שירשור ליום ראשון

להלהלהלהלהלה../images/Emo204.gif

אני הולכת לדודה שלי, ואתם יודעים מה אני אלבש:]? בגדי חורף חדשדשיםםםםםםםםם
קולוקלקקוקולקלקוקול חחח הנה תמונה שמיכי צילמה אותי ביום רביעי
. תראו ת'הבדל איך השתזפתי בין זה...
לבין עוד תמונה שאני תכף אשים:p.

הסברים קצרצרים:p../images/Emo204.gif

דבר ראשון מיכי קנתה לי 15 בלוניםםםם:p כפרעלייהההה:]. אמממ פשוט שכחתי לכתוב אז כתבתי עכשיו:p. אממ בתמונה הראשונה זה יום לפני התמונה השנייה:). יום אחרי הלכתי לים.. אז השתזפתתייי:p רואים:)?

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשלחת לי אותן כבר../images/Emo11.gifיפיופית א

אחת!!!!
תחדשי על הבגדים

היללי 2

New member
ווווווואאיי איזה יפה אתת../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

גגגדדדד
בלי עין הרע

יעל 13

New member
סתמי כבר! את פצצת על! כוסיתתתתתתתתת

יאללה הדס התחתנו כבר מה עם ילדים?!

יעללל../images/Emo204.gif

ראית אותי כבר איזה 5 פעמים בחיים שלך.. ורק אחרי התמונות האלה את רוצה ילדים?
. איזה סתומה ה' ישמוררר
את יודעת שאני לא נראת ככה במציאאאווותתתתת תשימו לב איך אני שונה מהתמונות של מיכי לבין התמונה שצילמתי מהפלא שליי:p.

האף שלי ממש ענק../images/Emo12.gif!../images/Emo204.gif

מה את צוחקקתתת? שאני אהיה בבית אני אשלח לך תמונה שנראלי יקיר צילם מפרופייללל..זה נוראי:).

אחרי צהריים-ערב../images/Emo41.gif

לא הייתי מיום חמישי...היה לי סבבה של ימים..=] יום חמישי בלילה הלכתי לסבתא שלי..ואז ראית את טליה וגיא והם התחילו לחבק אותי ואז באו 2 בנות דודות שלהם שיראל ויובל גם מתוקות...היה ממש כיף והתשגענו בסלון הרבה היו בחוץ ואכלנו בסוכה ואכלתי קצת ואז הביאו כבד ושמו אתזה לידי ואני שונאת רק הרחתי את הריח כמעט הקאתי אז מהר קמתי והלכתי לסלון ואז כולם באו וזה והיה צחוקים ועשו עליי ערמת ילדים וכולם חיבקו אותי כל שניה...וטליה הכי מותק שיש היא עושה לי "איזה יפה את"אז אמרתי לה "תודה את יותר"אז היא כזה מסמיקה..איזה מותקקק...ודיברתי איתה סתם על כיתה א' וסתם השתגענו והתפרענו כולנו ואז טליה רצתה לראות משו בערוץ 6 והמשכנו לעשות רעש אז טליה כזה אמרה לבנות דודות שלה"שאתם רואות השיר שלנו אני לא מפריעה נכון למה אתם מפריעות לי שיראל ויובל"והיה באלי לתת לה חיבוק באותו רגע היא הייתה כלכך חמודה אז השתקתי אותם וראינו אתזה ואז יצאנו לסיבוב והיא אמרה שהיא רוצה שאני יבוא אליה ויהיה כמו חונכת שלה...איזה מאמיייי כפרעלייה...ואז חזרנו והשתגענו שוב וזה וראינו טלוויזיה ואז שהם הלכו כולם נתנו חיבוקים ונשיקות ויובל כל דקה היה נעים להכיר נשיקות ושוב ושוב עד שהשתגעתי אמרתי לה די מותק כמה אפשר..חחח..ואז אמרתי לטליה לא אומרים שלום?אז היא קפצה עלייי ונתנה לי חיבוק ונשיקה...כפרעלייה..=] יום שישי היה סבבה שוב טליה באה ושיחקנו וקראתי לה סיפור והיה כיף מאודדד והיא ישבה לידי באוכל...ואח"כ שיחקנו שוב ודיברנו וצחקנו ורצינו ששיראל ויובל יהיו אבל הן לא באו לצערנו...הם היו אצל אבא שלהם אבל בכל זאת היה כיףף ובסוף שכולם הלכו רק הם נשארו אז באו לקחת את טליה היא נשארה איתי אז שיחקנו משו קצר ואז באו לקחת אותה אז היא עושה לי מחר אני יבוא ויביא עוד פעם משחק וסיפור ואז היא נתנה עליי קפיצה וחיבקה אותי ולא עזבה אותי והדביקה לי נשיקה אז החזרתי לה איזה חיבוק כפרעלייה ואז שהיא יצאה היא קראה לי שיר שיר אז אמרתי לה איפה את היא אמרה פה בחוץ אז יצאתי מהסוכה והיא ניסתה לתת לי יד אבל זה היה גבוה אז היא מסרה כאלה נשיקות כפרעלייה..=] ואתמול היה גם רגיל וזהה...=] פה עודלא שמתי לב לגשם ממש...אבל ירד שישנתיי..מחר אני נראלי באה עם סווצ'ר כי הולך להיות קר... זיווש יפתיי דבריתי נשמתייי מתעלייך..=] שריתוש דבריתי מאמיי הילושש דבריתיי.. אוהבתותכם! -שירק'י-

ואחותה הגדולה עושה לה:../images/Emo41.gif

שהיא חיבקה אותי ולא עזבה אותי...היא עושה לה "טליה את רוצה ששיר תהיה אחותך הגדולה"אז היא כזה התביישה היא אמרה בשקט "כן"..כפרעלייה מתוקה שליי..=]

למעלה