שירשור ליום ראשון

כתבתי בטעות בשרשור השני:p../images/Emo110.gif

תכףף הולכת לקניווות:p חחחח מחר בוחןןןןן ועוד אחדד:p ברררר
ק=ר! יומטובב
*מחר יומולדת וחצייי! [חצי יומולדת
] מחר אני בת 14 וחצי ב-ו-ל:)*

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

וואי אני מתגעגעתתתת לימים שפורום אמ"ל היה ככה.. באמת.. חחחחח איזה שרשור צומי חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד:]

צהריים ../images/Emo14.gif

יכול להיות שביום רביעי אני אלך לשלגיה
קבלתי במבחן בערבית 99 אז אמא שלי שואלת ואיפה עוד נקודה???????
והיו לפני שנכנסתי הביתה חיכיתי 45 דקות כי שכחתי את המפתח!!!!!!!!!!! (איזה עצבים זההה)

מאמי כנסי ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

ההצגה עולה בדר"כ ביון 55-70 זה תלוי איפהה... ופשוטט את מתקשרת למקום שבו ההצגה ומשם את מזמינה כרטיסים :) מקווה שעזרתי
ותהני אם את הולכת

hila846

New member
יאא אני גם רוצה ללכת..../images/Emo80.gif

אבל יום אח"כ יש לי מבחן וגם אני מקווה שההורים שלי יוכלו לקחת אותיי תהנננננייי:)

KATYUHA

New member
כול המורים זבל!

התחילו להאשים אותי ועוד כמה ילדים שאנחנו מנסים להרוג אותם! כמה ילדים מהכיתה שלי שמו מטטה על כיסה מול הדלת וכשסגנית מנהל נכנסה המטטה כימעט נפל עליה היא התחילה לצרוח ולשתולל אתם מנסים להרוג אותנו אנחנו עושים לכם טובות ואתם רק רוצים לראות את המוות שלנו!ואז התחילה לשאול מי זה אף אחד לא ענה ולא הודה ואז היא לקחה אותי ועוד שתי בנות לצד ושאלה מי זה אנחנו אמרנו שאנחנו לא יודעות ואז היא פשוט החליטה שזה אנחנו!אחר כך אחרי שבכיתי לה היא האמינה! מדהים כמה שהמורים האלה יצורים! טוב שיהיה לכולם יום נעים....

צהריים טובים!!=]../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום חברה שלי הרגה אותי מצחוקקק בשיעור תנ"ך...חחחחח..היא הלכה עם חברה אחרת שלי ובאה קצת באיחור וזה ואז היא ישבה לידי אז פתאום היא שתתה ועשתה כאילו בא לה כזה להקיא אז אמרתי לה מקרה קרן מאמי את לא מרגישה טוב??אז היא עושה לי לאא ישלי בחילה בא לי מסטיק..חחחחחח..ואנחנו על הרצפה שתינו..חחחחחחחחח והשתתפתי יחסית היום הרבההה...לשם שינוי(האאממ הילה) וקיבלתי 86 בלשון הייתי בשוקקקקקקק לא האמננתייייי אבל ציון מעולה חמסה חמסה חמסה בלי עין הרע! ישלי בוחן במתמטיקה יום שלישי...על שיעורי בית תכף נעשה אתזה..=] זיווש מאוהבת בבךךך יפשייליייי אוהבתותך מלאאא נשמתיייי...דבריתיי חיימשליי..=] הילוש ישלי בשורה טובה לך!! -שירק'י-

למעלה