שירשור ליום רביעי

מאשה

New member
כנ"ל

רק שאני חולה
יא בערב יש חזרה גינרלית לטקס בנות המצווה שלנו בבית הכנסת והטקס הוא מחר

בוקר\צהריים

הלכתי לבצפר למרוות ששחררנו את עצמנוו ב12 איזה מצחייקק זה היה כל הבצצפר פתאום עומד בחוץץ וכוולם דוחפיםם יאוו היה קורעעע
מיכל הלכה לחברה ללמוד לחידון שהיא משתתפהה מחרר[אני לא דעת אם היא ספרה אבל לא נורא
] הלכתי כי רציתי לראוות ת'חברוות המושלמות שלי
לא ראיתי אותכןן יומיים
אז הלכתיי:] אני הולכתת עם חברה להופעה ב19
חעחעחעXD יום למרות אני טסההה עדד ה4 לינוארר אז אני לא יהיה פהה:[XD אני צכה לקנוות מתנוות לחברוות
הןן מבקשוותת
חעחעחעXD אני יכתווב בערבבב כי אחר כך אני הולכת עםם חבררה להתרמוותת
} אווהבתת מלאןן!#
+
+
פפפטטטרררייי:]]

../images/Emo214.gifכמה התרמות..../images/Emo12.gif

והכל בתל אביב/רמת גן?
תהני
[לא ענית לי על המסר, אבל כבר הבנתי את התשובה...
]

מאשה

New member
דווקא אתמול גם אצלינו היום פול

מה זה פול?! הפול של הפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולים

וואי פטרי..

חח אני באמת שמחה שאת מרגישה כבר יותר טוב:) את הולכת להופעות של RC? או משו אחר? :p חח בכל מקרה תהני!! וכפרעל מיכל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אתת דעת מה עשו בכתה הפאדחניםם האלה?! הםם צעקו "מיכל מיכל מיכל!" שעתייםםם! כי ליטל וקרין לא רצו ללכת כי הכתה לא רצתה שהן ילכוו:p זה היה מזה פאדיחוותת ונדבוו אותנו כזה.. אותי ואת אורר

chagiti

New member
סופסופ בבית!!

אתמול לא כתבתי בפורום כי בקושי היה לי זמן...למדתי כמעט כל היום למבחן בהיסטוריה...(עד 12 וחצי בלילה...) המבחן היה פ'סדר...מקווה שלפחות עברתי-אם לא אני אתבאס מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השתחררנו ב-12 בגלל השביתה!!! ומחר מסיימים ב1 וחצי(כי יש פעילות בערב שכנראה אני לא אלך אליה..) ויום שיש אין לימודים!!(נתנו לנו עוד יום חופש לפני חנוכה..)

../images/Emo214.gifווווווופי, כבר מרגישים את

חנוכה באויררררר
גמלי נשאר רק לסבול את מחר [שזה אחד הימים הכי מבאסים בבצפר, במיוחד כשיש לי שלוש שעות ראשונות עם המורה ההיא שגרמה לי לבכות אתמול בבצפר..] וביום שישי אני לא הולכת לבצפר בגלל שיש אירוע לכבוד קרובת משפחה שנולדה
ואז חופששששששששששששששששש
האמת שאני ממש אכעס על המורה אם היא לא תתן לך ציון מספק, כי את ממש חרשת על המבחן, אפילו לא דיברנו!!!!!

chagiti

New member
מקווה מאוד שהוא יתן לי ציון טוב!!

ציון שלפעם אחת אני אוכל לשמוח ממנו!! אם אני אקבל ציון טוב בזה אני אהיה פשוט מאושרת!!!!!-חסר לו אם הוא לא יתן לי ציון טוב... ומקווה שהיום נדבר-ומקווה שיהיו חדשות טובות!!!!וחיוביות!!!

למעלה