חחח...הרגתת אותי עכשיו!כפרעלייךך!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 15/10/06 #87 אמאלההההההההההההה../images/Emo110.gif יש פה רעמים כאלה חזקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! כל הבנייייייייין פה זזזזזזזזזזזזזזז!!! הנה עוד אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אמאלההההההההההההה../images/Emo110.gif יש פה רעמים כאלה חזקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! כל הבנייייייייין פה זזזזזזזזזזזזזזז!!! הנה עוד אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
E einatit4 New member 15/10/06 #89 ../images/Emo187.gifגשםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifסנופ המס המסכן.. הוא עמד על עדן החלון אבל מהצד השני. [כלומר, לא מתוך הבית] אז מהר הלכתי לדלת וקראתי לו והכנסתי אותו.. אני כלכך אוהבת גשם וחורף יאיאיאאיאיאי
../images/Emo187.gifגשםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifסנופ המס המסכן.. הוא עמד על עדן החלון אבל מהצד השני. [כלומר, לא מתוך הבית] אז מהר הלכתי לדלת וקראתי לו והכנסתי אותו.. אני כלכך אוהבת גשם וחורף יאיאיאאיאיאי
א אייללוש New member 15/10/06 #94 כפרעליוווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני צה לראותותך שוב כבר
E einatit4 New member 15/10/06 #100 ../images/Emo187.gifלוש לוש שלייי../images/Emo10.gifאני מתגעגעתת מתי מתקנים לך את המחשב?
ה היללי 2 New member 15/10/06 #95 צההרריםם../images/Emo23.gif ואיי מתפוצץץ לי הראאש ומסתובב ליי.. בעע נישאר לי עוד 20 עמוד לספר בספרות.. וזה משעממםםםם הגיע החווררףף
צההרריםם../images/Emo23.gif ואיי מתפוצץץ לי הראאש ומסתובב ליי.. בעע נישאר לי עוד 20 עמוד לספר בספרות.. וזה משעממםםםם הגיע החווררףף
E einatit4 New member 15/10/06 #102 ../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifחשבתי שערב../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ולאן נעלמת?
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifחשבתי שערב../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ולאן נעלמת?
ח חולה על אגמוש שלי New member 15/10/06 #106 צהרייים.. אני פה ממש לכמה שנייוותת.. חזרתי מהיום עבודה עשינו נחשים[לא חיות.. עזבוו נרא'לי שלא תבינו] ואם מישו יודע מזה נחשים בצופים שיסבייר.. אממ..ובאמצעע התחיל לרדתת גשםם יאוו ואני עוד עם פן [שמתי ת'חולצה הארוכה שהבאתי איתי על הראש.. ] ואזז שהיה ת'גשם נכנסנוו לחדר שלנו..[חמישיות.. ] ואאז דברנוו על המסכתת..[מ'זה מסכתת?!אין לי כוח להסביר מי שיודע שיסביר.. ] יאו אני רעבה בטירוף לא אכלתי היום כלום.. אני חוזרת לצופים ליום עבודה על המסכתת ב5 אמ.. מיכליי יש לנו המון ימי עבודה כל השבוע בצהררים..[ בגלל הבצפר.. ] וזה יום עבודה להכין ת'טקס אשש שלנוו[יהיה טירווף תאמינו לי מי שרוצה לבוא שידברר איתי.. סתםם מי מזמיין אותכםם בכלל.. אבל זה יוצא יום ש-ב-ת אבל נרא'לי שידחו את זה ליום אחר כי יהיה גשםםם.. ] האא ומיכלליי יש לך ד"ש חזרה מאלעדד !!!!! דבריי איתי.. יאללה עפתי לאכוול ולחברה ולצופים.. ביו'ש אווהבת אותכםם מלאןןן! + + פטרי
צהרייים.. אני פה ממש לכמה שנייוותת.. חזרתי מהיום עבודה עשינו נחשים[לא חיות.. עזבוו נרא'לי שלא תבינו] ואם מישו יודע מזה נחשים בצופים שיסבייר.. אממ..ובאמצעע התחיל לרדתת גשםם יאוו ואני עוד עם פן [שמתי ת'חולצה הארוכה שהבאתי איתי על הראש.. ] ואזז שהיה ת'גשם נכנסנוו לחדר שלנו..[חמישיות.. ] ואאז דברנוו על המסכתת..[מ'זה מסכתת?!אין לי כוח להסביר מי שיודע שיסביר.. ] יאו אני רעבה בטירוף לא אכלתי היום כלום.. אני חוזרת לצופים ליום עבודה על המסכתת ב5 אמ.. מיכליי יש לנו המון ימי עבודה כל השבוע בצהררים..[ בגלל הבצפר.. ] וזה יום עבודה להכין ת'טקס אשש שלנוו[יהיה טירווף תאמינו לי מי שרוצה לבוא שידברר איתי.. סתםם מי מזמיין אותכםם בכלל.. אבל זה יוצא יום ש-ב-ת אבל נרא'לי שידחו את זה ליום אחר כי יהיה גשםםם.. ] האא ומיכלליי יש לך ד"ש חזרה מאלעדד !!!!! דבריי איתי.. יאללה עפתי לאכוול ולחברה ולצופים.. ביו'ש אווהבת אותכםם מלאןןן! + + פטרי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 15/10/06 #108 *יא איזה כיפליי../images/Emo6.gif*../images/Emo110.gif חח וואי אני זוכרת תמסכתתת!! איזה שאווווה