שירשור ליום רביעי

צהריים טובים!!!../images/Emo41.gif

היה לי יום נפלאאא בלי עין הרע..חחח.. התחלנו עם לשון היה מבדק..לא אומרת איך היה! אח"כ היה מתמטיקה הבנתי רק אחרי שחברה שלי הסבירה ליי...כפרעלייה ואז הייתה הפסקה ושוב מתמטיקה...וקיבלתי במבחן או בוחן וואט אבר שהיה 98 אני כלכך מאושררררתתתת חשבתי ממש פחותת לא ציפיתי הייתי בשוקקקקק..וישלי עוד 10 נקודות בונוס מהעבודה..חחחח..108..חחחח והייתי מאושרת בגלל זה בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו שרק נמשיך ככה..שבוע הבא מבחן..חחחח אח"כ היה מורשת והיסטוריה זה אותה מורה אז היא עשתה שעתיים מורשת כי זה מתקשר להיסטוריה...ובאמצע היה הפסקה...:]]ואז היה ספרות היה נחמד המורה ממש מפגרת...היא עושה לי הכנת שיעורים אמרתי לה כן והיא רצתה לראות אז הראתי לה ואז היא הלכה לילד אחד לראות אם הוא הכין והיא עברה לידי אז היא עושה לי שוב הכנת?:O אמרתי לה כן הראתי לך אז היא עושה אז לא סימנתי...:O:O ו-2 ילדים רבו כזה והם כמעט הלכו מכות..חחחחח..היה קצת אקשן..חחחחח.. וישלי ילדה מזה מפגרת בכיתה קוראים לה סתיו היא באה אליי והיא שולחן ראשון בטור שלי אז היא נותנת לי מכה בטוסיק אז הסתכלתי עלייה במבט מה את חושבת שאת עושה?אז המשכתי ללכת ואמרתי לה חוצפנית אז היא עושה לי אח איזה תחת היא ממש דפוקהההההההההה....משו אצלה לא בסדר...:/ ואני יושבת ליד החלון עברתי ליד קרן במקום רותם שזה שולחן לפני החלפתי עם טל בקיצור ומזה נעים ונוח שם על הקיר להישען וזההה..בלי עין הרע שלא תעביר מקום חמסה חמסה חמסה... המשך יום מקסים! זיווש יפתיי דבריתי אוהבתותך מלאאאאאא הילושש דבריתי כפרעע.. הדסי תרגישי טוב! -שירק'י-

יקיר15

New member
צהריים ../images/Emo42.gif

אימלהה איזה חוםםם
אני די אוהב את יום רביעי כי הוא יום ממש קצרר ... אני מתחיל ב-10 ומסיים ב11 וחצי
היום אומנם היו לי הרבה סידורים בבית ספר אז נשארתי עד מאוחרר ... היום יש לנו יום הורים ... והשכבה שלנו מוכרת שתיה חמה - ואני אחראי על זה כל הכסף שיאסף ילך לקופת שכבה שלנו וככה אם יהיו ילדים עם קשיים כלכלים שלא יוכלו לצאת לטיולים וכאלה נוכל לעזור להם
יאלה שיהיה לכולם המשך יום מדהים
ד"א יום שישי אני בירושלים מי גר בירושלים
?

צהרייםםם ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אתממוללל הללכתיי לישווןןן אצלל חברהה שליי ככיי הלכנו בבוקר אני והיא עם אבאא שלה לסליחות חחח מזה בבוקר
קמנו ב3 בלילהה אחריי שהלכנו לישון ב12 וחצייי בעררךך התארגנו ויצאנו לסליחותתת אמאללהה איזה מהרר הם קוראים
כל פעם איבדנו אותם אבל אזז הסתדרנו
היהה ממשש כייףףף
ווחזרני ב7 ורבע הבייתהה.. כיי חיכינו לאבא שלה שיסיים להתפלל שחרית.... ואז אכלנו ויצאנו לבצפר שעתיים ראשונות היה לי ספרוות רבתיי עםם המוורה שלייי היא מזה מעצבנתת היא צעקה על חברה שלי ואז אמרתי לחברה שלי "נו באמת לינור" ואז היא אמרה לי אני לא צריכה תעזרה שלך! אז אמרתי לה לא ניסיתי לעזור לך
ואזז נקרעתי מצחוק היה לי התקף והיא הוציאהה אותי החוצה ואז היה צלצול והיא עודדד הכתיבהה ונכנסתי והיא אמרה לי צאיייי החוצצהה! אז אמרתי לה טוב בסדר מה קרה ואז כל השעה השנייהה יישבתי לייד איזה ילד אחדדדדדד כל השיעור הוא מפאק
אחחרר כךך היה לי מתמטיקה אבל המורה הייתה באיזה הרצאהה אזז עשיתי לכמה בנות שעת סיפור על שלומי
סיפרתי להם עליו מלא סיפורים על כמהה שהוא חמוד
אחחחרר כךך היה ליי הרצאה עלל משהווו של המצויינות איזה פרוייקט משהו מאגניב מי שרוצה אני אספר לו במסןן זה ארוך
וואז היה לי שעתיים אנגלית ו8לא עשיתי שיעורים ותמיד היא נופלת עליי שואלת אותי מלא שאלות
קיצר היא אומרת לי זיו תעשי אתת שאלה 3 כאילו באנגלית ואזז אני כזהה "אההה זהה ההאא אניי לאאא הבבנתיי את זה" חחחחחחחחחחחחחחח אחרר כךך שעה שנייהה שלל אנגלית דפקתי מזה שיינהה אבלל באמת באמתתת שייננהה חחחח אפילו חלמתיי ווחברה שלי העירה אותי באמצע
אמרתי למורה שיש לי בחילה וכאב ראשש באממת היה לי ושמתי תראש על השולחןןן ונרדמתי
אחרר כךךך עשינוו מזה סיבובים בבצפר לא ידענו אם יש או אין אזרחותתתתת ובסוף לא היהה אבל לא היה לנו כוח לקום אז ישבנו בבצפררר ואז הרכזת באה אליי וביקשה מממניי עזרה אז הלכתיי שנייה לסדר כמה דבריםם ובאתיי לחברות שלי וישבנו שם שעוות
ואאאייי איזהה קורע היום בהפסקה הגדולה עשו לנו הרקדההה חחחחח איזה פאדחנים היו מלא ילדים שרקדו
אניי רק נקרעתי ופשוט כל הבצפר היה שםםםםם ורקק צחקק
מיידדעע עלל שלווממיי מיי שרוצההה---> ממסןן
שירוושש חיימשליי דבריי אייתייי
מייכללללל הילההה והדססס ישש לי לספררר לכןןן על אהובבי
פפטרייי דברייי אייתיי

היללי 2

New member
צצצההרריםם../images/Emo23.gif

איזה יום היה היוםםם
המורה(המחנכת)לקחה אותנו לדשא כזה קרוב לבצפר ועשתה פעילות... היה דווקא כייףף
ואז היה בוחן בלשון
קיצרר אני תמיד נילחצת מהמורה הזזאאת
ואז כמעט שחכתי הלכלל נישבעת לכםם ואז בסוף הצלחתי לענות על הכל...והיה שאלה לא מובנת שצריך להשים דגשים(היא לא אמרה שצריך דגשים היא עשתה לנו הפעהה
) ובטעות במקום לעשות על המילה שהיא נתנה עשיתי על כל רשימת המילים
קיצרר עד שקלטתי שצריך רק על מילה אחת ולא על כל הרשימה היה מאוחר מידי והיא לקחה תמבחן שלי
ואז אמרתי ללהה שלא ידעתי אז היא אמרה שהיא תחליף ת'מילה ותביא לי שיעור הבא לעשות... קיצצר סיבוךךך
חפרתתי לאאללה|עט לחפור| באנגלית בשיעור האחרון המורה אמרה למישהו לעבור ליד ילדה אחת..ואז היא עושה למישהי..רגע את משתמשת בדארדראנטים נכון?
חחח היא מוזרה בצוררוווות:-S אני מתה מעיפוותתת יומטובב

חזרתי מיום שדההההה../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחח יום שדה ראשווון. הממממממ באנוווו והיתה תקלה באוטובוווס
במקום לצאת ב9 יצאנו ב10!! חחח האוטובווסס לא התניעע! והביאאוו אחר והיה סיפור. ונסענו לנחל אלכסנננדר.. חחחחחחחחחחחח זה המקוםם שהיינו בו במחנהההההההההה.. המסלול ביום האאחחרון.. רק שהיום עשינו חלק אחר מהמסלול.. רק חלק מהקומות כבר היינו בהם.. חחח במחנה זה היה פי אלף ארוך:p
וכל הזממןן היה לננווו דה ז'ה וויייייים
חחחחחחחח "פהה ישבנווו!!" שככה וככה עשו ככה וככהה.. חחחחחחחחחחחחחחח ו"פהה אכלננוו!" "פהה היה עם הקוצייםם!" "כאןן חשבנווו שהרכבת זה קטיוושה!" חחחחחחחחחחחחחחחח ושיגענו את כולם עם השירים שלנוו:p אני הייתי בקבוצה של רועייי.. היה את עמי ורועי.. עמי המורה שלנו.. רועי הוא שותך שלו ויוצא לימי שדההההההה איתנו.. אז הייתי עם רועי.. עם החברות שלי:] חחחחחחחחח והיה צריך שכל אחד סוחבבבבבבב רבע שעה ג'ריקן/עזרה ראשונה/עוד משו לא ידוע
חחחחחחחחחח ואני סחבתי בדיוק בחלק הקשהה! בחלק של עלייה כזאת על אבנייים:p אבל זה לא היהה כזה נווורא. חחחחחחחחחח היהה מצחיק ברמותתת עעלל, הם הכינו פיתות אבל לא הכנתיי:p חחחחחחח היינו עסוקים בלהצטלםםם:] והלכנננווווו ליייייםם בסוף.. חחחחחחחחחחחחחח היה אחחחחלה.. חזרתי ישר למקללחחת:p יש לי מה לספר אבל שכחתייי כלל מקרה יש לי מחר מבחן משווה ענקי בספרות אז חברה שלי באה עוד כמה דקות ואנחנו חורששווות
חחחחח אז אנלא אהיהה פה עד הערב [בטח בטח:p..] חחחחחחחח יומטווב
תודע למי שקראא

ויש 200 תמונות:p../images/Emo110.gif

חח וואי הולך להיות שובתסיוט שכולם רוצים תתמונות שלהם
חח זה הולך להיות סופשבוע קשההההההההה וקראנו לצב אחד על שם מיששווו:p

einatit4

New member
לולולולולולו../images/Emo3.gif../images/Emo55.gif

היום היה נחמדיק בבית ספר.. מחחררר יש יום מתיששש... הוווי.. חחחח להלהלהלהלהלהלהלהלהלה משעמם לי.. ופוזיק בטח לא ישלח את ההודעה
ו.. ו.. ו.. ו.. שירררררררר!! מה הם ההצגהה??

0o0NoA0o0

New member
ערבבבבבבב../images/Emo4.gif

קניתי בגדים מהנסס אני יותר משעתיים יושבת על המשפפטים באנגלית עשיתי 25 יש לי עוד 25 לעשות
זה יקח לי פול זמן
אני עוששה לי הפסקה לאמ"ל וחוזרת לשיעורים
אי יכנס מאוחר!
אוהבת אתכם מלאא

למעלה