|כוכב|חוויות מרמת צבי|כוכב|../images/Emo99.gif
היה פשוט מושלםםםם
יש ליד תחתנת דלקק ואז כאינו מרחוק כזה מושבב ושדות לידד אז אמא שלי שאלה את זה שתידלק לנו איזה מושב זה שם (והייתה לה הרגשה שזה רמת צבי) אז הוא אמר לה רמת צבי ואני ישר קפצתייי הילבב שליי..... חחחחח מתתיי..!! אחר כך ניכנסנו למושב וצילמתי תשלטים
והתחלטנו לחפש 10 דקות את הבית ולא מצאנו אז אבא שלי שאל "סליחה איפה גרים משפחת רודברג.?" אז אמרו לה פה ימינה תעלה למעלה יש שני בתים ישן וחדש היא גרה בחדש" הלכנו לשם ובאמת ראינו כמו שהוא אמר אבל עדיין לא היינו בטוחים ראינו בית בלי שלט של המישפחה והוא מוקף במלא עצים ושיחים כאילו לא רואים כלוםם מהבית... ומאחורה רואים רפת ענקיתת!!
ולכולם יש שפ רפת אז זה לא בדיוק עזר
חחחחחח ואז 20 דקות היינו ליד הבית חנינו שם וצילמנו בוידאו ותמונותת את הבית את הרפת חחח והחלונות היו פתוחים אבל היה חושך וגם היה 3 בצהריים אז לא ראינו אותךך
... חחחחחחחחח הקטע הכי מצחיק היההה... פתאום ראינו את הכלב של אגםם יאאאאא איזה מתוקי הואאאאאא
חום כזה גדול עם פרווה מזה מאמיי
חחחחחחחח ואחותי בדיוק הייתה לידו כזה בבין הרפת לבית ופתאום הוא התחיל לרדוף אחריההה
והיא רצה היא ברחה ממנוו חחחחחחחחח היא צועקת ליי "שיררררררררררר הכלב של אגם רודף אחריייייייי"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יוואוו איזה מצחיק זה היה אלוהיםם חחחח אמרתי להה טליה תיסתמי אנשים גרים פה!! ואז אחרי שצילמנו והכל באנו ללכתת... פתאום אנחנו מחכים באוטו ואנחנו רואים את אבא שלי הולך מסביב כאילו ליד הבית בצד השניי פתאום אנחנו רואים אותו מדבר עם עוד אישה אחת באוטו בדיוק מול הבית של אגם
אזז באנו והיא אמרה.. כם זה הבית שלהםם!!
ואז היא התקשרהה אז היא אמרה אני מתקשרת לברר אם הם בבית
עוד שנייה התעלפתייי ואז כזה היא ניתקה את הטלפון חחח קלטו והכל מול בהבית של אגםם ממששש
איזה מוזר זהה
ואז היא ניתקה את הטלפון אז אמא שלי שאלה אותהה "מה את קרובת משפחה שלהם?????" אז היא אמרה לא אבל בעלי חבר של פלגג!!
פתאום טלפוןן בעלה התקשרר והוא אמר שפלג לא זמין בפלאפוןןן
.... ואז היא אמרה תידפקו בדלת
חחח אז אמא שלי אמרה שלא נעיםם כאילו מה?! חחח אז היא אמרה לה פה זה מושבב אל תידאגו אז אמא שלי אמרה לא זה גם שעת צהריים וזהה חחחחח ואז האישה הלכהה... ולא ראינו כלוםם
אבל היה שווה... חוויה אין מה לדברררר