צהריים!
היה סבבה של יום בבצפר..=] קיבלתי 87 במדעים...יאיי בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו טפו בלי עין הרע חמסההה!! יום ראשון מבחן במתמטיקה..שישי שבת חרישהההההההה אני לא יהיה פה...רק במוצ"ש אולייי ב-7 ככה 8 משו כזה אני חורשששתת לזה אני חייבת להצלייחח!!ורק אם אני יחרוש לזה אני יצליח וישפר את ה-51..:/ דיברתי עם זיווש כפרעלייה בטלפווןן..אני מאוההבבתת בבהה!!חחח..
וגם אתמול דיברנו..=]ושלשום נראלי גם..חחח..=] ואתמול היה אזכרה וראיתי את טול וגיאוש והם כאלהה מתוקקקייםם גיאושש כזה חמודדד לקחתי אותם לסיבוב וגם את מאי הבת של בדודה שליי והלכנו לעשות סיבוב ובדרך היה גן שעשועים אז אמרתי להם רוצים?אז הם אמרו כן אז אמרתי להם טוב בואו ולקחתי אותם שמתי אותם בנדנדות וזהה ואת טולייי כפרעלייה שמתי בקטנה כי היא לא רצתה בגדולה וגיאוש היה במגלשה והכול ומאיוש בנדנדה הגדולה ואז החלפנו וזה והיה מזה כיף וחזרנו והיה בקיצרר מושלםם אני כלכך אוהבת את טוליייי!!!כפרעלייה...=] זיווש חיימשליי דבריתי אוהבתותך המוןן המוןן את לאדעת כמה אהובתייי דבריתי חיימשלייי מאוההבבתת בבךך נשמתייי!! הילושש דבריתיי..היום להילוש יומולדת עברי..
מזל-טוב כפרעלייך אוהבת אותך! רעותייי תהניי מלאאאא אני יתגעגע..=[תעשי חיים ותנצלי אתזה!זה עובר מהר..מתעליך! שבת שלום לכולם!!אני לא יהיה פה ממש השבת..:/ -שירק'י-