקה ומחר גמככה יום קצר עד 12 ויש הצגה אז לא לומדים שעתיים..ויש עוד שעתיים ככה שבקושי לומדים גם בהם אז זה לאמשנה..:/ ישלי כל הזמן עייפות..=[ושקמתי רעדתיי איזה 20 דק' מקוררר עד שנרגעתיי..אבל אני מרגישה יותר טוב..פשוט קשה לי טיפה לנשום..וכואב לי טיפה הראש..=[ יאללה אני יחזור למיטה עד שיבואו לטפל ביי...חחחח.. -שירק'י-

היללי 2

New member
חחחחח שרית../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

אממ לכי לעשות שיעורים.. חחחח אממ אנחנו במסן

עינת ורעות../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

לא הייתי ליד המחשב... אז לא עניתי לכן..הייתי במשפטים..:].. ועכשיו אתן לא חמוברות..אז תדעו
מווואה

היללי 2

New member
עררבב../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

אממ היינו בבית החדש שלנו... אנחנו עוברים דירהה... קיצר כבר קיבלנו את המפחות והכל..מחר הצבעי בא לצבוע לנו אז הראתי לו איך לצבוע ת'חדר שליי...
ו..כל הבית בערך על קרטונים
חפיף
סימתי ללמוד לספרוות.. יאלה ערב טווב

oorlyy1

New member
לילה טוף לכולם../images/Emo13.gif

רק עכשיו סיימתי ללמוד אני משתגעת
אוףף

למעלה