שירשור ליום ראשון

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifהשיחה נותקה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

אנילא מוצאת דימיון../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif

אגם יותר יפה בכל אופן..היא לא מכוערת זאתי.. היא יפה..אבל לא כמו אגם..ממש לא:].

XkookiX

New member
זאת ידידה טובה של אחותי!../images/Emo6.gif

היא חמודה מאוד!!! היא פעם הייתה אצלנו אני כמעט נפלתי איך שראיתי אותה!!! יש קצת דימיון אבל לא יותר מידי.

יעל 13

New member
ערב טוב...

לא הייתי פה מלא מלא זמן.... מיום שלישי נראה לי... יום חמישי הייתי עם חברים בירושלים..ישנו שם עד שישי...בשישי לאחותי הייתה יומולדת 18 אז באה המשפחה ובשבת נסענו לדודים כי לבן דוד שלי הייתה יומולדת גם..הוא בן שנתיים.. אין לי כוח לכלום כבר... נמאס לי. אני הולכת לישון. מיכל, הדס, זיו ושרית דברו איתי

ערב..../images/Emo110.gif

הייתי בקניון.. קניתי בובה לתיק.. היא חמודית.. חברה שלי אמרה שיש לי טעם מכוער:p כי אני בוחרת דברים חמודים ולא יפים כאלו:p אני אצלם אח"כ.. ושרשרת מהממת.. [טפו טפו טפו בלי עין הרע..] ועשינו במכונה של המחזיקים של פו הדוב וטוויטי לפלאפון.. עשיתי פעמיים.. יצאו לי שניים לא יפים.. קיצ אינלי מה לעשות איתם. ערב טוב....

../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

השמאלית זאת הבובה ואלה שמימין זה מה שיצא לי במכונה.. אנלא אשים אותם בפלאפון:p אני אביא אותם למישוו.. נכון הבובה מתוקה?:) [אתם לא חייבים להגיד כן זה בסדר..] זה עט כזה אבל זה גם מיועד להשים בתיקים וכאלה [יש לזה חוט מיועד לזה שתקו
]

ערב טוב!:)../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום..עבר מהר..=] תכף אחותי לוקחת ת'מחשב..:'[ דקרו אותיי בגב היום..:/ ותי...זה היה חיכיתי לאוטובוס והיה לו דבר חד כזה ולא הסתכלתי בכלל עליו ולא ידעתי שיש לו דבר כזה ואז פתאום הרגשתי דקירה בגב ואז הסתובבתי וראיתי אצלנו משו חד כזה שדוקר וזה מזה כאב לייי...ימח שמו אני שונאת ת'ילד הזה מכיתה ז'..:/שישרף ונראלי ישלי פצע בגללו..ושאני נוגעת זה ממש כואב לי..מרגישים דקירות..=[ לאדעת עם מה הוא עשה לא ראיתי אותו בכלל..פתאום הרגשתי אתזה מזה כואב..בהתחלה חשבתי הוא כיבה עליי סיגריה כי הוא מעשן והרגשתי צץ' כזה..ואז ראיתי שזה דוקר כזה..זה מזה כואב..תכף אני יחליף בגדים ויראה מזה..:/ זיווש חיימשליי דבריתיי אהובתיי מתעלייך הרבה נשמתייי... הילוש אוהבת אותך אל תדאגי מאמי מתעלייך! ערב טוב! -שירק'י-

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo4.gif

אוףף יש לי שפעת
ואני לא יכולה לא ללכת לבית ספר כי גם מחר יש מנקה וגם אני לא יכולה להפסיד חומר
לקחתי איזה כדור מוזר "נוזידקס", אני מאוד מקווה שהוא יעזור.. הלפ מיייייי
מחר אני הולכת לדבר [או שאני אשלח את חברה שלי
] עם המורה לקולנוע

למעלה