שירשור ליום שישי

מיכלקושששששששש

הדס אוהב אותך
ואני גם מרגישה כאילו עבר יום\יומיים מהטיול שנתי
היה כל כך כיף
. מזל טוב למאיושששששששששששש *אגב..הבלונים שקנית לי..עדיין חיים
* תהני בחונכות:).

hila846

New member
בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

הביביסיטרר אתמול היה נחמדד:] הייתי צריכה רק להאכיל את התינוקת ואז למזלי היא נרדמהה ולא בכתהה היא הייתה כזאת מתוקה ויפהה *בלי עין הרעע
* בנתיים ראיתי סרט עם הילדים הקטנים עד שהם גם נדמו:) ואז קראתי ספר ונרדמתיי וזה היה פדיחות כי כשהם באו אני ישנתי והתינוקת בכתהה ולא שמעתי אותה בכלל בדיוק שנרדמתי היא נזכרה לבכותת
עכשיו הם בטח חושבים שאני לא אחראיתת
יומטובבב

בוקררר../images/Emo204.gif

אני לא מרגישה טוב..יותר רע מאתמול
האף סתום לי.. ואני משתעלת פתאום ואתמול לא השתעלתי..רק טיפי..ואני כל הזמן עושה אפצ'י ואתמול בקושיי.. מקווה שהשבת תעשה לי רק טוב. שירוש..
בחתימה שלך רשום : "תאיריכים" תשני את זהההה אני לא יכולה לראות את זה כאילוו...את הי' שאחרי הא'

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשום בוקר../images/Emo46.gifצהריים!!!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

תרגישי טוב
ועכשיו כבר צהריים

einatit4

New member
../images/Emo187.gifעל מה?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חחחחחחח
שלחי לי מסר

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהוללהלילילו

היה אחלה בחלה בחלה בבית ספר
במדעים היה מצחיק
והברזתי מח"ח
[:-O?] שבת שלום!!

צצצהההההריייייים:]]

מחשפצייםם לנוו ת'ביית
מייכלל אתת מתה..
היום הלכתי לגיבורי יששראלל וא היה שםם.. והוא אוממרר לי:"חבלל שלא יצאתת לסמינרר היית חסרה[
]הרווח שלך הייתה חסרהה הםם ממש נהנווו דברתת איתםם אחר כך הם סיפרוו לך?" אז אני אומת לו:"דברתיי איתםם שהםם היו שםם בערב תרבוות וכאלה.." הואא אומר:"יאא באמממת" אמרתיי "כעעע" ואאז הוא עוושה:"אםם היית באהה הםם היו נהניים פיי שתייםם.." ואני כזהה לא נוראאאאאאא..
מוול דברי'תיי:]] היום את באה איתנוו לגבעעתייםם שחר וקארין הולכות לראוות את תמרר וכאללה המהסמינרררררררררררר... אתת באאאאאאה
דברי'יתתיי:]] הדס
תרגישיי טווווווווווווב!אווהבתת'ותךך אוהבתת מללאןן!
+
+
פפפטטטררררייי:]]

צהרים:)../images/Emo205.gif

הייי:] קיבלתי 70 במדעים:p המורה אמרה שזה טוב
:p *שיהיה* קניתי מלא ממתקים:] חוחו והיה לנו קבלת שבת ואיזה 4 אנשים נגנו ואחד היה מזה חתייייייייך
קוראים לו דרור והוא בנדוד של חברה שלי:p איזה חתיייייייייך
חח, כולם התחילו איתו:O וזהו
שבת שלום:)

שירוש 221

New member
האוגרת שלי מתה../images/Emo7.gif

היו לי שתי אוגרות במבה ושוש במבה אכלה את שוש

למעלה