חח, אנלי כח לכתוב:P זה מלאאאאאא:P חחחחח:] תודה
E einatit4 New member 27/9/06 #38 בוקר אור בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo55.gif עוד 10 דקות אני אצא לתחנה היום יום רביעי האחרון שאנחנו מתחילים ב9:00 אוףףףף שיהיה לכולם יום נפלאאאא ובהודעה הקודמת מרוב התרגשות שכחתי להגיד תודה רבה רבה לזיוו חחחחח שהעבירה את המסר בזמן שפוזפוז עשה עליי חרם.. אז.. ת ו ד ה !
בוקר אור בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo55.gif עוד 10 דקות אני אצא לתחנה היום יום רביעי האחרון שאנחנו מתחילים ב9:00 אוףףףף שיהיה לכולם יום נפלאאאא ובהודעה הקודמת מרוב התרגשות שכחתי להגיד תודה רבה רבה לזיוו חחחחח שהעבירה את המסר בזמן שפוזפוז עשה עליי חרם.. אז.. ת ו ד ה !
ע עינבי ארנבי 1 New member 27/9/06 #46 תרגישי טוב../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo108.gif
ע עינבי ארנבי 1 New member 27/9/06 #47 חזרתי מהבית חולים :|../images/Emo108.gif שונאת בתי חולים שונאת רופאים שונאת את הריח זה אוףף :| עפתי לישון ללה טוב :|
חזרתי מהבית חולים :|../images/Emo108.gif שונאת בתי חולים שונאת רופאים שונאת את הריח זה אוףף :| עפתי לישון ללה טוב :|
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/9/06 #48 עבאס סואן הוא כדורגלן../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif
ר רעות האכלנית New member 27/9/06 #50 מי זה../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif
B blue and pink New member 29/9/06 #80 נשיא סוריה../images/Emo122.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif
ש שיר חולה על אגמי New member 27/9/06 #51 צהרייייםםםםםםם../images/Emo42.gif שיחררו אותנו שעה המורה לאנגלית רוצה להוריד אותי הקבצה כאילו היא בדקה שיעורים אז אמרתי לה שלא הבנתי אותם אז היא עושה ליי "את במצוינות את לא יכולה לא להבין" והיא הביאה לי עונששששש!!!!!! להעתיק איזה אנסים מהפספר וןלהוציא 10 מילים קשות ולפרש והיא הביאה לכל הכתה 60 משפטיםםםםםםםםםםםם בפרזט סימפל ופרוגרסיב עם כל הWH ושאלות יס נואו ושלישה שאלה כל זהה ולמחרררר!!!!!!
צהרייייםםםםםםם../images/Emo42.gif שיחררו אותנו שעה המורה לאנגלית רוצה להוריד אותי הקבצה כאילו היא בדקה שיעורים אז אמרתי לה שלא הבנתי אותם אז היא עושה ליי "את במצוינות את לא יכולה לא להבין" והיא הביאה לי עונששששש!!!!!! להעתיק איזה אנסים מהפספר וןלהוציא 10 מילים קשות ולפרש והיא הביאה לכל הכתה 60 משפטיםםםםםםםםםםםם בפרזט סימפל ופרוגרסיב עם כל הWH ושאלות יס נואו ושלישה שאלה כל זהה ולמחרררר!!!!!!
ע עינבי ארנבי 1 New member 27/9/06 #75 וואה מאאגנייבבב../images/Emo108.gif תמיד אהבתי פרזנט סימפל ופוגרסיב כיפפלך רעות צריך לדבר עם המורה רונית בקשר לחומר הלימודי נמאס לי כל שיעור לקרוא סיפורים על איש גבוה בשוויץ שיודע שהוא משחק כדורסל ובסוץ הוא סתם גולש בסקי חח שירוש יהיה טוב
וואה מאאגנייבבב../images/Emo108.gif תמיד אהבתי פרזנט סימפל ופוגרסיב כיפפלך רעות צריך לדבר עם המורה רונית בקשר לחומר הלימודי נמאס לי כל שיעור לקרוא סיפורים על איש גבוה בשוויץ שיודע שהוא משחק כדורסל ובסוץ הוא סתם גולש בסקי חח שירוש יהיה טוב
ח חולה על אגמוש שלי New member 27/9/06 #53 צהררררררררים! צהריים טובים לכוולם הייוםם המורהה לאנגלית שלי אמרהה לנו ציונים של המבחן המשווה רוצים לדעתת כמה קבלתי? אתםם בטוחיםם?! לאא כדיי.... טווב קבלתייי 26 נכוןן ציוןן טוב להקבצהה ב'?! אמממ חוץץץ מזה היה לנוו היום שעתיים מתמטיקהה והמוורהה לא באאא אייזהה כיףףףףףףףףף היההה! אממ זהוו דווסעע דברי'יתי יש לי משוו לשלוווח לך.. יאללה עפתי ביו'ש בנתייםם אווהבתת מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן! + + -פטרישלך -
צהררררררררים! צהריים טובים לכוולם הייוםם המורהה לאנגלית שלי אמרהה לנו ציונים של המבחן המשווה רוצים לדעתת כמה קבלתי? אתםם בטוחיםם?! לאא כדיי.... טווב קבלתייי 26 נכוןן ציוןן טוב להקבצהה ב'?! אמממ חוץץץ מזה היה לנוו היום שעתיים מתמטיקהה והמוורהה לא באאא אייזהה כיףףףףףףףףף היההה! אממ זהוו דווסעע דברי'יתי יש לי משוו לשלוווח לך.. יאללה עפתי ביו'ש בנתייםם אווהבתת מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן! + + -פטרישלך -
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/9/06 #61 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif תשאלי את איזיק כמה היא קבלה