שירשור ליום שני!!

שירשור ליום שני!!../images/Emo178.gif../images/Emo185.gif

ח=ז=ר=ת=יייייייייייייייי
חחח לא הבייתה עוד לאא.... פווווו בחיים שלי לא קרה לי שנסענו לקריית שמונה ולא היינו כל היום בטן גב חחחחחח יצאנו לטילל ליד הגבולללל!!!!! היה מפחיד ברמות שבחיים לא פחדתיייי!!!! בהתחלה נסענו לכפר גלעדי (איפה שנהרגו ה12 חיילים) יש שם אנדרטה ויש שם ערמה של הקטיושות וכל החלקים ושל החפצים של החיילים שנהרגוו
זה כל כך מצמררר אני יעלה יותר מאוחר תמונות אוליי אבל זה ממש מראה קשה ראינו חלקים של חולצות ממש שרופים של חייל שנהרגג!!!!
אחר כך היינו בתל חי בפסל של האריה השואג חחחחח סתם היינו 2 דקות שם אחר כך המשכנו לקיבוצים והמושבים ששם סתם משגב עם משם גם ניכנסים ללבנון ולמרגיול, מנרה(איפה שהרכבל) ועוד מלאא.... היוו מלא מלא מלא מלא מלא צבאא והרגשתי כזה מוגנת
למרות שהיה ממש מפחיד אפילו האווירה שיש יותרמ ידי צבאא ראינו בסך הכל משהו כמו 500 טנקים ו2000 חיילים מפוזרים לאורך כל הגבול ובמושביםם!!! אחר כך נסענו טיפה יותא דרומה אבל עדיין ליד הגבול והיינו בשתולה ונטועה!! ופגשנו שם את חתן (שרה חתן) אוו אפשר לקרוא לה חתון חחחחחחח זאת שהדליקה משואה החמודה הזאת אבא שלי ממש מריץ אותה עוד שנייה פותח לה אתרר חחחחחח ודיברנו איתה והצטלמנו איתה והיא הכי חמודה בעולםם!!! חחחחחחח היה כ"כ מצחיק שםםםםםם
ואחר כך הלכנו למושב של גילעד שליט החייל שניחטף
הוא גר במצפה הילה וכל האיזור שם יש שלטים גלעד מחכים לך בבית וזה ועל הבתים שם יש מדבקות ועל המכוניות ויש דגלים בבתיםם!! אז צילמנו תביתתתת!!! והכי היה מפחידדדדד..... נסענו בדרכיםם ממש צמודים לגבול וחלק מהכבישים זה כבישים שאסור ליסוע בהם בתקופה הזאת ולמרות זאת נסענו בהם... פתאום ראינו 30 מטר מאיתנו שזה כלום דגל של חיזבאללה
אמא שלי ניחנסה לפניקההההההההה יוואוו היא הייתה כ"כ היסטריתת והיא כ"כ מפחידדדד.... וזהו אז היה המשך היוםם אבל דברים פחות מענייניםם... היה ממש כיףףףףףףףף...... עכשיו אני הולכת לדודים שלייי ואחחר כך אני יחזור לישון פה אצל דודים אחרים חחחחחחחח וואי הראו בטלווזיה את קריית שמונה היום שהחיילים התנדבו לנקות את המיקלטים וראינו מלא אנשים שאנחנו מכירים חחחח הראו ממש פה למטהה ליד איפה שאני וליד בית של עוד דודים שליי והראו תבצפרר שתיקנוו שצילמתי לכםםם חחחחחחחח היה מזה מצחיקק עם האנשיםםם
יאלה אני עפתי בי לכולם ולילה טובב!!!!
שיעבור בשלוםם
!!

תודה../images/Emo13.gif!! וערב טוב גם לך../images/Emo25.gif!!

חחחחחחחח נהנתי?? יותר נכוןן התעלפתי מפחדדד
בעיקר שראינו תדגל של החיזבאלהה

היללי 2

New member
ערב../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

עשיתי במכשיר הליכה והורדתי 200 קלוריות
חחח היה מעיף
הרגע יצאתי מהמקלחת.. לילה\ערב טוב לכולם

hila846

New member
ערבבבבבבב../images/Emo80.gif

הדסס
חחחחחחחחח שמחה שנהנתת
ואיזה צעקנית
מיכלל
חחח ארוךך שמחה שנהנתת
ומקוה שיהיה יותר טוב עם הילדים
חחחחחחח ועם השירותים
שירוששש
שמחה שנהנתת
עפתי לארגן לי דברים למחרר ערבב טוב

einatit4

New member
היי ../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

אבא שלי כבר בטורקיה
הוא התקשר לפניי איזה שעה וסיפר לנו שכשהוא עמד בתור בטורקיה להחתים דרכונים אז כניראה בדיוק נחתה שם טיסת שכר של הוא אמר משהו נשים מרוסיה [הוא אמר שהן היו כפריות..] והן דחפו את כולם... שיהיה... הוא דיבר עם אמא שלי אז שמעתי כזה שהיא אומרת "דחפו?" חחחח וישר חשבתי על ישראלים
חחחחחחחחחחחח
בשמונה בערך נסעתי עם אמא שלי למקלות ווניל [קונדיטוריה קטנה שהפכה לגדולה.. חח ועכשיו יש שם בית קפה..] ואכלנו שם סלט.. היה ממש טעיםם! ואז לקחתי לי הביתה את השוקו שלהם שכל מי שהולך לעפולה מומלץ מאוווד שיקנה לו! זה הדבר הכי טעים בעולםם זה לא שוקו רגיל זה משהו כמו שוקולד מומס או לא יודעת.. ויש בתוכו חתיכות מקופלת
חחחחחחחחח מחר באה אליינו מנקה
אז אמא שלי רוצה שאני אבוא איתה לעבודה.. היא נוסעת לקיבוץ להב בדרום כדיי לעשות להם מצגת [לא פוור-פוינט
] ואני לא יודעת אם כדאי..

למעלה