שירשור ליום רביעי

חח גמאני לא הלכתי.. =]

כי אתמול הייתה לנו מסיבת חנוכה במועדון.. לכל הבצפר.. וחזרנו ב-4 וחצי בבוקר אז לא הלכתי!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifצהרייםםם לא הייתה אצלנו שבית

ה
המועצת תלמידים אמרה שבגלל שהמועצת תלמידים הארצית לא שלחו כלום ורק הודיעו בתקשורת וגם בגלל בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה אצלנו לא עושים שביתה ומי שלא נכנס לשיעור זה כמו העדרות משיעור וזה מוריד בציון.. וחוצמיזה בגלל שאנחנו בצפר אזורי אז גם זה דיי מעפאן אצלנו לשבות כי אנחנו לא יכולים ללכת ברגל לבית ספר כי הוא רחוק.. ההסעות היחידות שיש זה הסעות של המועצה שקשורות בבית ספר.. בקיצ.. לא שבתנו
אבל לא נורא
עוד מעט חנוככככה

../images/Emo214.gifסתם מתוך התעניינות,

יש יתרונות לבצפר אזורי?
חנוכה
אני רואה אותך

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהמממממ

הבית ספר שלנו הוא כאילו בית ספר של כמה קיבוצים ושני מושבים באיזור... יתרון.. המממ שיש לנו הסעות מאורגנות וזה.. מהמועצה.. וכמובן שיש את השגרה השונה שהיא יותר שגרה של בית קיבוצניקי ולא בית ספר עירוני ואני יותר אוהבת את זה.. ויש עוד כל מיני קטנות שקשור ניראה לי רק בבית ספר שלנו ולא בכל בית ספר אזורי [[וואי, סיבכתי, הא?
] חנוכה
ותאמיני לי שאת לא רוצה לראות אותי עם כל הכוער שלי
אבל אני רוצה לראות אותךךךךך

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםםם

היום המורה שלי עושה לי "בוקר טוב יעל" אני כזה "אל תשאלי איזה בוקר! מה טוב בו?!" אז היא עושה "את מתחילה את היום עם שיעור שלי
זה כבר טוב" אני כזה "שמעי... חחחח" אז היא הביאה לי בוקס
אחר כך בשיעור היא אמרה שוב לכולם בוקר טוב אז אמרתי לה "לילה טוב" והלכתי לישון
לא את לא מבינים...אחרי חנוכה יש לי 3 ימים ברצף 4 שעות מתמטיקה!!!!! אני אתפגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני לא נכנסת לשיעורים בכלל!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מה12 שעות האלה יש לי עוד 3 שעות!!!!!!!!!!!!!1 אני אמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר אני לא הולכת לבצפר נראה לי... המחנכת שלי חולה ויש לי איתה 4 שעות ואז אחד המורים רוצה לדבר איתנו על משהו...זין שאני אלך! מחרתיים מסז'

chagiti

New member
תגידי תודה לפחות שאין לך..

6 שעות מתמטיקה ביום חמישי כל שבוע!!(כמוני...) ולא רק זה-יש לנו גם 3 שעות מתמטיקה בימי רביעי.. וימי שני שעתיים מתמטיקה.. 2 שעות אפס בשבוע..-במתמטיקה.. זאת אומרת בממוצע-13-14 שעות של מתמטיקה בבצפר יש לי כל שבוע.. וגם בבית אני משקיעה הרבה מתמטיקה(ככה זה כשיש לי בגרות עוד חודש וחצי..

יעל 13

New member
אצלי זה 15../images/Emo4.gif

אני לא עושה תחרות. גם לי יש בגרות השנה. ההבדל בינינו זה שאת לא דיסלקטית ואני כן. לי קשה להבין את החומר יותר מלך. ותשאלי הרבה אנשים ותראי שזה נכון.

היללי 2

New member
מממ לקראת ערב....../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

איזה יום סטלפנייי
חצי מהיום ישנתיי.. וראיתי טלבזיה.. יש לי עבודה במתמטיקה להגיש... יאלה אני יעבוד עליה... גם מחר בטוח לא נילמד אבל אני חיבת ללכת לבצפר... שירוש תחדשי מאמי!! חחח הדס שיחררתם את עצמכם
יאלה ערב טובב.. עוד שניה חופפשש

למעלה