שירשור ליום רביעי

מממממולל

חחח לונורא..
גמלנוו היה טעוות בתרגייל והוא אמר שהוא יבדווק ואם יש טעוות הוא יעלהה לנו ת'נקודות של אותו תרגייל ואם לא אז הוא יורייד..[בדיוק כממו אצלכםם
] אממ.. מי נסעע לחופשההההה? וחשבתיי שהללך לךך טוב כי לא ראיתי אותך אחר כך מבווסאתת..
לאא נורא יהיה טוב דבריי'תיי:]] אוהובתת פטטריי

חח עידן../images/Emo110.gif

כייי לא התבאסתי מהמבחן הריי:p כי ידעתי לאן אני מגיעההה:p ידעתי שאם עידן לא הצליח אז הסיכוי שאני אצליח הוא אפסייי... המורה שלךךךך זה סיימון? או מיכאל? או אלי? אצלכם המורה בסדרר:p אצלנו המורהההההההההה משכה את ההוספת נתון הזה לכל השעתיייייים של המבחן ואמרה בדקה האחרונה... וגם אז זה לא עזר בשביל ההוכחה.. והיא לא היתה מוכנה להגיד לנו אם יש לזה פתרום או לא.. ככה שסתם יורדות לנו המון נקודות:p לא נורא.. גם אם לכולם לא הלך משו אז היא תבין שמשו אצלה לא בסדר
איך הלך לךך במבחןן? תודה פטריי

סיימון../images/Emo3.gifהיה לנוו בוחן עם 6 תרגילים

היה פ'סדר.. לא עשיתיי תרגייל אחדד זה שהיה תטעוות..
דברי''יתיי במסן מואאאאאאה פטטטטרי

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

תנקיווווו! עניתי לך

אגמי ברייטינגגגגגגגג../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שכנה שלי באה אלינוו עכשיו
אז אמא שלי אומרת להה: "ניראה את יכולה להביא לשיר את מה שהיה על אגם ברייטינג?" אני שמעתי מרחוקק ישר קפצתי
רציתי לשםםםםםםםם אני כזהה "יאאאאאאאא אני רוצהההההה
" והן התחילו לצחוק
אחר כך השכנה אומרת: "גם נבו(הבן שלה).. הוא אמר ליי.. אמא יש את אגם רודברג ברייטינג צריך להביא לשיר"
חחחחחח חמודד
מחונךך
בקיצור היא עוד לא הביאה לי

ערב..=[../images/Emo41.gif

אני ממש מבואסת..ועצובה..=[ נמאס לי כלכך נמאס לייי...!! יש אנשים כאלה מגעילים בעולם הזה..אוףף למה הכול חייב להיות ככה?? ישלי כלכך הרבה שאלות שאני לא ימצא תשובות בחיים..=[ נמאס לייי..כלכך נמאס שאני לא יכולה להסביר! אני עצובה..=[ אני מבואסת..=[ אינלי כוח לכלום! *סליחה שזה יוצא פה* דיברתי עם זיו שעה היום אפילו יותר..זיווש דבריתי חיימשליי אוהבת אותך.. הילוש מתעלייך.. המשך ערב טוב לכם! -שירק'י-

oorlyy1

New member
שירוש מתוקההה../images/Emo140.gif

מי כמוני יודע שיש אנשים מגעילים בעולם
צריך רק לדעת להתעלם
..... ולשכוח
אל תיהי עצובה........כי.....אף אחד לא שוה שתיהי ביגללו עצובה
אני עוד מעטו אתחבר למסן ואדבר איתך

למעלה