שירשור ליום רביעי

oorlyy1

New member
היי טל ועדי יפותת../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהולה הולה

היום היה לי מבחן בהיסטוריה.. מחר מבחן בתנ"ך על יונה
טוב אני עפה לראות השמינייה בVOD ואז להתאמן להת'

היללי 2

New member
צהריםם טובייםם../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

איזה יום כיפי היוום
היה לנו שיעור חינוך ואז המורה אמרה לכתוב את המטרות של החיים והיעדים ומה את רוצה שיהיה לך בחים וכ'וו.. ואז הדבקנו בקצה כזה של הצדף כמו פנינה כזה זה מגולגל לי ממש לעיגול פיציי והבקנו וזה כמו שרשרת קמע חחח זה יצא יפה אני יצלם אולי...יותר מאוחר..
מחר מבחן באנגלית
אינלי כח ללמוד... חחח איזה קטעים שיצאנו מהבצפר אז בדיוק ברח לנו האוטובוס...קיצר אז תפסנו טרמפ רק עם שתי מקומות...אז 2 חברות שלי עלו ואני ועוד כמה נישארנו...ואז עבר איזה אוטבוס של הסעה כזה אז אמרתי לחברה שלי.."ואאי תראי איך הוא עוצר ליי.." אז היא עושה לי
"בואי ניתערב שלא.." חחח אז הוא עצר
ואז הוא הגיע לשכונה שלי חח אז כזה היא היתה בשוק..ואז בדרך הוא התחיל לדבר איתי על איך שהעיר יפה...וגדלה..
חחחח את מי זה מעניןן?!
ואז הוא אמר שהוא גר ברימונים והוא אמר "ואיי בטחח רואים את זה מכאןן..."חחח הוא עצר בדרך וירד מהאוטובוס והתחיל להסביר לי..ואניי כוליי
חחחחחחחח ולא הבנתי מה הוא רוצה מהחיים שלי
חחח אז שירדתי אמרתי לו תודה אז הוא אמר.."בקשה חמודה ביי מותק"
חחח דפווק:-| חחחחח עוד מעט השיר שלנוו.. ויום שישי יומולדת עיברי.. אתמול דיברתי עם הדססיי..איזה מאמי היא כפרעלייה
יאלה חפרתי היוםם
חחח יוושש

צהרייייםםםם../images/Emo6.gif

העלו לי את המבחן באנגלית ב2 נקודות
חחחחח עכשיו יש לי 73
חחחחחח אני יגיד לכם את הציון של חברות שלי אתם מתים
לפי הסדרת מהגבוה לנמוך
75 73(אני
) 58 56 52 40 36 32 29 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכון שאני בממצב טוב?

היללי 2

New member
חחחחחחחחח שיר יפפפפהה../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

את במצב מעוווללהה

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמסר../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

ב17:00 אני מתחילה את השיעורי בית
[[אבל אני עושה הפסקות ובאה לפורום
]] אני מסוקרנת

צהריייייים../images/Emo110.gif

היה מבחן במתמטיקה.. נממ עוד מאתמול התייאשתי.. בתכלס לא התכוננתי בגרווווש.. כי מישו שעשה תמבחן [הואנסע לחופשה אז עשה אותו אתמול.] אמר שהוא לא הצליח ושהיה ממש ממש ממש קשה... וזה ילד שהמבחן הכי נמוך שלו זה 98..בלי עין הרע. אז כבר אתמול התייאשתי ממנו.. [הדסי תודהה..
] וחברה שלי כפרעליההההההה ישבה והסבירה לי הכלללללללללל בטלפון.. כאילו בנושא אחדד.. ולא התכוננתי ממש הרבה.. וגם לפני המבחן לא נכנסתי ללחץ של אני לא יודעת תחומר.. [זה מה שקורה תמיד].. כי ידעתי שאם יש לי נכשל גמככה אז חבל על העצבים שליי:p קיצור באלגברה.. בערך רק תרגיל אחד נכון
וגאומטריה היה 3 הוכחות.. היה להוכיח משפט אחד על מקבילית.. בעיה במקבילית.. ואז היתה עוד בעיה... שאפחדדדדד לא הצליח! זה היה הרי טוריםםם.. ואני הייתי ב.. אז היה חסר שם נתון כנראה.. קיצ ישבנו על זה פול זמן.. דקה לפני הצלצול [נשבעת לכם שדקה, לא בהגזמה או משו] היא הוסיפה לנו נתון:) איזה יופי נכון?
קיצ גם הנתון הזה לא עזר לאפחד.. והיא אמרה שהיא תבדוק את זה בבית ואם היא תראה שחסר באמת נתון היא תיתן לנו תנקודות ואם לא אז הנקודות האלה יורדות לנו.. היה לה נורא קשה לבדוק באותו רגע
אבל לא יצאתי מאוכזבת או משו כי הייתי מודעת למה שהולך לקרות
אז כבר לא אכפת לי אם זה יהיה 0.. ועשו לנו בוחן פתע בכימיההההההההה:p ומסתבר שמה שהיה רשום לי במחברת לא נכוןןן אז טעיתי גם בבוחן:p שני אפסים באותו יוםםם.. וואייי מוכשרתתת.. אני משתכללת:) יומטוווווב לכם......

היללי 2

New member
ממייכלל כפרעעע>>../images/Emo23.gif

קודם כל אל תתבעסי את אפילו לא יודעת כמה קיבלת... דבר שניי אני סומכת עליך שאת לא פחות 80
אני לא מאמינה עליך
ובקשר לבוחן בכימיה שלךך..אני ממש מזדהה איתך גם לי היה ככה באחד המבחנים שהיו לנו..למדתי לפי המחברת ואותו סיכום צילמתי מחברה כי לא הייתי..
קיצר זה שטיות רק בוחן פיצי.. העיקר שאת חמודה המבחנים לא קובעים
מאוווווהה

חחח הילוווש../images/Emo110.gif

איזה מתוקה..
נמממ אני לא מבואסת מהמבחןן.. סתם מדברים אחריםםם.. כי זה היה ברור לי עוד מאתמול שזה לא מעל 70:p חח אני אח"כ ראיתי שמה שכתוב לי במחברת זה הפוך ואמרתי למורה היא כזה לא אמרה כלום עשתה פרצווףף:p לא נורא.. והילוש את מדהימה תודה:]

למעלה