שירשור ליום ראשון

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אתם לא מבינים איזה מצחיק היה עם שלומי
מי שרוצה במסן
קיבלתי בבמבחן בפיזיקה 85 ולא למדתי דקה אני בשוק מעצמי
כולם קיבלו 47 51 ציון מזה גרועים
והוא אמר לי שיש לי בתעודה 90 :):) וואזזז הלכתי למחנכתת שלייי אמרתי לה שאני רוצה לעשות מועד ב' בספרות כי קיבלתי ציון לא טוב כי חשבתי שזה בוחן אז קראתי תחומר פעם אחת ובסוף עוד זה היה מבחןן
אז הלכנווו בייחד למורהה של ספרות והיא הסכימה
איזה חמודה המחנכת שלי היא אומררתת להה "יפעת זאת זיוווווווו היא בחיים שלה לא קיבלה ציון כזה ניראלי ועוד בספרות" ואני כזה "אל תגזימי" חחחחחחחחחחח עשו לי מזה פאדיחות התחילו לפתוח שיחה על הציונים שלי
אז יום רביעי אני עושה תמבחן :):) יוםם חמישי יש לי יוםם שדההה
ייהייי איזהה כיףףף
גם עם שלומי
בבוקר על הבוקר המחנכת העבירה מקומות ומזה התעצבנתיי אמרתי לה "חכייי שעה הבאה אני עוברת לא שואלת אותךך חרא שאני אשב לייד הילד הזה" ועודד היא הייתה מזה חמודה היוםםם שהיא הלכה למורה שלי לספרותת איזה רעה אנייי
ייאללהה עפתי לעשות ש"ב ולסכם לספרות אוהבתותכםםםםםם
שירושש יפשלי דבריתי אוהבתותך מלאןןןןןן ווזיוו שואל איך הדס מרגיש
? מיככככככלללללליי מססןן דחוףף

צהרייםםםם../images/Emo13.gif

אוי היה יום כל כך מצחיק בבצפררררררררררררר
7 שעותתתתתת!!!
יואוווווו איזה שנה דפקתי בשיעור ערביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
בבית אני ל אישמה טוב ככה

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהתעוררתי עם כאב גרון../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

וראיתי את המורה לקולנוע בבית ספר אבל לא הצלחתי לדבר איתו כי הוא היה רחוק ממני

צהריים טובים..=]../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום..משעממם..:/ השתגעתי בשעה 7 פיזיקה..רציתיי ליישששוווןןןןןןן:/ עודמט יש לנו סיור ב-26 או 29...בת"א נראלי ניווט...חחחח..פעם שעברה היה הכי צחוקים בניווטים...איבדנו גם ת'דרכים וגם עשינו צחוקים והיו ילדים חוצפנים מבצפר אחר והיה הכי צחוקים בניווטים...חחחחח...=] אין שיעורים היום..יאייייי..אבל יש ללמוד לערבית..:/אבל זה יום חמישי ישלי זמן..חחחח...ודיברתי איתה היא אמרה אם היא תראה שהתכוננתי וזה היא תנסה לעשות חוזר או עבודה ולהתחשב בי...כי קשה ליי.. האא ורצתי ריצת 30 כבר איזה 4 פעמיים והכי טוב שלי זה 5:25 יענו 5 שניות ו-25 מאיות השניה..הייתי בשוק:O:O זיווש חיימשליי דבריתיי אהובתייי מתעלייך חיימשליי אני ידבר איתך כבר מאוחר יותר אהובתיי..ובמבחן היה בול מה שהסברת לי..חחחח..=]אוהבתותך מלאא את לאדעת כמה חיימשליי מוואה כפרעלייך תודה רבה על אתמול! הילושש דבריתיי ישלי משהו להגיד לךך...=] הדסו'ש תרגישי טוב! אוהבתותכם המשך יום מקסים!!=] -שירק'י-

hila846

New member
חח שירושש תהניי...../images/Emo80.gif

ואיי יפהה 5:25 כה"כככ מואאההה

hila846

New member
צהריםםם...../images/Emo80.gif

היה היום אחלהה:) מחר מבחן על חצי ספר שופטיםם:( חחחח ואיי אתם לא יודעים מה קרה לי בשבתת.. נסענו בשבת לחבר של אבא שלי ואז בארוחת בבוקר אז באו מלא אנשים שאבא שלי מכיר ולא משנה מלא אנשיםם וישבו ואכלו פיצוחים וכל השטויות האלה ואז עליתי דקה למעלה[לקנח תאףף:pגמרתי להם בערך את כל הטישוו
] ואז ירדתי בפתאום במדרגה השלישית דפקתי כזאת החלקה עד למטהה כזה עם הטוסיק החלקתי עד למטה [כמו כל הילדים הקטנים האלה שישבים על הטוסיק ומחליקים למטה
-רק ששלי היה במהירותת..]וכולם מסתכלים עליי כי השולחן היה בדיוק מול המדרגות ואני כולי מתפדחת נשארת כזה שניה לשבת על המדרגות ואני רואה את כולם מתפוצצים מצחוקקק
וזה היה כ"כ פדיחותתתת ועכשיו יש לי סימן ענקי כחול כזה למעלהה ובידד וזה כואב אני בקושי יכולה לשבת או ללישון על הצד הזה
טוב אני עפה לחרושש [בטח בטח...] יומטובב

הילוששש כנסיי../images/Emo41.gif

קודם כל מלאא בהצלחההה במבחן!!:) דבר שני תרגישי טובב..!!אני מקווה שיעבור לך... וזה קרה בול גם לחברה שליי התקשרתי אלייה ואמא שלה צעקה שעה "קרן,קרן" עד שהיא שאלה מלמעלה מי זה והיא אמרה שזאת אני אז היא לקחה כפכפים גדולות לא במידה שלה נראלי..חחח..עכשיו המדרגות אצלם זה בערך 8 מדרגות ואז רווח ואז 6 מדרגות ככה ואז הקומה למעלה אז היא החליקה 6 מדרגות של ההתחלה עד לקטע שמפסיק המדרגות מזל שככה ואז שמעתי אותה צורחת איההה אמאאא איההה ובוכה וזה ואז היא התקשרה אליי אח"כ ואמרה לייי יאוו שיר החלקתי במדרגות ואני כזה מה??איך??הייתי בשוק כזה איך...וירד לה מלא דם ביד וזה..מסכנה...:/ גמלי זה קרה רק איזה 6-7 מדרגות גם בחדר מדרגות ועוד הייתי עם מפתחות ביד ורצתי מהר זה היה בבוקר ורצתי מהר כזה במדרגות ואז דפקתי חליקה ואני מנסה לעצוררר כזה תפסתי במעכה אבל עדיין החלקתי עד למטה ומזה כאב ליי הגב..שמעתי את העצמות שלי טק טק טק טק..:/זה כאב אני מקווה שיעבור לך מהר! איזה מגילה דפקתי לך..חחח

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היללי 2

New member
צצהריםם../images/Emo23.gif

יום נחמד היום... אין לי ממש מצברווח... הדס אני עוד יוציא ממך
מחר מבחן במדעים ואני בקושי יודעת משוו
יש לי בחשבון 28 שקל ל4 ימיםםם אווףףף
אוף אין לי כח לכולםם.. עפתי לישון קצת.. יומטוובב.. דסיי תרגישי טווב
והילהה חחח קרעת אותייי לא נורא מאמוווששש

אייללוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכנסו../images/Emo124.gif

http://www.msn.co.il/MyBlog/Blogs/Blog.aspx?uid=1008&vid=749
אגמוש לא דומה לה לא בכלללללל באופי
ובעיקר לא ביופייייייי
אבל היא גמיפה

היא טיפה דומה לה ../images/Emo14.gif

אבל אגם יותר יפה
ושמתם לב שבזמן האחרון כל אחת אומרת שהיא דומה לאגם?

למעלה