שירשור ליום שישי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשלחתי לך מסר.. מצטערת שאני

קצת תקועה אבל פשוט לא ידעתי מה לעשות זה משגע אותי

צהריים!:)

היה סבבה של יום בבצפר..=] קיבלתי 87 במדעים...יאיי בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו טפו בלי עין הרע חמסההה!! יום ראשון מבחן במתמטיקה..שישי שבת חרישהההההההה אני לא יהיה פה...רק במוצ"ש אולייי ב-7 ככה 8 משו כזה אני חורשששתת לזה אני חייבת להצלייחח!!ורק אם אני יחרוש לזה אני יצליח וישפר את ה-51..:/ דיברתי עם זיווש כפרעלייה בטלפווןן..אני מאוההבבתת בבהה!!חחח..:p וגם אתמול דיברנו..=]ושלשום נראלי גם..חחח..=] ואתמול היה אזכרה וראיתי את טול וגיאוש והם כאלהה מתוקקקייםם גיאושש כזה חמודדד לקחתי אותם לסיבוב וגם את מאי הבת של בדודה שליי והלכנו לעשות סיבוב ובדרך היה גן שעשועים אז אמרתי להם רוצים?אז הם אמרו כן אז אמרתי להם טוב בואו ולקחתי אותם שמתי אותם בנדנדות וזהה ואת טולייי כפרעלייה שמתי בקטנה כי היא לא רצתה בגדולה וגיאוש היה במגלשה והכול ומאיוש בנדנדה הגדולה ואז החלפנו וזה והיה מזה כיף וחזרנו והיה בקיצרר מושלםם אני כלכך אוהבת את טוליייי!!!כפרעלייה...=] זיווש חיימשליי דבריתי אוהבתותך המוןן המוןן את לאדעת כמה אהובתייי דבריתי חיימשלייי מאוההבבתת בבךך נשמתייי!! הילושש דבריתיי..היום להילוש יומולדת עברי..:)מזל-טוב כפרעלייך אוהבת אותך! רעותייי תהניי מלאאאא אני יתגעגע..=[תעשי חיים ותנצלי אתזה!זה עובר מהר..מתעליך! שבת שלום לכולם!!אני לא יהיה פה ממש השבת..:/ -שירק'י-

מישו חושב עליי..../images/Emo204.gif

חחח כאילו..הסתכלתי על השעון ב14:14... פשוט זה לא שלח לי את ההודעה בזמן הזה
. אז אני וכתבת עכשיו:p..פעם שנייההיום

אייללוש

New member
נושנושים../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif

אי\ני אצל חברה שלי ואחזור רק ביום ראשון בשעה 5 ומשו לחצי שעה ואז יבוא באמצע הלילה
אממ אז שיהיה שבת שלום

היללי 2

New member
צהרים../images/Emo23.gif

היום ממולדת עיברי שליי
איזה כיף היה היוםםםםםםם
אין לי כח לספר... בחחייםם לא קיבלתי ככה מלאין הודעותתת זה מגנייב חחח
במוצ"ש יש לחברה שלי יומולדת אז אני לא יספיק אולי להיות כאן... שבת שלוםםם
דסייי תרגישי טוב אם את עדין חולהה

אוייש ידעתי ששכחתי משו היום!!../images/Emo204.gif

אני פשוט ידעתתי כל הזמן חשבתי : "מה יש לי בשישי? אני זוכרת שהיה לי משוו" אז זה המומולדת שלךך!! וואי אני מזה מצטערת.אולי שכחתי בגלל שאני חולה חחח אבל אני מתה עלייך
. ונראה אולי אני עוד אתקשרר..אם אאני לא ארדם ישר שאני אגיע לחדרר.. מוווווווווווווווווווווווווואה
ותודה בובה שלליי:]. אני אוהבת אותך

טל ועדי1

New member
היינו היום בקניום עם הדודה שלנו

והבת דודה שלנו הקטנההה יעל
המאמיייי..
[היא בת 8 חודשים] ביחד עם אחותנו הקטנה.. וקניתי [טל חח] חגורה מהממתתת :) מקסטרו.. עכשיו אנחנו הולכות לסבתא שלנו במושב.. אז לסבא וסבתא שלנו שגרים בחיפה.. שבת-שלום
ואל תשכחו לראות מהפךךך
agamm you are perfect

למעלה