חמודות
ח חולה על אגמוש שלי New member 7/11/06 #26 3 אחרוונוות!!!! ז=ה=ו נ=ג=מ=ר=ו=ו=ו ה=ת=מ=ו=נ=ו=ו=ו=ו=ת=ת!
ח חולה על אגמוש שלי New member 7/11/06 #27 לילעע טובב לכוווללם! אני יתחחיל לעשוות שיעורים למחרר.. התקלחח ואללללך ליישוון.. לילעע טטוובב לכוולם.. שיירר דברי'יתיי בקשרר למה שאמרתת לאבא לברר..[אטם שחכתיי דברי'יתתיי] בכלל מקרה דברייתיי[חפרתיי ] ומחחרר שאנני קמהה אני רווצה לראוות מללאא תגובוות עלל התמונות מובןן?! הייללל סוריי שלאא כתבתייי ברכהה אני אכתווב מחר ואם לא אז אני ידבר איתך מזלל טוובבב אווהבתתתת:]] + + פפפפפפפטטטטטטרררררריייייי:]]]]]
לילעע טובב לכוווללם! אני יתחחיל לעשוות שיעורים למחרר.. התקלחח ואללללך ליישוון.. לילעע טטוובב לכוולם.. שיירר דברי'יתיי בקשרר למה שאמרתת לאבא לברר..[אטם שחכתיי דברי'יתתיי] בכלל מקרה דברייתיי[חפרתיי ] ומחחרר שאנני קמהה אני רווצה לראוות מללאא תגובוות עלל התמונות מובןן?! הייללל סוריי שלאא כתבתייי ברכהה אני אכתווב מחר ואם לא אז אני ידבר איתך מזלל טוובבב אווהבתתתת:]] + + פפפפפפפטטטטטטרררררריייייי:]]]]]
ש שיר חולה על אגמי New member 7/11/06 #29 בבבבוקרררררר../images/Emo42.gif- פטרייייי~!!! תמונות מדהימותתתתתתתתתתתתתתת אממ תקשיבי עוד לא דיברתי איתו שכחתי מזה תזכירי ליי אני ישאל אותו היוםםם בסוף נפסידד
בבבבוקרררררר../images/Emo42.gif- פטרייייי~!!! תמונות מדהימותתתתתתתתתתתתתתת אממ תקשיבי עוד לא דיברתי איתו שכחתי מזה תזכירי ליי אני ישאל אותו היוםםם בסוף נפסידד
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/11/06 #31 לא הלכתי היום../images/Emo3.gif. קמתי ב7 ועשרה.. במקות 6 וחצי.. השעון לא צלצל.. אז אמרתי שאינ אלך כבר לשעה שלישית.. חזרתי לישון.. וקמתי באיזה 10 וחצי...במקום ב9 .. לא נורא:]. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היום יש לנו חזרות לריקוד בסניף:]. מאשה בהצלחה היום והיללוש אני מתה עלייך ומזל טוב .
לא הלכתי היום../images/Emo3.gif. קמתי ב7 ועשרה.. במקות 6 וחצי.. השעון לא צלצל.. אז אמרתי שאינ אלך כבר לשעה שלישית.. חזרתי לישון.. וקמתי באיזה 10 וחצי...במקום ב9 .. לא נורא:]. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היום יש לנו חזרות לריקוד בסניף:]. מאשה בהצלחה היום והיללוש אני מתה עלייך ומזל טוב .
H hila846 New member 7/11/06 #51 חחחחח זה ללא חדשש../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif סתם כפרעלייך תהניייי
ה היללי 2 New member 7/11/06 #32 צצהרייםם../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif הישתחררנו היום איזה כיףףףף היה מבחן והיה פסדר... חח הדס שלחה לי היום הודעה באמצע שהייתי לקרוא תשובה בשיעור אנגלית כל הרגל שלי קפצצההה וכולי ניבהלתי ומזל שזה היה על רטט אחרת היו מחרימים לי אותו עד מחר בבוקר חח יומולדת היום כולם אמרו לי שיום שישי הם יחגגו כי זה העברי... יאלה עפתי לאכול יומטווב
צצהרייםם../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif הישתחררנו היום איזה כיףףףף היה מבחן והיה פסדר... חח הדס שלחה לי היום הודעה באמצע שהייתי לקרוא תשובה בשיעור אנגלית כל הרגל שלי קפצצההה וכולי ניבהלתי ומזל שזה היה על רטט אחרת היו מחרימים לי אותו עד מחר בבוקר חח יומולדת היום כולם אמרו לי שיום שישי הם יחגגו כי זה העברי... יאלה עפתי לאכול יומטווב