שירשור ליום ראשון

ערב טוב!!../images/Emo41.gif

היה יום בסדר..ירדתי למטה וניסיתי להבין את החומר במתמטיקה והייתי עם חברה שליי בכיתה ז' וזה והשתגעתי לא הצלחתי כלוםםם כמעט התחלתי לבכות ואז באתי הביתה ואחותי עזרה לי בערבית וביקשתי שתעזור לי גם במתמטיקה והיא לא הצליחה ואמא שלי התחילה לנסות ואני מסתכלת עליהם וזה והתחלתי לבכותתת להם בסלון ואחותי מה את בוכהה??אז אמרתי לה מה את רוצה ממני שלא מצליחים זה קשה וישלי בוחן על 4 תרגילים ואני לא מבינה כלום נראה אותך ככה..אז אמא שלי אמרה תעזבי אותה שלא מבינים זה קשה אני מבינה אותה..ואז היא הסבירה לי הכול והבנתי הרוב בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה 555555...ומחר אני יעשה חזרות והכול לבוחן ויעתיק יפה..! זיווש חיימשליי מאוהבבתתת בךך נשמתייי... הילושש דבריתי נשמתיי!! -שירק'י-

עערבב

לא הייתי פה כל היום.. ישרר שחזרתי מהבצפר הלכתי לחברה של אמא.. ואמא באה לשם ב3 והלכנוו לביתת חולים
אלל תשאלוו למהה לא משנה.. יאוו היינו שם מ3.30 עדד עשכשיוו! איפפ אייזה עובדיםם עדד שהםם זזים... הייתה איתנוו שם אחת אומרת:"בית משוגעים פה" אז אמא שלי:"לא בית משועגים יותר גרוע..
" והאישה הזאת הייתה עם זקנהה אחת אז היא חכתה לרוופא ושהוא בא בסוף היא עושה כזה:"אנ'לא מאמינה מישו בסווף בא" אז אני ואמא צחקוו
והרוופא אוומר:"אני גם לא מאמין..
" אייזה מצחיק זה היה.. נחתחתיי באצבעע וזה כוואבב
[אבל לא בגלל זה הייתי בבית חולים..] אוווווופ
בקייצור היום היה יום מזהה עמוסס
הדס דברי'תי בקשרר ל_____[את דעתת..
] אווהבתת אוותכםם!
+
+
פטרייייי

אהלן לכם../images/Emo25.gif

כמו ששמתם לב, אני בקושי בפורום לצערי:], נקווה שבקרוב יבואו עלינו בשורות טובות
. המבחן בפיזיקה שלא למדתי אליו קיבלתי 85..וכולם קיבלו ככה..אז ממש שמחתי שכולם למדו ואני לא וזה:p חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רעה אני יודעת
. והיום היה בכימיה וגם לא למדתי והלך סבבה ב"ה..ולכולם לא הלך בשמייםםם אז גם סבבה:p. היום התחלתי משפטים בבר אילן:].. היה ממש ממש מעניין. יום שלישי אני מתחילה להרקיד בנות של כמה שבטים מתחתיי.. *אני לא אומרת ת'שם כי החילוניות לא יבינו על מה אני מדברת..* אז יום ראשון מהיום אני עד 8 וחצי לא בבית.. יום שלישי וחמישי גם לא בגלל ההרקדות. חח נקווה שיהיה לי זמן לנשום עם הלימודים..יום ראשון מבחן על כל ספר יהושוע:S. אוהבת אתכם

hila846

New member
חחחחח בבנ"ע?../images/Emo80.gif

את מדריכה או מה
ומרקידה למה
לשבת ארגון
בהצלחהה

תוווווווווודה../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif

כן. בבני עקיבא.. מרקידה את נבטים..לא נראלי אני אהיה מדריכה.. לא צ'ה את זה על הראש.. נראה כבר
מואאאאהה

hila846

New member
חחחחחחח../images/Emo80.gif

באמת לא כדאי לך לקחת את זה על הראשש
אני מכירה מלא שעזבו באמצע כי הם התדרדרו בלימודים כי זה קשה גם וגםם:p ואמרו שכנראה לשבט החדש (אני
) קוראים פלגג
הלוואי וזה מה שיבחר בסוףף

יעל 13

New member
ערב...../images/Emo4.gif

חרא של יום. התחיל גרוע ונגמר גרוע. עיצבנו אותי בטירוף היום. בטירוף.

למעלה