בוקר...חזרתי אתמול מהצפון
היה משהו בן זונההההההההה היה כל כך כיףף ומצחיקק!! שלשום היה יום שישי ה13
למי שלא יודע כשה13 לחודש יוצא ביום שישי זה מזל רע...אבל רק הנוצרים מאמינים בזה...הקיצר...המזל הרע נפל בדיוק על המשפחה שלי
בבוקר אבא שלי הציע לי לעשות טיול אופניים איתו ועם דוד שלי וחברה שלו... אז קמנו ב5 וחצי בבוקר
ב6 ועשרה התחלנו את הטיול...הכל טוב ויפה עד שאני הראשונה ולא רואה אף אחד מאחוריי...אמא שלי באה עם האוטו אז שמתי את האופניים על המתקן באוטו ונכנסתי לאוטו...אחרי כמה דקות אנחנו קולטים את אבא שלי... כולו צולע...החולצה קרועה...מלא דם... הוא פתח את הראש ושבר את הכתף...הוא התרסק מהאופניים... הוא רוכב כבר שניםםםםםםםםםםם הכל בגלל שהיה לו כובע על הראש שכמעט נפל אז הוא הרים את היד לסדר אותו ואיבד שיווי משקל ונפל... הקיצר אמא שלי נסעה איתו לבית חולים... תפרו לו את המצח ועשו צילום לכתף... הוא כנראה צריך לעבור ניתוח בכתף... אתם לא רוצים לדעת איך זה היה נראה...היה לו פשוט חור במצח. זה כל כך הגעיללללללללל! כמה צמרמורות היו לי ולאמא שלי!! חח הקיצר...ישבנו באוטו בזמן שהוא הלך מאחורה לשניה...אמא שלי פתאום צוחקת...אז צחקתי גם
שאלתי אותה מה כל כך מצחיק... אז היא אמרה "הוא התרסק מת מכאבים ואנחנו כמעט מתעלפות" חחחחחחחחחח זוג דפוקות
אחר כך הלכנו לחדר כזה שיש שם ביליארד ופינג פונג
ואין לנו מושג איך משחקים חחחחחחחחחח דוד שלי ואני שיחקנו ביליארד...אז היה קטע שכמעט הכנסתי כדור והוא עצר אותו!! אז שאלתי אותו "מה עשית?! עצרת אותו?!" הוא כזה "מה פתאום
לא הכנסת! תורי" חחח איזה טמבל
אחר כך הוא הכניס את הכדור השחור אז הוא שואל את אח שלו "עודד אם הכנסתי את השחור מה זה אומר?" אז דוד שלי השני אומר לו "שאתה טמבל! יעל ניצחה" אני כזה "אח...חבל שלא התערבתי איתך..." אז הוא אמר לי "יא חשה כולם ניצחו אותך! בואי נתערב על משהו" ויש לו ילד בן שנתיים וחצי שהוא לעשות רעש
והוא ידע שאני מתה לישון בצהריים...אז הוא אמר לי "אם אני מפסיד אני רץ עם תחתונים בקיבוץ...אם את מפסידה הילדים אצלך בצהריים לבייביסיטר" אני כזה "סבבה!" הפסדתי
אחותי לקחה את הבת שלו והלכו...ואני נשארתי עם בן דוד שלי הקטן החמודייי
ישנו ליד חוות סוסים...אז הלכנו לסוסים ואמרתי לו "תשאל את הבחור הזה איך קוראם לסוס" אז הוא עושה לי "קוקו!" מסתבר שלסוס קוראים שוקו והוא רכב עליו
הוא כזה מתוקייייייייייי אחר כך הלכנו והוא עושה לי "קקי של סוס" אז אמרתי לו "נכון" אז הוא עושה לי "לסוס אין חיתול!" חחחחחחחחחחחחחח אין לו חיתול
האו ילד כל כך מצחיקקקק!! אחר כך הוא נפל...*יום שישי ה13* אחר כך אחותי נפלה *יום שישי ה13* ואז בא הדבר הכי מגעיל
אבא שלי דפק את הראש בדיוק בתפרים שמצח...יותר גאון ממנו אין!!
ירד לו מלא דם..!!! *יום שישי ה13* אחר כך במסעדה הייתה פאשלה...*13* במסעדה היו עוד כמה פאשלות *13* הקיצר היה הכי מצחיק בארץ
היה כל כך כיףףףף!!!!! היום אני לוקחת את בני דודים שלי ליום כיף
אני כבר צריכה להיות דודה...לא בת דודה...דודה.