חחח מתי את נוסעת לשם? ותודה
ע עדידוש 56 New member 21/8/06 #14 אני לא יודעת.. אבל כשאני אסע אז אני אדאג לשתות שם שוקו.. ואם כבר הזכרנו שוקו אז יש שוקו כזה גם בארומה
אני לא יודעת.. אבל כשאני אסע אז אני אדאג לשתות שם שוקו.. ואם כבר הזכרנו שוקו אז יש שוקו כזה גם בארומה
E einatit4 New member 21/8/06 #20 ../images/Emo9.gif../images/Emo119.gif../images/Emo119.gif פעמיים לכבודך
ש שריתוששששש New member 21/8/06 #19 לילההההה טובבבב אין לי מה לכתוב.. אז......... .......................... ......... ............... טוב זהו.. עזבו שיהיה לילה שקט לכולם
לילההההה טובבבב אין לי מה לכתוב.. אז......... .......................... ......... ............... טוב זהו.. עזבו שיהיה לילה שקט לכולם
E einatit4 New member 21/8/06 #21 יופי שרית, יופי ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif גם לך
ש שריתוששששש New member 21/8/06 #23 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח סתם... אני לא יודעת מה יש לי...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח סתם... אני לא יודעת מה יש לי...
E einatit4 New member 21/8/06 #25 אז זה מה שאת עושה במקום ../images/Emo119.gif *לכתוב לי הודעות? כן? כן? כן? אה? הא? אה? ככה? ככה? ככה? נו?? נו? נו?
אז זה מה שאת עושה במקום ../images/Emo119.gif *לכתוב לי הודעות? כן? כן? כן? אה? הא? אה? ככה? ככה? ככה? נו?? נו? נו?
E einatit4 New member 21/8/06 #30 ../images/Emo12.gif../images/Emo119.gif אל תאשימי אותי, תאשימי את עצמך מגפיק..