שירשור ליום שלישי

hila846

New member
היייי../images/Emo80.gif

אתמול היה לנו טיולל מזה כיףף והמלווה היה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
(חחח ולבשתי חולצה שכתוב עלי אלכסנדרה אז הוא וחברה שלי כל הזמן ירדו עליי וחברה שלי אמרה שמתי שהוא הלך אז הוא אמר לה כזה תמסרי ד"ש לאלכסנדרהה
) היה קטע בטיול שישבנו כזה לאכול ארוחת צהריים ואז כזה אני לקחתי ביסלי מהתיק ואז אני מתחילה כזה ללכת לחברה שלי ותוך כדי פותחת את הביסלי ואז פתאום דפקתי כזאת החלקה
כזה החלקתי ליד המורה ואני כולי מתפדחת וכולם צוחקות זה היה פדיחות כי זה היה בערך הפעם ה-3 שאני מחליקהה אח"כ חזרנו לפנימיההה הלכנו לאכול ולהתקלחחח
והיום היה יום אחלהה במבחן על ספר יהושוע (חצי ספרר 11 פרקיםם:p) קיבלתי 97
ובמבחן במדעים קיבלתי 79.5 והמורה עיגלה לי ל-80 זה לא ציון משו אבל הממוצע היה 73 והציון הכי גבוה היה 95 ורק למישי אחת קיבלהה וזה גם היה מבחן קשהההההההההה אז סבבה אין לי תלונותת מחר מבחן בלשון אני עומדת להיכשל בווווו אני חייבת לחרווווווווש [חחחח בטחח
] זה חומר קשהה בטירוףףףףף הילוששש-מזל"טטט
ברכה עוד מעטט
פטרייי-תמונות יפותת מהממת אחתת יאלהה עפתיי יומטובבב

היללי 2

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

חחח שמחה שנהנת בטיוול.. סחתיןן על הציויםםם
חח הנה עוד חכמה אחת לאוסף...
**חח שאני לא יתחיל ת'רשימה של כל החכמות
** בהצלחה מחחרר
ותתודהה מאמי
מאוווהה

hila846

New member
חחחחח ממש חכמהה:p../images/Emo80.gif

מי שמדברתת ששששש.. זה פשוט היה מבחן קל כי זה רק בקיאות בלי מפרשים וזהה אז אין מה להיות חכםם כ"ככ
תודהה ובבקשהה

היללי 2

New member
חחח מיכל.....>>>../images/Emo23.gif

אם הוא בלי ענים כחולות הוא לא ניקרא חתיך?חחחחחח

hila846

New member
חחח דווקא לאא../images/Emo80.gif

היה לו עיניים חומות כאלה מהממותתתתתת
תודההההה

XXXKooKiXXX

New member
אני חולה../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

אני חולה כבר יומיים ועכשיו גם אין לי קול אני לא יכולה לדבר וזה עוד יותר משעמם..הרופה אמר לי שאני צריכה לשבת בבית לפחות שבוע,הוא האיש ההכי משוגע שפגשתי בחיים שלי...אני לא יכולה לדבר משעמם לי בבית ועכשיו הוא גם אומר שאני אשאר בבית שבוע?

hila846

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo80.gif

אני לא מבינההה כלום בחומרררר
זה קשהההההה ולא מובןןןן
אין לי מצברוח לכלוםםםםם:/ אני עצבנית בטירוףףףףףףףףף:// אני הולכת לישון וחברה שלי תבוא אלי בערך ב-8 ואז אני אלמד איתהה לילהה טוב

למעלה